- 25 Ağustos 2019
- 62.704
- 120.647
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.261
Inşaallahh kızz herşeyin hayırlisıİnsallah canim bazisi doguma kadar cekiyor bu bulantilari ama insallah öyle olmaz
İçiyomusunRöoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
Elhan Minnosprenses @Yasnaz D u t mavikelebek34 Madammor bebeklinick Seker portakali coconatt MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie BlueBerry4268 Lavinia_98 Simurgp Wilma11 L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2944026
Eski sunumumdan atem dedim ben ne kahveler çekip atıyordum hey gidim heeyyyİçiyomusun
Günaydın aşko bende sadece dibek seviyorum öyle bağımlısı değilim aramam çok nadir içerimEski sunumumdan atem dedim ben ne kahveler çekip atıyordum hey gidim heeyyybaktım topik sessizz topliyimm kızlarıı dun içiyodumda kustum
Olsun çağıremmm iç sende bazılarını bağımlılık yaptık gaza getirdik senide getiremm bareeeGünaydın aşko bende sadece dibek seviyorum öyle bağımlısı değilim aramam çok nadir içerim
AnladımEski sunumumdan atem dedim ben ne kahveler çekip atıyordum hey gidim heeyyybaktım topik sessizz topliyimm kızlarıı dun içiyodumda kustum
Çok güzel oluyor 101den alıyorum en beğendiğim bu oldu digerlerinde damla sakızı tadı geliyorOlsun çağıremmm iç sende bazılarını bağımlılık yaptık gaza getirdik senide getiremm bareeedibek içmedim yada hatırlamıyorum kaynanamlarda çesit çeşit kahve türleri vardı
GünaydınRöoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
Elhan Minnosprenses @Yasnaz D u t mavikelebek34 Madammor bebeklinick Seker portakali coconatt MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie BlueBerry4268 Lavinia_98 Simurgp Wilma11 L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2944026
günaydın canım güllerine bayıldımRöoörrrraaaaayyyyddddddduuuuuunnnnmnnn
Elhan Minnosprenses @Yasnaz D u t mavikelebek34 Madammor
ASSOSyal bebeklinick Seker portakali coconatt MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie BlueBerry4268 Lavinia_98 Simurgp Wilma11 L Limonlu Su
Eki Görüntüle 2944026
Eneeeeee iç leeee mehmetefendiyi sevemedunmiiÇok güzel oluyor 101den alıyorum en beğendiğim bu oldu digerlerinde damla sakızı tadı geliyora
Napiiyin kuzumGünaydın
Yok sevemedimEneeeeee iç leeee mehmetefendiyi sevemedunmii
Gülümm sana celsunnnngünaydın canım güllerine bayıldım
Zukkum iç limoooYok sevemedimtek sevdiğim 101 in dibek kahvesi oda hemen satılıyor kalmıyor
TamamZukkum iç limoooiç onuda içerken at bi gün oda olur herçeşit kahvesi olurrr hertürlü olur
Bugün iç benim yerime ben içemedum mağlum biliyonTamambı gün icersem atarım çok oldu icmeyeli
Tamam şimdi kalkıp yapıyorumBugün iç benim yerime ben içemedum mağlum biliyon
Bugün iç benim yerime ben içemedum mağlum biliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?