Benim gibi bisex kadınlar

Korona var bence kimseyi katma eşini de bulaştırma bence hatta banane ya ben eşimle yatmaya üşeniyorum millet çifter çifter götürüyor

Şimdi başlığa göre bakacak olursak arkadaş, benim gibi ifadesini kullanmış...durum bizim açimizdan iyi görünmüyor.
Meraktan geldiğin belli geç arkama
Biseksüel neymiş bakayım dedim doğrumu yazdım acaba yorumlarımı begenen üyelerden birinin benden senden hepimizden hoşlanma ihtimalide nebileyim çokdandır ban yemiyordum

Biseksüel neymiş bakayım dedim doğrumu yazdım acaba yorumlarımı begenen üyelerden birinin benden senden hepimizden hoşlanma ihtimalide nebileyim çokdandır ban yemiyordum
Sen zayıflıktan şikayet eden bir hatundun öyle hatırlıyorum. Beğenilme ihtimalin yüksek kuzum Buradayız diye niye ban yiyelim. Tu kaka demedik ki...ilim tahsil etmenin banı olmaz herhalde.

Sen zayıflıktan şikayet eden bir hatundun öyle hatırlıyorum. Beğenilme ihtimalin yüksek kuzum Buradayız diye niye ban yiyelim. Tu kaka demedik ki...ilim tahsil etmenin banı olmaz herhalde.
Allah seni şurda iki sayfa bişey öğreniyoruz diymi ban yemek olmaz Malesef öyle Canım O konuda yaram derin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…