Ben de bu bisex ne ki öğreneyim diye gelmiştim. Arama zahmetine girmeden ogrendik işte.Ne yalan söyleyeyim seksten hoşlanmayan kadın zannetmiştim değilmiş
Ne çok sıkıntısı varmış bu seksin.Biseksuel hem karsı cinsten hem kendi cinsinden hoşlanmak diye biliyorum. Diğer turlu lezbiyen de gay de homoseksüel (eşcinsel) diye adlandırılır.
Iyice arkadaslik sitesine cevirdiniz burayi
Öyle değilmi pekiBen de bu bisex ne ki öğreneyim diye gelmiştim. Arama zahmetine girmeden ogrendik işte.Ne yalan söyleyeyim seksten hoşlanmayan kadın zannetmiştim değilmiş
Ben aseksüelim o zamanSeksten hoslanmayan kişilere aseksüel dıyolar
DeğilmişÖyle değilmi peki
Mevzu derin
Şimdi başlığa göre bakacak olursak arkadaş, benim gibi ifadesini kullanmış...durum bizim açimizdan iyi görünmüyor.Ben buraya nasıl geldim
Biseksüel neymiş bakayım dedim doğrumu yazdım acaba yorumlarımı begenen üyelerden birinin benden senden hepimizden hoşlanma ihtimalide nebileyim çokdandır ban yemiyordumŞimdi başlığa göre bakacak olursak arkadaş, benim gibi ifadesini kullanmış...durum bizim açimizdan iyi görünmüyor.
Meraktan geldiğin belli geç arkama
Valla izliyordum bak ne isim olur sexle helede bisexmi neyse işte tövbeler olsunSen napıyordun burda de hele
Sen zayıflıktan şikayet eden bir hatundun öyle hatırlıyorum. Beğenilme ihtimalin yüksek kuzumBiseksüel neymiş bakayım dedim doğrumu yazdım acaba yorumlarımı begenen üyelerden birinin benden senden hepimizden hoşlanma ihtimalide nebileyim çokdandır ban yemiyordum
Allah seniSen zayıflıktan şikayet eden bir hatundun öyle hatırlıyorum. Beğenilme ihtimalin yüksek kuzumBuradayız diye niye ban yiyelim. Tu kaka demedik ki...ilim tahsil etmenin banı olmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?