- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 41
rahmetli babaannem iyidi ama iste her insan bir olmuyor ne yazik ki..
bu tür insanlar zaten hep iclerinde kötülük barindiran kisilerdir..
ama ne yazik torununu,gelinii bezdirmis su günlerde hayir duasi alacakken yaptigina bak kendine ediyor...kimsenin ahi kimsede kalmiyor..insan diyor kocaman kadin hala ne derdi var..hadi eskiden kaynanalarin bazilari otoriteyi kormak icin eziyet etmis ama cogu kösesine cekilip anlamistr hatasini ama masallah 80 yasinda kadin gelinini birakmis torununa sarmis..valla üzüldüm onun adina siz belki suanda kendinizi cok kötü hissediyorsunuz ama o insanin durumu cok vahim yarin birgün öldügünde ardindan Allah razi olsun iyi insandi diyecek biri birakmismi onu hatirlayip ruhuna dualar okuyacak biri birakmis mi olacak Allah hidayetine erdirsin..kalbini yumusatsin kendi icin bu dünyada yaptigi yanina kar kalmayak...
ben herkesin babaannesini benim babaannem gibi sanardim ama bicok kisiden duydugum kadariyla insanlar gercekten cok farkli...Allah yardimciniz olsun sakin olun bilmiyorum dualarin gücüne inanirmisiniz ama onun yanindyken icinizden hep dua okuyun ona sinirlenmeye firsat vermeyin kendinize yoksa yazdginiz gibi cinnet gecirebilirim ifadesi gibi sizi üzecek seyler olur
inanmaz olurmuyum. Allah affetsin buna rağmen isyana yöneldiğim oluyor, isyan ettiğim de... o kadar gurur yaptım ki artık babamla ciddi ciddi karşı karşıya geldim, o da inat ediyor ben de. herkese karşı iyiler annemle bana böyleler ana oğul.. babannemin de ağzından hiç dua eksik olmaz inanırmısın? sabah akşam elde tesbih fısfısfıs ama ettiğine bak. o kadar tesbih bile kalbini yumuşatamadı onun. senelerce kıldığı namaz da. ben bunları ölçecek tartı değilim bunun farkındayım, ama yine de insan namaz kılıp dua edenlerden böyle şeyler gördümü olaya farklı bakıyor. annem hep der, ben bunların yanında dinden soğuyup dinsiz olmadım ya çok şükür diye.. annemin itikadı bu denli kuvvetli olmasaydı ben de hala savruluyo olurdum.. ki savrulduğum da oldu, herşeyden şüphe ettiğim de. Allah hepimize sabır versin.. ama şu küçücük ailemde bile huzur bırakmadı ya.. ben şu yaşımda kaynana derdi çekiyorum ya.. ne diyim
gelinine düşmansa yapar niye yapmasın. gelinini müdafa ettim. gelini benim anam değil ya. 80 falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?