• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi düşünen var mı???????

Rabbim basinizdan eksik etmesin hayirli uzun ömürler versin cnm dusunmen normal insan sevdiklerinin hakkinda boyle seyler dusunebilir ben kucüktum 11 yasindaydim annem ankaraya gidecekti annem olmazsa ben yasayamam diye duşunuyordum ve ankarada trafik kazasindan vefat etti son görüşümdu ama hayat iste zor oldu tabi ama yaşıyorsun işte bazen ben dahi düşünürüm bana birsey olacak kizima kim bakacak ne olacak diye insaniz biz her canlı ölümü tadacaktir ne mutlu ki baban senden sende babandsn razisin onemli olan da bu

canım çok üzüldüm başın sağolsun....çok zor zamanlar atlatmışsın....senin dediğini bende düşünüyorum allahım hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın....

babam 74 yaşında...şükür şimdilik sağlığı gayet iyi.....ama neredeyse hergece yatarken onun birgün öleceğini düşünüyorum ağlıyorum bazen...eşimle uzun uzun konuşuyoruz ama yine de kurtulamıyorum bu düşüncelerden....mesela babam torunlarına çok düşkündür anlatamam yani....onların büyüdüğünü göremeyecek diye geçiyo aklımdan....kızım büyüdü 9 yaşında ya oğlum babamı hatırlayacak kadar büyümeden ölürse diye geçiyo aklımdan..beni herkes küçükken torunu sanarlardı her yere benimle giderdi....birgün eve bana çikolata almadan geldiğini bilmem.....şimdi bile çarşıda elimi tutar öyle gezeriz...bana geçen şal almış inşallah beğenirsin dedi...beğenmem mi o yaşında düşünmüş beni.....bazen uzatmalara oynuyorum diye şaka yapıyo çok zoruma gidiyo....aranızda ben gibi endişeli olan var mı.ben mi hayatı fazla sorguluyorum...:14::14::14::14:

Olumunde dogum gibi dogal bir olay oldugunu bilmek gerek ve kimin ne kadar yasayacagini kimse bilemez. Bakarsiniz babaniz dururken siz olursunuz yada esiniz cocugunuz olum yas ile alakali deil ki? Bunlari dusunmek ve kabullenmek elbette zor ama gercekler bunlar ustelik Olum bir son olarak algilanmamali cunki butun gitmeler birgun tekrar bulusmak icindir. Allah herkese yinede uzun omurler versin zira ayriliklarin hepsi acidir maalesef....

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayır yani arkadaş babasını kaybetmekten korkuyor diye neden kaba oldu onu anlamadım?? hayattaki temel taşlarından birisini yitirmekten korkuyor bu da onun derdi ve dolayısıyla burada konu açma gereği duymuş. canını acıtan içini kemiren şeyi paylaşmak belki teselli almak istemiş. ben de babamı kaybettim ve niye konu açtın ben babamı kaybettim diyemem ki bu arkadaşa. buna hakkım yok çünkü burası bir forum ortamı...benim içim sızlamadı mı sanki konuyu okuyunca ? ancak babasını kaybetmiş birisi olarak onun duygularını daha iyi anlayabilir, empati yapıp üzülebilir ve ona yaşanmışlığımla olabildiğince teselli vermeye çalışabilirim. :50:

tsk ederim canım bende anlatmak istedim ama anlamadılar....sanki buraya nispet için konu açmışım gibi...ne alaka...bu arada senin de başın sağolsun...konu açmamın sebebi eşim hep bu takıntımdan dolayı arkada şlarına sor bak bu kadar takacak birşey yok sonuçta hepimizin sırasıyla başına gelecek der yani dışarıdan görüş almamı ister bende en çok kadın burada var fikir almak istediim belki birisinin bir sözüyle bu düşüncelerim hafifler diye...

Olumunde dogum gibi dogal bir olay oldugunu bilmek gerek ve kimin ne kadar yasayacagini kimse bilemez. Bakarsiniz babaniz dururken siz olursunuz yada esiniz cocugunuz olum yas ile alakali deil ki? Bunlari dusunmek ve kabullenmek elbette zor ama gercekler bunlar ustelik Olum bir son olarak algilanmamali cunki butun gitmeler birgun tekrar bulusmak icindir. Allah herkese yinede uzun omurler versin zira ayriliklarin hepsi acidir maalesef....

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet söylediklerinize katılıyorum...sanırım ben fazla derinlerde yüzüyorum....:50:

babam 74 yaşında...şükür şimdilik sağlığı gayet iyi.....ama neredeyse hergece yatarken onun birgün öleceğini düşünüyorum ağlıyorum bazen...eşimle uzun uzun konuşuyoruz ama yine de kurtulamıyorum bu düşüncelerden....mesela babam torunlarına çok düşkündür anlatamam yani....onların büyüdüğünü göremeyecek diye geçiyo aklımdan....kızım büyüdü 9 yaşında ya oğlum babamı hatırlayacak kadar büyümeden ölürse diye geçiyo aklımdan..beni herkes küçükken torunu sanarlardı her yere benimle giderdi....birgün eve bana çikolata almadan geldiğini bilmem.....şimdi bile çarşıda elimi tutar öyle gezeriz...bana geçen şal almış inşallah beğenirsin dedi...beğenmem mi o yaşında düşünmüş beni.....bazen uzatmalara oynuyorum diye şaka yapıyo çok zoruma gidiyo....aranızda ben gibi endişeli olan var mı.ben mi hayatı fazla sorguluyorum...:14::14::14::14:

İnsan sevdikleri için düşünüyor böyle. Kaybetme korkusu işte.
Ölüm korkunç birşey. Bende de vardı hala da var. Malesef birer birer kaybediyoruz sevdiklerimizi.
Çok zor oluyor atlatmak.
Bir gün gideceklerini kabullenmekten başka çare yok malesef. Ne doğa değişiyor ne de ölüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

babamı 8 aylık hamile iken kaybettim şimdi bebeğim 3 aylık babam yaşasaydı 54 yaşına girecekti ne diyim daha...

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bence birlikte yasayacaginiz güzel anlara aklinizda ki bu fikirlerle gölge düşürmeyin..

Benim babam rahatsizdi bu hastaligi atlatan bile 9 yil yasar dediler.. Biz 9 yili doldurduk korku var icimde ama dusunmemeye calisiyorum.. Kucuk bir bebegi alip gozleri isil isil severken benim cocugumlada oyunlar oynayacak mi evlendigimde yanimda olacak mi diyorum.. Gözlerim doluyor bazen... ama ne gelir ki elden aglasakta bin gece dusunsekte olanin onune gecemeyiz...

Bize düşen her günü onların kiymetini bilerek sevgimizi saygimizi göstererek yasamak yaşatmak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babam öldüğünde 49 yasindaydi..sizin kiziniz 9 yasindaymis..bnm babam evlendiğimi de cocuklarimi da hic göremedi..

Genelde iyi empati yaptigimi Düşünürüm ama sizi anlayamadim..Allah babaniza uzun omur versin..Ben sizin yerinizde olsam sukrederdim uzulmek yerine..

Devamli aklima getirip aglarim bende.Ama benim her ikisi icindeannem ve babam icin yani..Ben bide salak salak senaryolar kuruyorum.Ya soyle olursa ya bigun bi haber gelirse ya bu sekilde olurlerse diye.Hep onlarin yaninda olmak istiyorum.Belki o sebepten evlenmekten bile vazgecmek geliyor aklima onlari yalniz birakmamak icin onlarin yaninda olmak icin.Simdiden daha da yasliliklarini dusunup soyle bakarim boyle yaparim diye kuruyorum kafamda.Bu dusuncelerden de siyrilamiyorum.

babamı 8 aylık hamile iken kaybettim şimdi bebeğim 3 aylık babam yaşasaydı 54 yaşına girecekti ne diyim daha...

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

başınız sağolsun daha çok yeni....rabbim onun ömrünü bebişinize versin....eminim çok zor gelmiştir...allah yardımcınız olsun

İnsan sevdikleri için düşünüyor böyle. Kaybetme korkusu işte.
Ölüm korkunç birşey. Bende de vardı hala da var. Malesef birer birer kaybediyoruz sevdiklerimizi.
Çok zor oluyor atlatmak.
Bir gün gideceklerini kabullenmekten başka çare yok malesef. Ne doğa değişiyor ne de ölüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence de en iyi yapacağım şey kabullenmek....yada düşünmemek

Bence birlikte yasayacaginiz güzel anlara aklinizda ki bu fikirlerle gölge düşürmeyin..

Benim babam rahatsizdi bu hastaligi atlatan bile 9 yil yasar dediler.. Biz 9 yili doldurduk korku var icimde ama dusunmemeye calisiyorum.. Kucuk bir bebegi alip gozleri isil isil severken benim cocugumlada oyunlar oynayacak mi evlendigimde yanimda olacak mi diyorum.. Gözlerim doluyor bazen... ama ne gelir ki elden aglasakta bin gece dusunsekte olanin onune gecemeyiz...

Bize düşen her günü onların kiymetini bilerek sevgimizi saygimizi göstererek yasamak yaşatmak...

allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın...babanıza şifa diliyorum....allah gönlünüze göre versin...

Babam öldüğünde 49 yasindaydi..sizin kiziniz 9 yasindaymis..bnm babam evlendiğimi de cocuklarimi da hic göremedi..

Genelde iyi empati yaptigimi Düşünürüm ama sizi anlayamadim..Allah babaniza uzun omur versin..Ben sizin yerinizde olsam sukrederdim uzulmek yerine..

evet bu da madalyonun diğer yüzü....tsk ederim...
rabbim çocuklarınza uzun ömür versin...

Devamli aklima getirip aglarim bende.Ama benim her ikisi icindeannem ve babam icin yani..Ben bide salak salak senaryolar kuruyorum.Ya soyle olursa ya bigun bi haber gelirse ya bu sekilde olurlerse diye.Hep onlarin yaninda olmak istiyorum.Belki o sebepten evlenmekten bile vazgecmek geliyor aklima onlari yalniz birakmamak icin onlarin yaninda olmak icin.Simdiden daha da yasliliklarini dusunup soyle bakarim boyle yaparim diye kuruyorum kafamda.Bu dusuncelerden de siyrilamiyorum.

inanırmısın aynı şekilde düşünüyorum...eşime bile söylüyorum bana öyle bir haber aldığında geveleme direk söyle falan diye....dediğin gibi senaryolar mesela kafamda öldürüyorum gömüyorum geri nasıl onu orada bırakıp eve geleceğimi düşünüyorum....falan filan allah korktuğumuz yere uğratmasın en azından erkenden....

sizin düşündüğünüz şeyi hergün hatta her dakika bende düşünüyorum.
bu hayatta benim annem babam ve ablamdan başka kimsem yok.onların ölümlerini düşününce kahroluyorum.
allaha annemin,babamın kaybını bana gösterme diye yalvarıyorum her gece.sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
allah annelerimizi,babalarımızı başımızın üstünden eksik etmesin,kötü günlerini göstermesin bize.vefat edenler allah rahmet eylesin.çok üzücü bir durum.:14:

Gece gece iyi moralim bozuldu... bende evdeyken annem uyurken nefes aliyo mu diye bakardim dusunemiyorum annemi babami kardesimi ve dedemi veya ailem den birini kaybetmeyi. Cok karamsar bi konu olmus :((( allah uzun omurler versin kalanlara cok geceler ailemin ölümünü rüyamda gorup ben bir daha anne diyemicem mi diye hickira hickira agladigimi bilirim :((
Senin duygularibi da cok iyi anliyorum :(

babamı bebeğim olmadan kaybettim..
yazdıklarınızı okuyunca duygulandım..
nedeyim Allah cennet birlikteliği versin herkese ailesiyle..
Benim bundan sonra onu tek görebileceğim yer orası çünkü...

Son düzenleme:
Allah uzun ömürler versin...fakat böyle düşünmek yerine geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın.babam vefat ettiğinde ben 18 annem 39 babam 44 yaşındaydı.yaşadıklarınızın,yaşayacaklarınızın değerini bilin.daha sonraki zamanlarda keşkelerin içinde boğulmayın.

Allah uzun ömürler versin...fakat böyle düşünmek yerine geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın.babam vefat ettiğinde ben 18 annem 39 babam 44 yaşındaydı.yaşadıklarınızın,yaşayacaklarınızın değerini bilin.daha sonraki zamanlarda keşkelerin içinde boğulmayın.babam üniyi kazandığımı görmedi,isteme törenimi,nişanımı,düğünümü,torunlarını göremiycek.ama ben az da olsa babamı tanıdım gördüm.babasını daha küçük yaşlarda kaybeden insanlar var.şükürler olsun ben tanıdım diyorum.sizde öyle yapın bence...

Back
X