• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi 4. Çocuğu planlayan varmı 😍

36 yaşındayım kızım yeni bir yaşına bastı.
46 yaşındayken Allah izin verirse inşallah 10 yaşında olacak. Tüp bebekle hamile kaldim. Anneanne gibi demişsiniz de ben hiç öyle hissetmiyorum. Gerçekten yorumunuz kırıcı olmuş. İkinci bebeği dondurulmuş embriyolarimla düşünüyorum belki 40 yaşında olacağım o zaman sizin hesaba göre öleyim daha iyi.

Konumuza gelirsek de 4 bebek çok fazla. Çocuk büyüdüğünde oh be diyemiyorsununuz bunun okulu, işi, askerliği, evliliği ve daha ilerisi var. Asıl anne babalık o zaman başlıyor. Yerinizde olsam asla dördüncüsü düşünmezdim
[/ Niyetim kimseyi kırmak değil hatta yorumumu yeniden düzenlemek istedim ama yapamadım bı turlu. Anane gibi yorumunu ben bu hafta yaklaşık 500 sefer duyduğum için öylecs yazdım hiç bukdr ince dusunmedim öncesinde 😔 kirildiysaniz çok özür dilerim nolur kusura bakmayın 💜💜💜💜💜🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 biz kendimiz üç kardesiz ve ben ortancayim, ortanca olmaktanda nefret ettim. Ne büyüksün ne küçüksün. Hep arada kalıyor insan, benim ortancam öyle olsun istemiyorum, kalabalık olsunlar birbirlerine destek çıkan hayırlı kardeşler olsun istiyorum, bunun içinde elimden geldigince doğru yetiştirmeye çalışıyorum. Son söz tabi yaranda, bütün çocuklarımızın şansı bahtı açık olsun, hayırlı evlatlar, kardeşler olsunlar inşallah. Bebek sahibi olmak isteyen herkeste en kısa zamanda dileği gerçekleşir inşallah 🙏🏻💜 sağlıcakla kalın

Back