Benim gibi kekeme olan var m? nefret ediyorum kendimden:(

saol canim cok haklisin, gercektten istte kafaya taktigim icin duzelmiyor... Ister, istemez kafaya takiyorum elimde de deyil... haftaya özel bi psikiyatriye zaman alacam sansimi deniyim bi artik hangi merkeze yönlendirirse.Burda bazi arkadaslarin yardimiyla, destegiyle benim burda sadece, destege ihtiyacim vardi azarlanmaya deyil.. Cunku burda hic kimsemiz yok, gurbette yanlizlik cok kötu, ben hangisine uzulum yanlizligimiza mi yoksa kekeledigime mi?senağlama

canim gecen haberlerde izledim bi okul varmis kekeme olanlar icin ve cok kisa bir sürede kekemelige son veriyormus, bende izledim. gelenlerin önceki konusmalariyla suanki konusmalarini duydum sok oldum! hepsi müthis konusuyordu .ama tabi parasida iyidi 2000 euro. yinede paylasmak istedim canim! kafana takma,,,

Sonunda psikiyatriste gitmene sevindim. Çok geç ama doğru bir karar.Umarım baban yine seni caydırmaz. Unutma sen bir yetişkinsin kendi kararlarını kendin ver.

canım çok yanlış düşünüp yanlış hareket ediyorsun kekemelik o kadar kötü degil ayrı yeten kendinden neden nefret ediyorsun kendini sevecenki kendine yardım edebilesin benim 8 yaşında bi oglum var kekeme pisikologa götürdüm kendine güven gerisi kolay dedi önce bir pisikologdan yardım al randevü al bak oglumda düzelmeler var sık sık yüksek sesle kitap oku ayna karşında tekerleme yap lütfen ama önce kendini sev en önemlisi bu kendine deger ver ki deger bulasın sana hayatında başarılar diliyorum azmet başaracaksın

Bir tane adam var bir ara kanal 1 de oya germenlerprogram yapıyordu canten kaya olmsı lazıkm adı oda eskiden kekeme iö,iş canım tedavi olmuş adam şimdi hem tv programları hemde seminerler veriyo netten araştır bulursun bu aşılamayacak bir sorun değil.kolay gelsin

Sagol canim gercektten, burda bazi yazilanlardan dolayi daha bi umitlenmeye basladim...opuyorumnanaktan Iyiki varsiniz kislarrrra.s.

saniyordum ki bu dert tek bende var diye, o yuzden kendimden nefret ediyordum ama göruyorumki,yanliz deyilmisim benim gibi olanlardan varmis...
haklisin canim kendimi guvenip, sevmem lazim ki bu kekelemeyi yenebileyim...
cevremdeki, insalanlar yuzunden kendime olan guvenimi, yitirdim diye bilirim, herseye sinirleniyorum, hircinlik basladi anliyacagin:çok üzgünüm: tsk ederim,canim tavsiyelerin icin zaten kitap okuyorum sesli olarak, bak bu hic aklima gelmemistti ayna karsisinda tekerleme yapmak, iyi fikir dniyecem mutlaka.....
Allah yardimcin olsun, canim insallah oglusun bi an önce kekelemeyi, söker ve yuzunuz guler... Dualarim sizinle:Saruboceq:

saol canim inan böyle seyler duyunca mutlu oluyorum...
Onlar, basarabiliyorsa ben niye basarmiyim deyimi?a.s kendime yavas yavas inancim geldi.. Oysaki, ben bu inanci yitireli, yillar oldu...

Selam canım,
ünv. deyken kekeme bir arkadaşım vardı makina müh. oldu ama kekemeliğinden bir süre işsiz kaldı,
kadıköyde bir kekeme kursuna falan gitti,psikoloğa da gitti,
geçen hafta telefonda görüştük o kadar düzgün konuşuyordu ki inan ben de eşim de şaşırdık ,
bir ara hatırlıyorum ağzında çakıl taşlarıyla sahilde bağıra çağıra konuşuyordu,
çok enteresan ingilizce konuşurken hiç takılmıyordu bir de şarkı söylerken,
bunun tedavisi var yeterki sen bundan kurtulmak iste,
ayrıca öyle kendinden nefret etmeni gerektirecek bir durum değil,
allah dermansız dert vermesin,
sevgiler,

Heyecanlı olduğun zaman mı yoksa her zamanmı oluyor bu onu bilmem lazım cnm..Bence aynanın karşına geç ve konuşmaya çalış.

Ee noldu hala psikoloğa gitmedin mi?Hala savsaklıyor musun yoksa?Valla bu işi savsaklamaya devam edersen Allah korusun 10 sene sonra hala kekemeyim mutsuzum diye buralarda konu açabilirsin arkadaşım.

üzülme canım yaaa

Son düzenleme:
Ee noldu hala psikoloğa gitmedin mi?Hala savsaklıyor musun yoksa?Valla bu işi savsaklamaya devam edersen Allah korusun 10 sene sonra hala kekemeyim mutsuzum diye buralarda konu açabilirsin arkadaşım.

seloş hanım psikoloğa yılardır gitmiş biriyim psikolog bu işi çözen kişi değil ayrıcada kekemeliğin tedavisinin basit olduğunu söylüyorsun yanılıyorsun
bilgin varsa konuş yoksa sus biliyo sansınlar yasakkelime

bi tanem çekinecek bişey yok sen değil ailen çekinsin bu yaşa kadar seni tedavi ettirmedikleri için

Son düzenleme:

Sagol canim sevindim ya ne guzel böyle guzel haberler duyunca sizlerden daha bi umutlaniyorum...Gercektten enterasan ingilizce konusttugu zaman takilmiyo demissin yanliz sadece Turkce konusttugu zaman mi takiliyor:1shok:
aminnn canim Allahim kimseye dermansiz dert vermessin:Saruboceq:
bende mi denesem canim ne sahilde bagira cagira konusmayi, yada sarki söylemeyi belki o zaman diyorum.... Öyle de canim sanki bana kötu bisey mis gibi geliyor kekelemek, o yuzden kendimden nefret eder oldumsenağlama

Heyecanlı olduğun zaman mı yoksa her zamanmı oluyor bu onu bilmem lazım cnm..Bence aynanın karşına geç ve konuşmaya çalış.

Herzaman oluyo canim ailemle konusurken pek olmuyo fazla heycanlanmiyorum
ama yabanci biri olunca istte o zaman cok heycanlaniyorum ve basliyorum kekelemeye..
Tanidik oldugu zaman da fazla heycanlanmiyorum, yani biraz duzgun konusuyorum genelde kendimi cok sikiyorum kekelememek icin.... sagol canim tavsiyen icin....

Gittim tatlim gittim merak etme, sanirim seni cok rahatsiz etti konum.....

canim kusura bakma, sana simdilik cevap yazamiyorum... Cikmak zorundayim abim geldigi icin, ama yarin ilk isim seninkini cevaplamak olacak tamamopuyorumnanaktan

canimsin benim ya demek sende benim gibisin, ne olursa olsun benim gibi cok kafaya takipta uzme kendini inan olan sana oluyor...
inanmiyorum canim ne diyorsun turkiyede 2milyon kekeme insanmi var bu bana göre cok buyuk bi rakam:1shok: cok uzuldum, gercektten demekki yanliz deyilmisim kim bilir nasil uzuluyorlardir, benim gibi durumlarina offf icim parcalandi bi an aklima geldikce....
tedavi görup bi ise yaramamasi cok garip bence, canim sorabilirmiyim bu tek sendemi ise yaramadi, yoksa ordaki kisilerde demi ayni??? yine eski haline, dönuyor demissin cidden öylemi gercektten yani tamamen kurtulamiyormusun su kekemeden? uzuldum canim ya ne olursa olsun Allahtan umudunu kesme.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…