Benim gibi evlendiği günden beri yüzü gülmeyen var mı?

Şu konuyu takip ediyorum lütfen o bilgiyi burada halka açık paylaşır mısınız çok ciddiyim sizi sevmeyen bir insan için hiç mi üşenmiyorsunuz çabalamaya zorla kendinizi sevdirmeye
Benim eşim mesela babasının cenazesinde bile ağlamamış o kadar soğuk kanlı, duygusuz. Cinsellik sorunu da ilgi sorunu da vardı

Bazı şeylerin sevgiyle bir ilgisi yok. Sevmeyen adam evlenmez. Eşim yıllarca yalnız yaşadı, evde hiç sohbet edemezdi mesela, ben ilk atlar bana karşı öyle diye düşündüm sonra baktım ki herkese karşı öyle. Alışamadı belki samimiyet kurmaya. Belki de ben çok üstüne gittim
Benim eşim mesela babasının cenazesinde bile ağlamamış o kadar soğuk kanlı, duygusuz. Cinsellik sorunu da ilgi sorunu da vardı
Kendinizi avuttunuzun farkında mısınız ? Benden tiksiniyordu diyen sizsiniz

Kendinizi avuttunuzun farkında mısınız ? Benden tiksiniyordu diyen sizsiniz
gerçekten öpmekten hoşlanmıyor mu benden mi tiksiniyır, yoksa dediği gibi boğazında iltihap mı vardı öpmek istemiyordu, yalnız mı kalmıştı ondan mı, yoksa cinsel soğukluğu yüzünden mi öyle, yoksa büyü mü var ya da bir tartışmada mı çocuk gibi soğudu sarılmak bile istemedi, yoksa tek başına yaşaya yaşaya evliliğe başka birine alışamadı mı aklım hiçbirini almıyor. Kendi yaklaşmıyordu benim yanına sokulmamı öpmemi de istemiyordu anlayamıyorum, gayet de güzel bayanım :110:

Siz neden hala boşanmamak için diretiyorsunuz?
Eşimin huyu güzeldi bana hiç ses etmezdi, bu soğukluğu dışında kötü bir yönü yoktu. Belki de 8 ay çok erken, destek çıkarak,alıştırarak,tedavi olarak düzeltebiliriz sanırım ya ben daha çok bakım yaparım bilemedim, çok erken oldu diye sanırım

Senin konularını biliyorum. Fazla zorlama elifcik. Bu saatten sonra sizin evliliginizden bir yuva olmaz. Boşanma davasına odaklan, KENDINE BIR ŞANS VER.
Sana o kadar çektiren bir herif için hala düzelme umudu taşıyorsun. Celladina aşık olmak dedikleri bu olsa gerek. :(

Senin konularını biliyorum. Fazla zorlama elifcik. Bu saatten sonra sizin evliliginizden bir yuva olmaz. Boşanma davasına odaklan, KENDINE BIR ŞANS VER.
Sana o kadar çektiren bir herif için hala düzelme umudu taşıyorsun. Celladina aşık olmak dedikleri bu olsa gerek. :KK43:
Orası da doğru tekrar evlenmekten korkmuyorum ama her bayan gibi belki düzelir umudu taşıyorum sadece :(

Orası da doğru tekrar evlenmekten korkmuyorum ama her bayan gibi belki düzelir umudu taşıyorum sadece :KK43:
Bütün aile sırlarınız ortaya döküldü. Devam etsen bile bu saatten sonra kocan sana asla gün yüzü göstermez.

Nasıl ki ailenin yanına yerleştikten sonra hiç evlenmeden önceki yaşantıma geri dönemediysen barışsan da o eski günlere geri dönemeyeceksin.

gerçekten öpmekten hoşlanmıyor mu benden mi tiksiniyır, yoksa dediği gibi boğazında iltihap mı vardı öpmek istemiyordu, yalnız mı kalmıştı ondan mı, yoksa cinsel soğukluğu yüzünden mi öyle, yoksa büyü mü var ya da bir tartışmada mı çocuk gibi soğudu sarılmak bile istemedi, yoksa tek başına yaşaya yaşaya evliliğe başka birine alışamadı mı aklım hiçbirini almıyor. Kendi yaklaşmıyordu benim yanına sokulmamı öpmemi de istemiyordu anlayamıyorum, gayet de güzel bayanım :110:
Adam sevmiyor işte net yani bütün bu bulduklarınız avuntu

Eşimin huyu güzeldi bana hiç ses etmezdi, bu soğukluğu dışında kötü bir yönü yoktu. Belki de 8 ay çok erken, destek çıkarak,alıştırarak,tedavi olarak düzeltebiliriz sanırım ya ben daha çok bakım yaparım bilemedim, çok erken oldu diye sanırım
Daha önceki konularınızı hatırlıyorum. Bence boş yere zaman kaybediyorsunuz. Eşinizin değişeceğini sanmıyorum. Üstelik boşanma sürecinde de size kötü davranmışlardı diye hatırlıyorum. Ben olsam koşarak uzaklaşırdım.

Bazı şeylerin sevgiyle bir ilgisi yok. Sevmeyen adam evlenmez. Eşim yıllarca yalnız yaşadı, evde hiç sohbet edemezdi mesela, ben ilk atlar bana karşı öyle diye düşündüm sonra baktım ki herkese karşı öyle. Alışamadı belki samimiyet kurmaya. Belki de ben çok üstüne gittim

Dünyadan kaç milyar insan geldi geçti, bütün evlilikler sevgiyle mi yapıldı sizce?

Evlilik bazen aşk için yapılır, bazen maddiyat için, bazen çevredekilerin çenesi kapansın diye, bazen yalnız kalmamak için, bazen bir şeyleri gizlemek için, bazen çocuk için, bazen statü için...
Böyle uzar gider bu liste.

Adam sizinle öpüşmek bile istemiyormuş. Seviyor olsa sizce bu mümkün mü?
Kendinizi avutuyorsunuz sadece. Bu güzel yıllarınızı boşa harcıyorsunuz.

Dünyadan kaç milyar insan geldi geçti, bütün evlilikler sevgiyle mi yapıldı sizce?

Evlilik bazen aşk için yapılır, bazen maddiyat için, bazen çevredekilerin çenesi kapansın diye, bazen yalnız kalmamak için, bazen bir şeyleri gizlemek için, bazen çocuk için, bazen statü için...
Böyle uzar gider bu liste.

Adam sizinle öpüşmek bile istemiyormuş. Seviyor olsa sizce bu mümkün mü?
Kendinizi avutuyorsunuz sadece. Bu güzel yıllarınızı boşa harcıyorsunuz.
Onu da ailesini de Allah’a havale ettim. Allah belalarını versin. Annesi aylardır benim kusurlarımı bulacak. Ben de oğlunun anormal olduğunu söyleyince oğluna, karını evden çıkar boşan diyecek ne kadar kolay. Allah bırakır mı yanlarına

Bak kuzucum. Şimdi senin bir kız arkadaşın seni öpmek istese oynaşmak istese ne hissedersin? Adam belli ki erkeklerden hoşlanıyor. Bunu belki kendine itiraf bile edemiyor. Yapma, gururunu da ayak altına alma. Bu adama sihirli değnek değmeyecek. Eşcinsellik bir hastalık değil ki tedavi olsun. Toplum baskısı olmasa o adam evlenmezdi. Şimdi anca günlerini dolduruyor gibi.
Kaynanana gelince, baktın çok konuşuyor, de ki, elimde öyle şeyler var ki yedi düvele rezil ederim oğlunu eğer bana çamur atarsan. Elinde ne olduğunu da asla söyleme bırak hayal güçleri halletsin.

O evde geçirdiğin her boşuna gün, sonraki mutluluğuna geciktiriyor seni.

Bak kuzucum. Şimdi senin bir kız arkadaşın seni öpmek istese oynaşmak istese ne hissedersin? Adam belli ki erkeklerden hoşlanıyor. Bunu belki kendine itiraf bile edemiyor. Yapma, gururunu da ayak altına alma. Bu adama sihirli değnek değmeyecek. Eşcinsellik bir hastalık değil ki tedavi olsun. Toplum baskısı olmasa o adam evlenmezdi. Şimdi anca günlerini dolduruyor gibi.
Kaynanana gelince, baktın çok konuşuyor, de ki, elimde öyle şeyler var ki yedi düvele rezil ederim oğlunu eğer bana çamur atarsan. Elinde ne olduğunu da asla söyleme bırak hayal güçleri halletsin.

O evde geçirdiğin her boşuna gün, sonraki mutluluğuna geciktiriyor seni.
çok doğru ne güzel yazmışsın canım

Back
X