• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi 4. Çocuğu planlayan varmı 😍

Bu siteyi bu yüzden seviyorum, birbirini tanımayan insanlariz ama birbirimize destek oluyoruz, nekadar güzel bişey. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Amin isteyen herkese nasip etsin🥰benim tanıdığım 40 yaşında doğum yaptı hiçte yaşını göstermiyor oğlu üni yi bitirdi şimdi

Benim annem de 38 yaşında kız kardeşimi doğurdu ben 12 yaşındaydım, bir problem yaşamadı zaten annemden çok biz baktık kucaktan kucağa büyüdü. Şimdi annem 49 yaşında annenne de olacak kardeşim de 11 yaşında teyze olacak ama anneanne yaşında olması anne olmasına engel değil bence böyle hesaplar yapmaya gerek yok sağlık ve gücünüz yerindeyse her yaşta olabilir :)

Benim annem de 38 yaşında kız kardeşimi doğurdu ben 12 yaşındaydım, bir problem yaşamadı zaten annemden çok biz baktık kucaktan kucağa büyüdü. Şimdi annem 49 yaşında annenne de olacak kardeşim de 11 yaşında teyze olacak ama anneanne yaşında olması anne olmasına engel değil bence böyle hesaplar yapmaya gerek yok sağlık ve gücünüz yerindeyse her yaşta olabilir :)
Nekadar genç anane olucak, ne güzel maşallah. Ettafimdakilerden hiç olumlu şeyler duymayinca iyi geldi bu yorumlar, çok teşekkür ederim

Nekadar güzel yazmışsınız, gözlerim doldu bir an, çok teşekkür ederim cokkk. Sizinde gönlünüzden geçen her muradinix gerçek olur inşallah 🙏🏻🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, 🙈🙈 sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??

Yoook, sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter bana ama 3

Yoook, hayırlı sağlıklı olsun yeter ama evdekiler tabiki yine erkek istiyor. Pempe bı dünyaya hazır değiliz anne diyorlar ☺☺
Allah hayırlısını nasip etsin ben de birinciyi henüz yapamadım ama imkanım olursa çokca evladım olsun isterim. Allah hayırla nasip etsin. 🤗

Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmen 🙈🙈 sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Ben şuan 9 buçuk aylık erkek bebek annesiyim. Sanırım bebeklerle ilgili hiç bişey bilmediğim için şuan bi oğlum var ama malum ondan sonra öğrendim ve ilk tek son evladım.
Size de bi maşallah demek için geldim.
Maşallah şu nazar boncuğu şurada dursun 🧿

Bilmem farkında mısınız ama artık kadınlar üniversite okuyor, master/kariyer yapıyor, para kazanıyor, geziyor. Evlilik yaşı da bunlara bağlı olarak yükseldi tabii, 30’dan sonra ilk kez anne olan çok fazla tanıdığım var. Yeni nesil için 47 yaşında anne, anneanne gibi olmayacak yani. Hayata bakış açınızı değiştirin biraz diyeceğim de zor bu saatten sonra.

Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmen 🙈🙈 sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Anneanne gibi olmazsaniz merak etmeyin. Cocugunuz olabildigi icin sukredin sadece.
Ben 30 yasindayim 2 senedir cocuk olsun diye ugrasiyoruz
Icinizden ne geciyorsa onu yasayin rabbim hayirlisini versin.

Anane diye yazdım ama çok üzüldüm sonra çünkü birçok kişi yasi ilerlemesine rağmen hala anne olabilmek için uğraşıyor 😔 benimde öyle yazmamın nedeni aslında tamamen aldığım tepkiler 😣 anane kelimesi masum bile kaliyor duyduklarım karşısında. Ne inekligim kaldı ne damizligim 😔 insanlar çok acımasız olabiliyor. Sizinde isteyen herkesin inşallah hayırlısıyla çifter çifter olur bebisleri 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜

Ben şuan 9 buçuk aylık erkek bebek annesiyim. Sanırım bebeklerle ilgili hiç bişey bilmediğim için şuan bi oğlum var ama malum ondan sonra öğrendim ve ilk tek son evladım.
Size de bi maşallah demek için geldim.
Maşallah şu nazar boncuğu şurada dursun 🧿
Allah herkesin gönlüne göre versin ama belli olmaz bı bakmışsınız ikinci yolda ☺️☺️ ve şuna inanın çocuk sayısı arttıkça herşey dahada kolaylaşıyor, maddi olarak daha güçlü olsam 5-6 doğurdum hethalde 🙈🙈

36 yaşındayım kızım yeni bir yaşına bastı.
46 yaşındayken Allah izin verirse inşallah 10 yaşında olacak. Tüp bebekle hamile kaldim. Anneanne gibi demişsiniz de ben hiç öyle hissetmiyorum. Gerçekten yorumunuz kırıcı olmuş. İkinci bebeği dondurulmuş embriyolarimla düşünüyorum belki 40 yaşında olacağım o zaman sizin hesaba göre öleyim daha iyi.

Konumuza gelirsek de 4 bebek çok fazla. Çocuk büyüdüğünde oh be diyemiyorsununuz bunun okulu, işi, askerliği, evliliği ve daha ilerisi var. Asıl anne babalık o zaman başlıyor. Yerinizde olsam asla dördüncüsü düşünmezdim

Back
X