• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi düşünen var mı???????

Allah sağlıklı uzun ömürler versin ..
nisan 19 da dedemi kaybettik 72 yasındaydı ..
ölüm cok zor ve soğuk acııı ..

Ne kadar kaba yaklaştın ya da ben öyle anladım, rahatsız olduysan okumazsın derken okumuş bulundum..
Elbette burada açılan her konuyu açarken milyon tarama yapmak gerekmiyor kimin neye acısı var diye. Ama yemek konusuyla kaybedilen anne babayı nasıl bir tutabilirsin ki. Yaşadığın duygusallık kadar duygusal bir yaklaşım olmadı bu tabi..
Birkaç konu vardır insanı depreştiren: evlat acısı, kardeş acısı, ana baba acısı..
İstediğin kadar süsle tabi ben okumayacağım ama benim gibi okuyup üzülenler mutlak olacak.
Ha soruna cevap vereyim bu arada: ben de dayananlar nasıl dayanıyor acaba derdim. Meğer böyle dayanıyormuş. Şimdi zap zap..

kaba yaklaşmadım canım asıl sen çok sert çıktın...adı üstünde bir derdim var bu da benim derdim...bu kadar sert çıkmak yerine ben kaybettim dayanılıyor diye teselli verseydin keşke...o zaman daha samimi bulurdum....burada babalarını yerden yere çalanlar var onlara da babanızdan bahsetmeyin diye uyarıyor musun.....ben yine de canını acıttıysam özür dilerim....

Lisede iken teyzemi kaybetmiştim ve 45 yasinda vefat etmişti .. Çok etkilendim yaklasik bir yil her gece anne babami nefes aliyorlar mi diye kontrol ederdim ve hala da öyleyim.. Gecen gün annem sabah alti da aradi yanlislikla aramis az kalsin kalpten gidecektim telefon caliyor korkudan acamiyorum kesinlikle bir şey oldu deyip dondum kaldim son cagrida actim annem yanlislikla oldu deyince rahatladim..

çok zor canım ya bende arıyorum açmazlarsa kim varsa aynı ilde herkesi arıyorum bi bakın diye....

Dedem 75 yaşında. Bu düşünceler beni de çok yoruyor. Mezuniyetimi, evlendiğimi, çocuklarımı görsün istiyorum. Hayatımın her anına tanık olsun istiyorum. Kaybetmekten çok korkuyorum. Allah hepsine özür ömürler, sağlık versin İnşallah.

aslında ne zaman ölse erken olacak ama işte gel de kalbine laf anlat

ipekcim boşver..
acısını yaşayınca anlayacaktır elbet.. en önemliside şu altını çizdiğim yer..

ne kadar abarttınız ya...hadi yemek işini geçtim burada evladını kaybedenler var...o zaman kimse bebek toppici de açmasın bunu anlamayacak kadar mısınız....benim anlamam için babamın ölmesine gerek yok ne kadar kin dolusunuz.... zaten arkadaştan da özür diledim beddua eder gibi konuşmanıza gerek yok....

Allah sağlıklı uzun ömürler versin ..
nisan 19 da dedemi kaybettik 72 yasındaydı ..
ölüm cok zor ve soğuk acııı ..

başınsağolsun canım aynen öyle ben hiç çok yakınımı kaybetmedim onun için bu çok zor gelir herhalde

ne kadar abarttınız ya...hadi yemek işini geçtim burada evladını kaybedenler var...o zaman kimse bebek toppici de açmasın bunu anlamayacak kadar mısınız....benim anlamam için babamın ölmesine gerek yok ne kadar kin dolusunuz.... zaten arkadaştan da özür diledim beddua eder gibi konuşmanıza gerek yok....

abartmakmı? konuştukça konuyu açıyorsunuz farkındamısınız?hayla aynı düşünceye sahip olup, özür dilemek nasıl bir mantıktır anlayamadım.
ben ipeği tanımadığım halde kk da babası için nekadar üzüldüğünü gördüm ve hissettim! sizin kaba davranışınızın yanında destek olmak istedim..
ayrıca ben beddua etmedim. etmemde. karakterime yakışmaz! beni rahatsız eden konunuz değil, kullandığınız uslup..
iyi günler size seviyenize düşmeyeceğim.

Son düzenleme:
sizi o kadar iyi anlıyorumki,

benim canım babamda 72 yaşında,küçükken herkes beni torunu zannederdi, halen bi yere gitsek,koluma girer elimi tutar,kızıma çikolata alsa banada alır,

sağlığı yerinde şükür,hatta 2 gün önce umreden geldi,

ama ama o düşünceler hep bendede var,durduk yere aklıma geliyor ağlıyorum,ve benim annemde hayatta deil

babama bir şey olursa,sanki kardeşlerimle bi aile olmaktan çıkıcaz,kopucaz uzaklaşıcaz diye korkuyorum,

ölümlü dünya,hepimiz ölücez ama babamıda kaybedersem kimim kalır şu dünyada

abartmakmı? konuştukça konuyu açıyorsunuz farkındamısınız?hayla aynı düşünceye sahip olup, özür dilemek nasıl bir mantıktır anlayamadım.
ben ipeği tanımadığım halde kk da babası için nekadar üzüldüğünü gördüm ve hissettim! sizin kaba davranışınızın yanında destek olmak istedim..
ayrıca ben beddua etmedim. etmemde. karakterime yakışmaz! beni rahatsız eden konunuz değil, kullandığınız uslup..
iyi günler size seviyenize düşmeyeceğim.

daha fazla düşümezsiniz zaten....beni anlayan anladı.....

sizi o kadar iyi anlıyorumki,

benim canım babamda 72 yaşında,küçükken herkes beni torunu zannederdi, halen bi yere gitsek,koluma girer elimi tutar,kızıma çikolata alsa banada alır,

sağlığı yerinde şükür,hatta 2 gün önce umreden geldi,

ama ama o düşünceler hep bendede var,durduk yere aklıma geliyor ağlıyorum,ve benim annemde hayatta deil

babama bir şey olursa,sanki kardeşlerimle bi aile olmaktan çıkıcaz,kopucaz uzaklaşıcaz diye korkuyorum,

ölümlü dünya,hepimiz ölücez ama babamıda kaybedersem kimim kalır şu dünyada
inaan aynı şeyleri düşünüüyoruz....allah başımızdan eksik etmesin....

Rabbim basinizdan eksik etmesin hayirli uzun ömürler versin cnm dusunmen normal insan sevdiklerinin hakkinda boyle seyler dusunebilir ben kucüktum 11 yasindaydim annem ankaraya gidecekti annem olmazsa ben yasayamam diye duşunuyordum ve ankarada trafik kazasindan vefat etti son görüşümdu ama hayat iste zor oldu tabi ama yaşıyorsun işte bazen ben dahi düşünürüm bana birsey olacak kizima kim bakacak ne olacak diye insaniz biz her canlı ölümü tadacaktir ne mutlu ki baban senden sende babandsn razisin onemli olan da bu

Son düzenleme:
babam 74 yaşında...şükür şimdilik sağlığı gayet iyi.....ama neredeyse hergece yatarken onun birgün öleceğini düşünüyorum ağlıyorum bazen...eşimle uzun uzun konuşuyoruz ama yine de kurtulamıyorum bu düşüncelerden....mesela babam torunlarına çok düşkündür anlatamam yani....onların büyüdüğünü göremeyecek diye geçiyo aklımdan....kızım büyüdü 9 yaşında ya oğlum babamı hatırlayacak kadar büyümeden ölürse diye geçiyo aklımdan..beni herkes küçükken torunu sanarlardı her yere benimle giderdi....birgün eve bana çikolata almadan geldiğini bilmem.....şimdi bile çarşıda elimi tutar öyle gezeriz...bana geçen şal almış inşallah beğenirsin dedi...beğenmem mi o yaşında düşünmüş beni.....bazen uzatmalara oynuyorum diye şaka yapıyo çok zoruma gidiyo....aranızda ben gibi endişeli olan var mı.ben mi hayatı fazla sorguluyorum...:14::14::14::14:

Canim benim okurken aglama tuttu simdi beni yemunke ayni benim babami anlatmissin anlaskla bitmez babam benim hem.annem hem babam herseyim 53 yasinda da benim babam ende istanbulda oturuken goremezdim et disinda her gece yatrken dua ederdim halada ediyorum aklima geldikce aklimi kaciricsk gibi oluyorum annem oldu biz kucukken babam omrunu verdi bize ki annem varkende babam annemdi simdi bir saat uzaklikda simdi icim daha rahat daha cok gorebiliyorum ALLAH im basimizdan eksik etmesin acilarini gostermesin AMIN

Canim benim okurken aglama tuttu simdi beni yemunke ayni benim babami anlatmissin anlaskla bitmez babam benim hem.annem hem babam herseyim 53 yasinda da benim babam ende istanbulda oturuken goremezdim et disinda her gece yatrken dua ederdim halada ediyorum aklima geldikce aklimi kaciricsk gibi oluyorum annem oldu biz kucukken babam omrunu verdi bize ki annem varkende babam annemdi simdi bir saat uzaklikda simdi icim daha rahat daha cok gorebiliyorum ALLAH im basimizdan eksik etmesin acilarini gostermesin AMIN

amin canım başın sağolsun bu arada....benim annem hayatta ama babama daha bi düşkünlüğüm var....bizimde mesafeler kısa görebiliyorum şükür....

Ne güzel ölümünden korkacak kadar öok sevdiğiniz bir babanız var . Allah hayırlı ömür versin size de ona da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel ölümünden korkacak kadar öok sevdiğiniz bir babanız var . Allah hayırlı ömür versin size de ona da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım amin insallah....size ve sevdilerinize de..

hayır yani arkadaş babasını kaybetmekten korkuyor diye neden kaba oldu onu anlamadım?? hayattaki temel taşlarından birisini yitirmekten korkuyor bu da onun derdi ve dolayısıyla burada konu açma gereği duymuş. canını acıtan içini kemiren şeyi paylaşmak belki teselli almak istemiş. ben de babamı kaybettim ve niye konu açtın ben babamı kaybettim diyemem ki bu arkadaşa. buna hakkım yok çünkü burası bir forum ortamı...benim içim sızlamadı mı sanki konuyu okuyunca ? ancak babasını kaybetmiş birisi olarak onun duygularını daha iyi anlayabilir, empati yapıp üzülebilir ve ona yaşanmışlığımla olabildiğince teselli vermeye çalışabilirim. :50:

Son düzenleme:
Back
X