- 16 Aralık 2019
- 21.436
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.423
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.221
Aferin kız sana dinlen vallaYok kız dua etain
Sende de yat
Yok be soyalim uyuyom
Yatacamm bundan sonraYok kız dua etain
Sende de yat
Yok be soyalim uyuyom
Sosyalim alışmaya çalışıyorum garip birşey yaAferin kız sana dinlen vallanasıl gidiyor evlilik minnosum
bende iyiyim canımBuralarda yağmurlu,
soğuk diyemem öyle çok bişey yok ama .
Nasılsın
böceğimmmmCaniiimmmmm
Hee çok haklısın minnosum çok garipSosyalim alışmaya çalışıyorum garip birşey ya
Daim olsun şekerbende iyiyim canım
AhahahhaHee çok haklısın minnosum çok garip
Sağlıklı olunda canim dogumdan sonra yersinGenetikte var annemdede var ama bende yoktu kuzum buaralar dışardan hep kocama al dedim börek kuru poğaça falan yiyodum adam zor alıyodu ama ben canım crkiyordu sanırım onlardan yüksek almışımdır makarna pirinç pilavı çok yedim ondanda olur bundan sonra kesiyorum hepten gerçektende yeşil sebzeler cançocuğum için herşeyden vazgeçirim zor olcak ama alışıcaz bunada
Inşaallahh bebişimm sende iyii oll insallah canım beniimmSağlıklı olunda canim dogumdan sonra yersinÇok dikkat et yemene guzumm senin saglığında önemli insallah sadece hamilelikte kalır sonrasi olmaz
Evet bende duyuyorum cevremden herkes hasta bu ara Rabbim yardimcimiz olsun. Dilerim tez gecer hastalığınız acil şifalar versin RabbimSağokasın bitanem galiba mevsim geçişinden. Kimi duysam hasta. Grip.bizde toparlanamadık bi türlü
Amin kuzuEvet bende duyuyorum cevremden herkes hasta bu ara Rabbim yardimcimiz olsun. Dilerim tez gecer hastalığınız acil şifalar versin Rabbim
Amin canim insallah cümlemiz iyi olalimInşaallahh bebişimm sende iyii oll insallah canım beniimm
Kuzummmmm. Hamile misin sen maşallahAmin canim insallah cümlemiz iyi olalim
Bende bi istahsızlıktır gidiyor yemek yemiş olmak icin yiyorum resmen bulantida var ara ara
Ohh sende bize kaldin bebekimAhahahhayaaaaa yalnızım bak adamın işi açıldı
Oyy siz altı gram mi oldunuz kuzumAmin canim insallah cümlemiz iyi olalim
Bende bi istahsızlıktır gidiyor yemek yemiş olmak icin yiyorum resmen bulantida var ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?