- 25 Ağustos 2019
- 62.704
- 120.647
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.241
Ayyy ben sabah kusuyorum resmennAmin canim insallah cümlemiz iyi olalim
Bende bi istahsızlıktır gidiyor yemek yemiş olmak icin yiyorum resmen bulantida var ara ara
Eeeeeeee anlaaatttttAhahahhayaaaaa yalnızım bak adamın işi açıldı
Çok şükür iyiyim Minnosum, sen nasılsın keyfin yerinde miEvet bitanem nasılsın bakalim
Evet canimm hayirlisi insallahKuzummmmm. Hamile misin sen maşallahben neler kaçırdım
Ooyy guzuummOyy siz altı gram mi oldunuz kuzum
Kv inicem şimdi benimki yok sıkıldımEeeeeeee anlaaattttt
Sosyalim bazen iyi bazen kötü garip duygular içindeyimÇok şükür iyiyim Minnosum, sen nasılsın keyfin yerinde mi
Duyduğum üçüncü güzel haber sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzummmEvet canimm hayirlisi insallahSen neler yapiyosun minnosum nasil gidiyor bakalim
In kv yee napcan eviKv inicem şimdi benimki yok sıkıldım
Sosyalim bazen iyi bazen kötü garip duygular içindeyim
Duyduğum üçüncü güzel haber sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzummm
Allah razi olsun canimmmKv inicem şimdi benimki yok sıkıldım
Duyduğum üçüncü güzel haber sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzummm
Ya bu sabah bende öyleAyyy ben sabah kusuyorum resmennonun dışında çok şükür iyiyimm ya çok zor bu mide
Maşallah kuzum size, çok şükür iyiyilik sağlık senin nasıl gidiyor morcumOoyy guzuummArtik haftasi tam ise öyle insallah Nasılsın bitanemm
Ah be kuzu hayat işte, bu da böyle geçecekKv inicem şimdi benimki yok sıkıldım
Evetttt atlatıcaksın bitanem 1 ay sonra artıkYa bu sabah bende öyleOooff unutmustum bu hissi oğlumda cok cektim cünkü insallah bidaha olmaz zaten bisey yemek zor geliyo iyice istah kapanacak
Evlilikte değişiklikAh be kuzu hayat işte, bu da böyle geçecek
Büyüdükçe herşey büyüyo minnosumEvlilikte değişiklik
Allah razı olsun guzum Rabbim iyilik sağlık afiyet versin sanadaMaşallah kuzum size, çok şükür iyiyilik sağlık senin nasıl gidiyor morcum
İnsallah canim bazisi doguma kadar cekiyor bu bulantilari ama insallah öyle olmazEvetttt atlatıcaksın bitanem 1 ay sonra artık
Buralardayım canımm
Göremedim seni kuzuşummBuralardayım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?