• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi 4. Çocuğu planlayan varmı 😍

Zeynepmina1982

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
84
62
3
42
Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmen 🙈🙈 sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??

Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmen 🙈🙈 sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Kusak farki olacak. Belki bu çocuklarınız kadar yakinlik kuramayacaksiniz. Ama burada yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyip 37 yasinda ilk çocuğunu kucagina alan anneler var. Onlari uzer bu yazdığınız. Bence düzenleyin kimsenin kalbi kirilmasin.

Anneanne gibi olmazsınız , bakacak maddi gücünüz ve vaktiniz var ise hayırlısı olsun

Kusak farki olacak. Belki bu çocuklarınız kadar yakinlik kuramayacaksiniz. Ama burada yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyip 37 yasinda ilk çocuğunu kucagina alan anneler var. Onlari uzer bu yazdığınız. Bence düzenleyin kimsenin kalbi kirilmasin.
Aynen, konu sahibinden bir yaş büyüğüm çocuğum yok. Doğurganlığı devam ettiği sürece isteyen istediği ya da nasip olduğu yaşta anne olur.

Nolur lütfen kimse uzulmesin ama ben bu yorumlara maruz kalınca duyduğumu aynen yazdım, düşünmedim hiç 😔😔

istiyorsanİZ yapınız tabi
Ama o yasta yeni evlenen veya olmayan birton kadinvar.insanlar heryasta olduugu surece isteme hakkina sahip.
Kimin nezaman olecegi bilinmez.
Bneim babamin 3.cocugu 47yasinda olmus
Ve babam suan 73yasinda gayetde saglikli.

istiyorsanİZ yapınız tabi
Ama o yasta yeni evlenen veya olmayan birton kadinvar.insanlar heryasta olduugu surece isteme hakkina sahip.
Kimin nezaman olecegi bilinmez.
Bneim babamin 3.cocugu 47yasinda olmus
Ve babam suan 73yasinda gayetde saglikli.
Maşallah ne güzel, Allah uzun omurler versin

Maddi ve manevi kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsanız yapabilirsiniz😇yaşa çok takılmayın bence🥰

Maddi ve manevi kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsanız yapabilirsiniz😇yaşa çok takılmayın bence🥰
Bu siteyi bu yüzden seviyorum, birbirini tanımayan insanlariz ama birbirimize destek oluyoruz, nekadar güzel bişey. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back
X