Vallahi annem öpülmekten nefret eder.kucagindan inmezdim eskiden ben mincirmayi sevdigimden ama nefret ederdi.evet bugun ona öyle bi sinirlendimki bazı yorumlarda esip gürlemiş olabilirim.sinirim şimdi yatıştı biraz zaten sinirden bunalıp buraya konu açtim can havliyle.sonra kızımı gezdirip oynattim disarida sinirim geçti sakinleştim.ama her ailede yaşanan olaylar ve dinamitler çok farklı karakterlerdeBenim annemde serttir soguktur sevgi gormedigi icin diyoruz ben yillarca tedavi gorup dusuk yapiyorum diye aglarken amann duserse düssun bee diyen,anne ogluna karsi ayrimcilik yapiyorsun onu cok simartiyorsun dedim diye Allah sana vermedi diye beni kiskanma diyen bir kadin düsünün. Ama o benim annem 9 ay karninda tasidi bu yasimiza kadar buyuttu hic sacimi taramadi hic opup kucaklamadi ama biz hic soguk davranmadik uc kiz kardesiz anne gel bir opeyim derim ucumuz birlesiriz kadini minciklariz cunku dunyada sadece bir tane ailemizi secme sansimiz yok kadinlar sevgi gormedigi zaman sevgi gosteremez sizde yorumlardan anladigim kadar cok sinirlisiniz belki surekli kavga ediyorsunuz huyuna gitmiyorsunuz oyuzdende iyice uzaklasiyorsunuz öpseniz koklasaniz en kötü anne bile olsa basinizda sagolsun inanin yoklugu cok zor..