benim gibi ilaç almadan adet göremeyen var mı? :(

bu konuyu derdimi paylaşmak için açmıştım aynı dertten olanları arıyorum sayımız ne kadar bilmek istiyorum,çözüm yollarını arayıp beraber çözmek istiyorum. _Hiranur_ sen de mi ilk adetini ilaçla oldun (((((

Bende ayni festa gibiyim.ilacsiz regl oldugumu hatirlamiyorum hic.31 yasindayim ve bu yasima kadr hicbir doktor net bisey soyleyemedi.ilac dayayip durdular. Sonuc 3. Tup be ek denememin sonucunu bekliyorum simdi

Bende sizdenim kizlar.cok zor bisey gercekten bu yasta menepoza girmis gibi hissediyorum kendimi.tam kadin olamiyorum sanki

aynen kanbolat şimdi de uğraş dur. şimdiki aklım olsa o ilaçları almaz, iki üç ayda bir adet söktürücü alırdım. bilmiyosun işte doktor sonuçta karşındaki de ama onlar da kendilerine ezberletileni yapıyomuş.maleesef sonuç bu..

Ben de aynıyımm Aslında güzel birşeydi adet olmamak ped almayı bile unutmuştum. Ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra çok sorun oldu

Bende ayni festa gibiyim.ilacsiz regl oldugumu hatirlamiyorum hic.31 yasindayim ve bu yasima kadr hicbir doktor net bisey soyleyemedi.ilac dayayip durdular. Sonuc 3. Tup be ek denememin sonucunu bekliyorum simdi
ben de hapı bıraktığım zaman olamıyorum yeni evliyiz daha çocuk düşünmüyoruz ama en fazla 1 sene böyle gider. sonrasından çok korkuyorum .acaba kendiliğinden hamile kalır mıyım yoksa hep tüp mü deneeriz yoksa hiç mi kalamam zaten kaynanamlardan saklıyorum kullandığımı

festa doğum k. haplarını mı almazdım diyorsun?

Bizde evliligin ilk yilinda istemiyoduk cocuk. Hos istesekte olmicakmis ya :) ben dogum kont.ilaclari kilo uapiyo diye cyglo pragnova kullandim yillarca.kontrol haplari zaten yumurtaliklari tembellestiriyomus ve biraktiktan 6 ay kadar sonra normale donuyolarmis.tabi bizim yumurtaliklar normal olmadigindan icerde meler oluyo allah bilir. Ben ilk sacma salak bi doktorun klomen tedavisi sonucu yumurta buyumemis asilamaya gerek yok demesinde sonra tesadufi gebe kaldim.6 haftalikken ogrendim 8 haftalikken kalp atisi durdu.kurtaj donemi enfeksiyon kapmisim tuplerim tikanmis.zayen polikostik overim.bu 3.tup bebek.3-4 gun sonra test yaptiricam bakalim.amaaann hikayeme bak.benim bile icim karardi.allah hepimizin gonlune göre verir tez vakitte insallah

festa doğum k. haplarını mı almazdım diyorsun?
aynen öyle diyorum. yıllarca bekar olduğum halde doğum kontrol kullandım birde evliyken ve şimdi hazin son.. eğer sen de benim gibiysen yani ciddi anlamda bu yönde sorunun varsa pek önermem.ünlü bazı uzmanlar da aynısını söylüyor aslında karatay, saraçoğlu olsun. o yüzden diyorum ya doktorlar da biraz ezber konuşuyolar gibi. hatta bazen dinlemiyolar bi keresinde kontrol olduğum doktora ben ilaçsız adet olamam dediğim halde yok ben sana üç aydır düzenli adet gördürttüm olabilirsin diye benimle inat etmişti. tabi sonuç benim dediğim gibi oldu.hani bazen sen ne konuşursan konuş kendi doğrularını uyguluyorlar. Özellikle bizim durumumuzdakiler için gerçekten alanında iyi ve dinlemesini bilen bir doktora ihtiyaç var.eğer beklemek istiyorsan bu süreyi doktor aramayla değerlendir derim.

kanbolat çok üzüldüm.bizim düşük yapma ihtimalimiz de normalden daha yüksek oluyomuş maaalesefki.benim de en büyük korkum bu.hamile kalamamak ya da kalıpta düşürmek.Allah sabır versin.benim doktorum da 2 aşılama yapmazsak tüp için devletten yardım alamicamızı söyledi. maddi durumun iyiyse tüpe de geçebiliriz dedi. ben de napıcamı şaşırdım.işin aslı da ne ücretler konusunda ne de hazırlık zamanındaki psikolojiyle ilgili bi bilgim yok. klomen dönemi zor geçti.bu nasıl olur bilmiyorum.

Neden tupbebekte devletten yararlanamazsin dedi drun.ne alakaymis

2 aşılama yapılırsa devlet ozaman yardım ediyomuş. doktorun dediğine bakılırsa ciddi anlamda yardımmış. ama yok ben direk tüpe başlamak istiyorum dersem masraflar sadece bana ait oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…