benim gibi ilaç almadan adet göremeyen var mı? :(

Kızlar bende siz gibiyim.. Kilo verince düzenli âdet oluyorum.. Spor yapınca kuş gibiydim.. Evlenince yapamadım Sürekli İlaç Bıktım.. Diane 35 cylclo P. Progestan... Bıktımm.. Zamanınız Varsa Durumunuz Uygunsa hemen Spor yapmaya Başlayın.. Porsiyonları Küçültün Kızçelerim

ne güzel en azından kilo verince oluyorsun .ben oldum olası zayıfım 50nin üzerine hiç çıkmamışımdır.ama yok işte olmayınca olmuyo

Cnm
2 aşılama yapılırsa devlet ozaman yardım ediyomuş. doktorun dediğine bakılırsa ciddi anlamda yardımmış. ama yok ben direk tüpe başlamak istiyorum dersem masraflar sadece bana ait oluyomuş
bak cnm sakin acele etme.iki asilamani ol once.baktin olmadi ozmn tupe gec.
Bende senin gibi direk tup yaptiriyim kesin sonuc diyodum.hayir tupbebek yaptirmanin aman aman bi artisi yok.kanalkarin aciksa asilamaylada hamile kalirsinki.
Ban ben simdi 4.tup bebegimi yaptiricam.bunlardan oncede asilamada yaptirdim.devlet 3hak veriyo sana.eger direk tup yaptirirsan yararlanamazsin.icini ferah tut belki asilamayla olacak ne biliyosun.es gecme sana tavsiyem asilama tutsun tutmasin yaptir.
Cunku tupbebek cok masrafli.merkeze nekadar yatiriyosan ilaclarda bi okadar tutuyo.
Sormak istedigin bisey olursa herzmn cvplarim.gerci karisik okdu ama idare et

3.hak isteğemi bağlı yoksa zorunlu mu hzrmsn,doktor bana 2 demişti. ben doktorla açıkça konuştum burdada okumuştum biraz( aşılama düşük ihtimal diye) sordum siz ne düşünüyosunuz diye ben de öyle düşünüyorum dedi,%12-%15 arası bi şans var aşılamada dedi. Ama tabi dediğin doğru ben de öyle yapıcam sırasıyla deneyelim bakalım nolucak, hepimiz için hayırlısı..

Yok yalnis anladin.iki kere asilama yaparsan tupbebek icin devletten yararlanabiliyosun.hatta ben asilamalarimi ozelde yaptirdim.universite hastanesinede rapor icin basvurdugumda iki sefer asilama yaptirdigima dair belge istediler.yaptirdigim merkrzden iki kere asilama yapulmistir sonuc alinamamistir yazili drun imzasi olan bi yazi aldim goturdum raporumun cikacagi yere verdim kabul ettiler.
Yalniz ben ist capa tipfakultesinden cikardim tupbebek raporumu orasi kabul ediyo disarda yapilan asilamayi.ama her hastane kabul etmiyo diye duydum ben.yinede tam bilmiyorum.
Benm 3hakkin var dedigim tupbebek hakkindan bahsetmistim.devlet 3.tup icinde calisma yapiyodu.oldumu bilmiyorum.
Cnm ins sen raporla falan ugrasmazsinda asilamyla hamile kalirsin ins
Sen asilamani ozeldemi yaptircan sgkdami.

Festa buarada yazdiklarina baktimda rahim filmi icin findikzadedeki radyotoma gitcekmissin.bende orda cektirdim.cok kolaydi.muane bile daha zor bana gore yani.hicbi aci duymuyosun.
İstanbuldasin ozmn sen.asilamani nerde yaptirican belki bildigim biyerdir

Kızlar umut olmak için yazmak istedim bende 13 yasımda ilk adetimi oldum ondan sonra 1 yıl adet olmadım sonra doktora gittim ve pkolu oldugumu ögrendim hem adet düzensizliğim hem sivilce hem tüy sorunum var 13 yıl diane 35 içtim.ilaçsız adet olamıyorum hiç.cok kiloluda degilim.esimdede sperm hız sorunu vardı.diane 35 te sonra duphaston farlutal progestan cyclo prgnova hepsini içtim.

Adet olamamamız hamile kalamıycaz anlamına gelmez benim en büyük hatam adet olmak için ilaç kullandım bu 6 ayda megersem ben gec yumurtluyomusum adet söktürücüler yumurtlayamadan adet olamama neden olyomus...gecen ay ilk kez ilaç kullanmadım sogan kürü yaptım meryem suresini okudum bide agnucaston hayıt hapını içtim ovulasyon testi yaptım adetim biter bitmez test yapmaya basladım ve adetimin 26. gününde ovulasyon testimde pozitifi yakaldım o gün ilşki oldu bir saat ayaga kalkmadım ayaklarımı duvara diktim.Allaha sükür bebişim geldi.vücudunuzu rahat bırakın kızlar gerekirse bi 4-5 ay ilaç içmeyin yumurtlamanızı yakalayıninsallah olacak Allah tüm isteyenlere nasip etsin amin

hayıtı bilmiyorum ama soğan suyu ve incir kürü bende işe yaramadı.ne adetim geldi ne de hamilelik gerçekleşti. senin adına sevindim,tebrikler.gerçekten biz gibilerin hamilelik haberlerini duymak iyi oluyor.

hayıtı bilmiyorum ama soğan suyu ve incir kürü bende işe yaramadı.ne adetim geldi ne de hamilelik gerçekleşti. senin adına sevindim,tebrikler.gerçekten biz gibilerin hamilelik haberlerini duymak iyi oluyor.
canım sogan kürü yada baska bir kür benimde adetimi getirmedi.incir kürü banada fayda etmedi.sogan kürü yumurtlamamı sagladı sadece.ovulasyon testini kullanarak yumurtlama gününü bulabilirsin.bu benim 3. kez sogan kürünü kullanısımdı.sizlerinkinide duycaz insallah

benim şuan hamile kalmak gibi bi derdim yok biz zamana kadar.ama yıllardır doğum kontrolh kullanıyorum adet olmak içn. bana da öyle geliyor ki sizinki gbi yumurtlayamadan atılıyo bunlar ve daha da yumurtalığımı rahmimi bozuyo sanki doğru muyum sizce?

yumurtladığını nasıl anladın peki o testler hormona göre bilgi vermiyormu. bide nasıl ve nezaman başladın uygulamaya bi anlatırmısın acaba.

haticenurrr biz ne söylersek söyleyelim kendini sen daha doğru biliyorsun.ne kadar beklemek istiyosun doğum kontrol olarak bişey kullanmasan dikkat edebilecekmisin.bunları sen biliyorsun.bir de hap kullanırken senede en az 3 ay ara vermen yararına doktorlar bunu söylemeyi unuturlar ama tv programlarına çıkan uzmanlar dikkat edilmesi gereken bir unsur olduğunu belirtirler.

tabi herkes kendni daha iyi bilir ama burda insan çok şey öğreniyor .şimdi o arkadaş bana dönerse belki de hayatımda dönüş noktası yapmama vesile olacak

"Yazz 24 gebeliği önleyici etkisini, esas olarak yumurtalıklardan yumurta atılmasını (yumurtlamayı) engellemenin yanında, rahmin vajinaya açılan boyun kısmındaki salgılamalarda meydana gelen değişiklikler yoluyla gösterir." sanırım cevabı buldum.gerçekten de yumurtlamayı etkiliyo sanki endişelendim iyice sizin gibi doğal yöntemlere mi geçsem? adet oldurur mu sürekli?

canım ben 13 yıl diane 35 kullandım uzun süre bu hapları kullanmak dogru degil çünkü emboli riski var yani damar tıkanıklıgı.ben bu yüzden bi 2 yıl kadar ecopirin yani aspirin türevi kan cıvıtıcı kullandım.emboli riskinden dolayı.bütün doktorların bana dediği bu ilaç hamile kalmanı engellemez yani zarar vermez sana ama hastalıgından dolayı gebe kalmada zorlanabilirsin dedi.ben dogal yöntemlerin hiç biriyle kendiliğimden adet olamadım canım ama sende farklı etki yapabilir.yaz dogum kontrol ilaçlarının içinde en iyisi bence.ama uzun süre 5 yıldan fazla kullanmanızı önermem.cünkü doktorum bana bu ilaçları 5 yıldan fazla kullanılmasını önermiyoruz demişti bana damar tıkanıklıgı yüzünden.bi kadın dogumcuyla görüsüp kan degerlerinizede baktırın karaciger testleri AST ALT ye.

yumurtladığını nasıl anladın peki o testler hormona göre bilgi vermiyormu. bide nasıl ve nezaman başladın uygulamaya bi anlatırmısın acaba.

gittigidiyordan ovula markalı ovulasyon testi aldım ben 6 aydır ovulasyon testlerini yapıyorum.adet düzensizliğim oldugu için adetim biter bitmez yapmaya basladım hergün yaptım ve adetimin 26. günü pozitifi yakaldım.yumurtladıgında böyle cıkıyor sonuc bu benim pozitif ovulasyon testim her 2 side koyu cıkıyor ve ogün ilşki oluyor

Eklentiler

• $1405621807040.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 91
sağolasın canım .seneye yazın ege tıpta iyice tedavi olmayı düşünüyorum başka çarem yok bu hastalıktan tamamen kurtulmak istiyorum atık ben de ovulasyonumu nasıl öğrenebilirim blmiyordum sayende öğrendim .dur seni takip ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…