Eeee bu adamda hiç mi suç yok. Kadının içindeki kadını dışarı çıkarmayı bilmiyor besbelli. Konu sahibi kadın olmanın ayrıcalıklarını yaşamayı bilmiyorken o'na yardımcı olacak bir eş de yok bence.
tecaher81:Arkadaşlar yeni üye oldum,daha önceden de takip ediyordum.Biraz olsun rahatlamaya ihtiyacım var kimsem yok konuşacak,evlendim geldim bu koca şehire..Evleneli 1 buçuk yıl oluyor görücü usulü ile evlendik.Onu çok seviyorum,aşığım bile diyebilirim,bir çocuk gibi bakarım ona.O da bana değer verir,su istesem getirir,bana kırıcı hiç bir sözü olmadı.Diyeceksiniz ki derdin ne? Ah bir de ben anlayabilsem pskoloğa gidicem artık..Derdim şu: Eşim akşam işten gelir ben de gelirim,ikimiz de yorgun oluruz,tv falan derken yatar uyuruz.hafta sonu gelir sinemaya gideriz,evin işni berabeer yaparız,gün biter.offf ya bu adam hiç mi konuşmaz..Konuşmuyor benimle birşeyler paylaşmıyor.İlk aylarda hadi beni tanımıyor bana alışamadı diyordum ya şimdi?Ya görseniz sanki 40 yıllık evli gibiyiz.ne bir tartışma ne bir konu konuşuluyor.offf Beni sevmiyor bu adam,seviyor da kadın olarak sevmiyor sanırım ..Siz ne diyorsunuz bana akıl verin ne olur...haftasonu geç yatalım neolur azcık konuşalım diyorum tamam diyor..seni dini dinliyorum diyor.hep ben mi konuşucam,hiç gözgöze gelmiyoruz bana ,gözlerime uzun müddet bakamıyor.nedir anlamadım ya
Yapabilir miyim yapamaz mıyım, yapardım yapmazdım diye eleştirmek yerine 'yapmak istiyorum' deseniz hayatınız değişecektir inanın. Ben bile sönük duran, kendince güzelliğini çıkaramayan, donuk ve makyajsız (makyajı abartılı olmamak şartıyla), giyimine kuşamına özentisiz, saçında beyazları gözüken, tırnaklarına bakmamış hemcinsime tahammül edemiyorum.valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın
seni olduğun gibi kabul etmesi lazım ....
senin onda hoşlanmadıgın neler var bir düşün sende ona aynısı yap bende senin şunlarını bunlarını begenmıyorum de ....o az da olsa kendini senin yerine koyabilir belki hatasınıda anlar
Erkekte kendine bakmalı,kadında.Evlenince çalı gibi salmamalı iki tarafta..
Cilve olayı biraz karakterle alakalı sanırım.
İçten gelmesi lazım,sipariş üstüne olmaz ki ama bayanssulusmile
valla canım sen tam erkekelrin hayalindeki gibi bir kadınsın senin gibi olmak istermiydim istesemde yapmazdım belki yapamazdım..neden hala bekarsın
kocasının sucu yok bayanın erkeksi hareketlerinden sikayetci oldugu icin sucu yok kadınsı olması istemesinde bir sucu yok..gerisinde ne yasamıslardır bilemem suanki konudan bahsediyorus sanırım baska bir konu degil bu
arkadaşın önceki konsundan alıntı, kocasının suçu yok diyenler okusun, evlilik tek kişilik değil 2 kişilik bi müessese arkadaşlar, herşey karşılıklı yani
bence arkadaşta potansiye var ama bu potensiyeli destekleyecek koca yok
bizim kültürümüzde erkek gibi kadınsın demek iyi bişeymiş gibi algılanıyor
ama aslında bi kadına erkek gibisin demek hakarettir
madem erkekti neden evlendi bi erkekle:bbo:
Arkadaşım bu tarz fikirleri uygularsan hem mutsuz olursun, hem kocan mutsuz olur.
Eşlerimizi değiştireceğimize huylarımızı değiştirelim (tabi erkekler için de geçerli) Değişmeyen tek şey değişimdir. Bir derede iki kez yıkanılmaz. Vs. Vs. olumunekankayizsmile
sen beni hiç anlamamışsın ki..
asla bir erkek için bakım yapmam.. kendimi böyle seviyorum, kendimi böyle sevmesem kılımı kıpırdatmam..
ama tatlım bu adam bunu bilerek evlenmiş bak sorun belli daha önceki konusunu okudum aşağıki sayfada bunlar kendilerine çok çok uzaklar belkide görücü usulü evlenmişler ondandır yani iki yabancı gibilermiş göz göze bile gelmiyoz diyo bence sorun bayağı büyükkocasının sucu yok bayanın erkeksi hareketlerinden sikayetci oldugu icin sucu yok kadınsı olması istemesinde bir sucu yok..gerisinde ne yasamıslardır bilemem suanki konudan bahsediyorus sanırım baska bir konu degil bu
ama tatlım bu adam bunu bilerek evlenmiş bak sorun belli daha önceki konusunu okudum aşağıki sayfada bunlar kendilerine çok çok uzaklar belkide görücü usulü evlenmişler ondandır yani iki yabancı gibilermiş göz göze bile gelmiyoz diyo bence sorun bayağı büyük
benim düşüncem o yönde arkadaşım isteyen istedigi yapsın tabi ama karşı taraf kırıcı bir sekilde konuşup sevdiği insanı üzüyorsa (empati yapmadan ) bence bu gerekli
ama tatlım bu adam bunu bilerek evlenmiş bak sorun belli daha önceki konusunu okudum aşağıki sayfada bunlar kendilerine çok çok uzaklar belkide görücü usulü evlenmişler ondandır yani iki yabancı gibilermiş göz göze bile gelmiyoz diyo bence sorun bayağı büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?