Benim gibi Babannesinden nefret eden var mdr?

benim babam onu kendi evladı gibi seviyo. ben aksesuarım sadece, elaleme göstermelik. evliliği de öle.
bana hiçbişey için ısrar etmez son derece serbesttir, ama bu kadının ağzından çıkan iki gık yüzünden yerlerde süründürerek dövmüştü beni babam. dürüstlüğüme güvenen adam, 85 yaşında bi kadının lafıyla beni evden kovdu. bilmiyorum aklından ne geçiyo ama babam da normal bi insan değil. o ananın yetiştirdiğinden normal bişi çıkması mümkün değil zaten. ama gerçekten merak ediyorum, olan biteni gördüğü halde neyin ısrarı bu.

konunun başında da yazmışım, kızının evlatlarını çok sever beni sevmez diye. kızı da evlatları da bu sene kesti ayaklarını. çünkü babannem çok yaşlandı ve onlara kalcak diye ödleri kopuyo :) eniştem durduk yerde babamla küstü falan. çok ilginç insanlar var ya dünyada. bi taraftan şuna seviniyorum, evlenirsem daha kötüsünü göremeyeceğim için hiçbişi beni şaşırtamaz :d donanımlıyım.

siz evlisiniz ama. bana da diyolar evlenince kurtulcaksın seni zorla götüremicek diye. ben evlensem hiiiçç gitmem. siz gitmek zorunda kalıyomusunuz yine?

babanın daha tam olarak tanıması gerek babaanneni henüz tanıyamamış aslında annesiya yakıştıramıyodur ama yalnış işte
yok tanıyo o zatı gitme şimdi sinir etmesin seni diyo üst katta oturuyo kendisi :umursamaz: alt katlardada amcamlar ayy annem yengemler neler çekti zehir koyuyonuzmu demedi oooooo
kız ilk 10.dkda kavga çıkarıyoyaa ..
yok babam gitmemizi istemiyo biliyo anasını

Başlığı gördüm hemen yazılanları okumadan itiraf etmek istedim: BEN BABANNEMı SEVMıYORUM!
Size bana olan davranışlarını anlatsam...6 tane torunu var, saçma gelebilir ama birtek benim ailem ıstanblda yaşıyordu, kadın onu kıskanıyordu ya.Büyük şehir çocuğu tabi filan diyordu küçükken.Anneme ve ailesine çektirdiklerini uzun uzun anlatmayayım.Her sene bayramda vs.de gittiğimizde bana laf sokardı.Kuzenlerimle bizi birbirimize düşürmeyi amaçladı ve şu an merhaba merhaba var öz kuzenlerimle şaka gibi.Tüm gelinleriyle uğraştı.Kimsenin mutluluğunu istemedi.Çocuk doğuranları kıskandı.Geçen sene evlendim, eee her evlilik iyi başlar sonra çoğu boşanma ile sonuçlanır dedi en son.Kendisine inme indi sonunda, yatalak.Bazen etme bulma dünyası diyorum...

aslında tanıyo artık. bikaç defa şokları yaşadı, gözünün önünde anneme iftira attı. "senin karın bana gelme dedi" dedi babama, oysa bahsettiği konuşmada babam da varmış ortamda. bunun gibi biçok şey oldu, yaşlandıkça açık verdi diyeyim. bunlara rağmen, ben gitmek istemesem, annem aksi bir söz söylese hayatımızı cehennem ediyo. hakkımız yok onun annesine tek laf etmeye, gitmemeye. dedim ya, babam da rahatsız.

sizinle benzer durumumuz. benim de bütün kuzenler başka şehirde, ben sırf istanbuldayım. ama bizimle brlikte babannem de istanbulda. kıskanma olayı da hep vardı. 2 sene önce annemle babam hacca gitti, döndüklerinde çevirdiği entrikayı ben size anlatamam. 25 gün boyunca karı koca annemler hacta başbaşa kaldı ve kadın bunu içine sindiremedi resmen. bekar amcamın kızı vardı 30 yaşında, bi ara beraber kaldılar. ona da öle yapmadığını bırakmadıydı. kız parfüm alıyodu, haber salıyodu gitsin bana da aynısından alsın diye (80 küsür yaşında kadın). kız rejim yapıyodu, bu da onla rejim yapıyodu az yiyodu falan böle. tartıya çıkıyodu "senden az geliyorum" diyodu torununa. oğullarının çocuklarını hiç sevmedi.

aman yatalak falan olmasın Allah korusun, yine ona benim anam bakacak öle bişi olursa. kendi kızı bile gelmiyo artık. uyanık, anası başına kalcak diye korkuyo.

şu laf çok ağır ya şerefsiz kadın. benimkinden de beklerim böle bi laf.

Selam decemBer, yatalak kalmasına üzüldüm tabiki ama insanlar ondan nasıl bıkmış düşün, halam bakmıyor senin dediğin gibi kendi kızı kaçıyor üstüne üstük maddi durumu çok iyi, yakınınızda bir daireye yerleştirin orada kalsın dediler halam kabul etmedi.Halam diyorum ama inan kendisni tanımıyorum.Tüm aileyi ayırdı.
Yanına bakıcı kadın getirildi, ilkini kaçırttı, 2.sini kaçırtmak üzere.Nasılsa yatıyorum üzerimde battaniye var diye ısıyı kapatıyormuş, kadıncağız üşümüş hasta olmuş.Artık bakıma muhtaçsın, 2 çocuğu onunla ilişkiyi tamamen kesti, benim annem-babam ayrı zaten, hala insanlarla uğraşıyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim...

benim annemin 3. sene çocuğu olmuş olmuyomuş öncesinde babannem kısır demiş yengemde ilk anından hamile kalmış onada bi şeyini tutamadın demiş
benimde olmuyor banada sende anan gibi kısırmısın dedi

üfff ne biçim laf bu ya, insan torununa destek olur, çok kırıcı lafları bi anda söylerler, siz söylerseniz de büyüğe saygısızlık olur, hep söylerim saygı yaşla kazanılacak bir şey değil, hak edilen bir şeydir.lmaz:

beyinsiz kadın. kısır dediği kadının çocuğuna diyo bi de bunu. ahlaksız. Allah gelsin haklarından. diyemediniz mi bişey? susunca da insanın içinde çığ gibi büyüyo böle şeyler ..

Benim annemin de birkaç sene çocuğu olmamış. "Tavuklar bile yumurtluyor, civciv oluyor" der dururmuş. Halbuki tedavisi süren babam o sırada ama...

¤ decemBer ¤;11715595 .!.:
beyinsiz kadın. kısır dediği kadının çocuğuna diyo bi de bunu. ahlaksız. Allah gelsin haklarından. diyemediniz mi bişey? susunca da insanın içinde çığ gibi büyüyo böle şeyler ..

Benim annemin de birkaç sene çocuğu olmamış. "Tavuklar bile yumurtluyor, civciv oluyor" der dururmuş. Halbuki tedavisi süren babam o sırada ama...

mafoldumben aynen böyle dedi kimse şaşırmadı herkez ayıpladı onu ama bana dediğinde karşılık vermedim işte böyle salaklıklarım var benim şimdi içimi yiyorum bi laf soksaydın diye benneyaptımki

mafoldumben aynen böyle dedi kimse şaşırmadı herkez ayıpladı onu ama bana dediğinde karşılık vermedim işte böyle salaklıklarım var benim şimdi içimi yiyorum bi laf soksaydın diye benneyaptımki

bir daha bir şey derse sakince öyle bir şey söyle ki, şaşırsın kalsın.

ben solağım, küçükken yaklaşık 10 yaşlarında filan, ananemin bir arkadaşı vardı, sen niye solaksın vs. gibi saçma sapan sorular soruyordu artık bunalmışım ki, kadına dönüp senin gibi salak olmaktan iyidir demişim.Kadın kalmış, ananem de bana kızacağına gülmüş, o kadın bir daha laf edemedi.yaşlı teyze teröründen nefret ediyorum:umursamaz:

al benden de o kadar. yaşlı insanlara saygım azaldı iyice. insan yaşlıları ve insan bebekleri dünyanın en bencil yaratılanları. bebeklerde cehalet var yine, ama yaşlılarınki bilinçli bencillik.

Ben de nefret ediyorum ama anneme yaptıkları için değil. Annemi hiç üzmeyen zaten yılda bir defa gören bir kadındı. Çok asil, kibar ve sevilen bir kadındı. Vefat etti ama ben ondan nefret ediyorum ve ömrüm boyunca da nefretim devam edecek.

ben seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum aslında ben haksızlıklara tepkimi çok gösteririm bu yüzden kuzene çok fena laflar ettim annemi üzdüğü için. onlarda tabi nasıl attıysa her akrabaya duyurmuşlar kuzene kızdığımı ve babam tarafı bana soğuk davranıo şuan ve hiçte umrumda değil açıkcası. babaanne ile görüştüğümüzdede elini öperim ama yanağını yanağıma değdirmeye çekinir ve abimide yanaklarından kokusunu içine çeke çeke şap şapp diye öper cahillik ne zor

benimde baba tarafimla aram pek soguktur.. babaannem desen elden beter hep bir kusur arar niyeyse.. anlamakta zorluk cekiyorum oysaki bende torunuyum saygimda sonsuzdur..
ayrica yilda bir kere görüsüyoruz yurtdisinda kaldigim icin ama onlar genellikle gelsenizde bir gelmezsenizde bir havalarindalar maalesef..

ama $u var tabii abim ailenin ilk erkek torunu ..her telefon konusmalarinda o sorulur diger kardesim ve ben yok sayiliriz a.s buna alistimda.. izine gittigimde laf sokmalarindan ..durduk yerde milletin ortasinda kirici seyler söylemesinden SIKILDIM.. dü$ündükce deliye dönüyorum ne alip veremedigi varsa benimlesempatiksalakcinni kos koca kadin ayyhlülülülülülü

zamaninda anneme kar$ida bir cok haksizlik yapti bu yüzden bendede ona kar$i bir sogukluk var ama terbiyesizlik hic etmemi$imdir..
amaaannklava:klava:klava:klava:

bu torun ayırma nedir ya benimkinde de vardı.Bir de senede bir kere görüştüğün bir torununum ben yani, neyimi ayırıyorsun? Ben sevmediği gelinin kızıyım diyeceğim ama hiçbir gelinini sevmiyor ki...ohaoldumsmile

ben babaannemle babamı anlatsam sayfalar değil ömür yetmez. babamın tarafından kimseyle görüşmüyoruz şuanda. kafamız rahat bizde mutluyuz tamamdır. babam bizimle tabi. bizden nefret ettiği bizi ailesi olarak görmediği halde bizimle.

olmaz olurmu şu an kaynana ile küsüm çünkü kızımın bana anlattıklarını kapı dinleyerek

gitmiş eşime anlatmış eşimde hem bana hemde kızıma bağırdı çattı baktım aile huzurumu kaçırıyor artık kesinlikle görüşmüyorum bir anne ile kızın arasını bzmak o kim oluyor

manyak kaynana şimdi iiyiyiz çatlağı halt etmenin yolu
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…