- 18 Kasım 2020
- 20.856
- 50.198
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.161
nasılsın canım napıyorsunGünaydın
Günaydın canım nasılsın :)Günaydın kızlar
Nasılsınız çok sessiz kalmış burası
Jou Minnosprenses D u t Cookiie Wilma11 @Yasnaz Catlak-kurabiye ASSOSyal Madammor coconatt Morrmeneksee BlueBerry4268 busrayln bebeklinick
çok şükür iyiyim sen nasılsın canım napıyorsunGünaydın canım nasılsın :)
Bende çok şükür iyiyim çalışıyorum :) ev iş uğraşıyorum akşama gidince yemek çamaşır derdi var onları düşünüyorumçok şükür iyiyim sen nasılsın canım napıyorsun
Günaydın canım benimGünaydın kızlar
Jou Minnosprenses D u t Cookiie Wilma11 @Yasnaz Catlak-kurabiye ASSOSyal Madammor coconatt Morrmeneksee BlueBerry4268 busrayln bebeklinick
benim şimdilik öyle bir derdim yok rahatımBende çok şükür iyiyim çalışıyorum :) ev iş uğraşıyorum akşama gidince yemek çamaşır derdi var onları düşünüyorum
iyiyim bende canım işe geldim işte çalışmaya çalışıyorumGünaydın canım benim
He ya ben dün bakamadım pek bi yere keyfisizdim. Bugün enerjim yerinde gibi inşallah maşallah
Sen nasılsın napıyosun
Oda iyimişiyiyim bende canım işe geldim işte çalışmaya çalışıyorum
Kelebüğümmmm etiketine ölürümm gözyaşım pııttGünaydın kızlar
Ahh ahh ne diyeyimbenim şimdilik öyle bir derdim yok rahatım
evet daha önce çalışmışsan özlersin iş ortamınında farklı bir tadı var tabi stres yoğunluk vs. bazen bunalıyoruz ama çalışmayı tadınca insan özlüyorOda iyimişya sana baktıkça iş hayatını özlüyorum bazen
sen bıraktın artık etiketleri dedim bir hatırlatıyımKelebüğümmmm etiketine ölürümm gözyaşım pııttgünaydınn canım beniimm ❤
Iyi yapmışsınn kuzu buaralar pek keyfim yoksen bıraktın artık etiketleri dedim bir hatırlatıyım
düzelecek düzelecek o enerjinle tekrar geri geliceksinIyi yapmışsınn kuzu buaralar pek keyfim yok
Zamanla düzelicek inşallahh canımmm
GünaydınnnGünaydın kızlar
Inşaallahh inşaallahhhdüzelecek düzelecek o enerjinle tekrar geri geliceksin
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?