- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
tebrik ederin kanbolat hamile olduğunu gördüm Allah kucağına almayı nasip etsin :)Bende ayni festa gibiyim.ilacsiz regl oldugumu hatirlamiyorum hic.31 yasindayim ve bu yasima kadr hicbir doktor net bisey soyleyemedi.ilac dayayip durdular. Sonuc 3. Tup be ek denememin sonucunu bekliyorum simdi
Allah razi olsun haticenur.25. Haftamizi birirdik :)tebrik ederin kanbolat hamile olduğunu gördüm Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Hepimiz den inşallah . Normal yolla mi kaldın canimAllah razi olsun haticenur.25. Haftamizi birirdik :)
3. Tüp bebek denememizdi. Oldu cok sukur.Hepimiz den inşallah . Normal yolla mi kaldın canim
bende ilacsiz adet olamiyorum canim ya ve hamile kalmam zorlasiyorbenim gibi olanlar hadi derdimizi paylaşalım
Adet söktürücü mu kullanıyorsun doğum kontrol hapı mi canımbende ilacsiz adet olamiyorum canim ya ve hamile kalmam zorlasiyor
Önceden beridir mi yoksa yeni ki kullanıyorsun ca nim ilacbende ilaçsız adet olamıyorum daha bu ay öğrendim ne olduğumu.Pco luymuşum
Maşallah ne güzel :) dua et de canım Allah bizlere de bebek versin isteyen herkeseAllah razi olsun haticenur.25. Haftamizi birirdik :)
bu ay öğrendim ve bu ay başladım ilk ilaca canımÖnceden beridir mi yoksa yeni ki kullanıyorsun ca nim ilac
Pco çok sık görülen rahatsız lik canım çok fazla kafana takma bebek konusunda ciddi sıkıntılar cikmiyo ben Pco nun da ilerisi hiç kendiliginden adet olamambu ay öğrendim ve bu ay başladım ilk ilaca canım
hayırlı olsun bebegınız inşallah bende tup bebek yaptıracagım cok merak ediyorum hepsını kım yaptı hangı doktor yaptı3. Tüp bebek denememizdi. Oldu cok sukur.
neyse ki daha bebek düşüncemiz yok.peki her ay adet gününe yakın mı başlıyorsun hapını almaya cnm ?Pco çok sık görülen rahatsız lik canım çok fazla kafana takma bebek konusunda ciddi sıkıntılar cikmiyo ben Pco nun da ilerisi hiç kendiliginden adet olamam
aynen biz de şimdilerde düşünmüyoruz 1 sene kadar en az. ben doğum kontrol kullandım senelerdir canım bu hapların kullanışı 20 30 gün arasında değişiyo markasına göre. şimdi de hap kullanmıyorum 2 aydır ve hiç adet olamadımneyse ki daha bebek düşüncemiz yok.peki her ay adet gününe yakın mı başlıyorsun hapını almaya cnm ?
yok cnm 3 ay boyunca ilaçla gelecekmiş adetim.bu 3 ay içinde düzeleceğini söyledi doktor.aynen biz de şimdilerde düşünmüyoruz 1 sene kadar en az. ben doğum kontrol kullandım senelerdir canım bu hapların kullanışı 20 30 gün arasında değişiyo markasına göre. şimdi de hap kullanmıyorum 2 aydır ve hiç adet olamadımsen hiç kendin adet oldun mu?
Sen de mi bendensin. Neyden dolayi adet olamiyosun canım pekiyok cnm 3 ay boyunca ilaçla gelecekmiş adetim.bu 3 ay içinde düzeleceğini söyledi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?