canım bence konuşma merkezleri var oralardan yardım al. tek başına yenemezsin tabii
öncelikle geçmiş olsun canım..bu kadar kafana takarsan düzelmez gibime geliyor.o kadar da büyütülecek bir sorun değil aslında ama bir psikiyatriste yada bu konulardan anlayan bir doktora gitme şansın varsa deneyebilirsin. ve sürekli kekemeliğini kafana takmazsan belki zamanla düzelebilir
canim gecen haberlerde izledim bi okul varmis kekeme olanlar icin ve cok kisa bir sürede kekemelige son veriyormus, bende izledim. gelenlerin önceki konusmalariyla suanki konusmalarini duydum sok oldum! hepsi müthis konusuyordu .ama tabi parasida iyidi 2000 euro. yinede paylasmak istedim canim! kafana takma,,,
canım çok yanlış düşünüp yanlış hareket ediyorsun kekemelik o kadar kötü degil ayrı yeten kendinden neden nefret ediyorsun kendini sevecenki kendine yardım edebilesin benim 8 yaşında bi oglum var kekeme pisikologa götürdüm kendine güven gerisi kolay dedi önce bir pisikologdan yardım al randevü al bak oglumda düzelmeler var sık sık yüksek sesle kitap oku ayna karşında tekerleme yap lütfen ama önce kendini sev en önemlisi bu kendine deger ver ki deger bulasın sana hayatında başarılar diliyorum azmet başaracaksın
Bir tane adam var bir ara kanal 1 de oya germenlerprogram yapıyordu canten kaya olmsı lazıkm adı oda eskiden kekeme iö,iş canım tedavi olmuş adam şimdi hem tv programları hemde seminerler veriyo netten araştır bulursun bu aşılamayacak bir sorun değil.kolay gelsin
üzülme canım yaaaKendimden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam bi yenemedim su kekelemeyisenağlama
bu yasima geldim halen kekeliyorum konusurken... Ailem bile cok uzuluyor durumuma ne yapacam bilmiyorum :1no2: benim gibi olan varmi, varsa nasil yendiniz bu sorunu? offf offf cildirmak uzereyim arkadaslar, guzel ve tane tane net konusan, insanlari görunce o kadar kiskaniyorum ki onlarin agizlarinin icine baka kaliyorum.
Nasil oluyorda onlar kekelemiyor da, ben kekeliyorum diyesenağlama öyleyse ben niye yasiyorum ne zamana kadar surecek bu kekelemeksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ee noldu hala psikoloğa gitmedin mi?Hala savsaklıyor musun yoksa?Valla bu işi savsaklamaya devam edersen Allah korusun 10 sene sonra hala kekemeyim mutsuzum diye buralarda konu açabilirsin arkadaşım.
canim ben 23 yasima yeni girdim...
Elbette bundan kurtulmayi tamamen istiyoruma.s
ben sirf bu yuzden toplum icine giremiyorum, fazla cevrem yok, aslinda oldukca guzel bi kizim, ilgi cekiyorum herkes benimlen tanismak icin can atiyor... Ama ben onlardan kaciyorum bu kusurumu görmemeleri icin, kendimden utaniyorumsenağlama Hep böyle kaca, kaca daha kötu oldum, ve herseyi icime atiyorumsenağlama
aynen canim butun, dediklerin dogru bende aynisi oluyor....
Bana yardimci olursan cok sevnirim, canim ha ayrica bu doktor hangi sehirde? Ben Istanbul da tedavi görmek istiyorum... Nasil bi yöntem canim merak ettim sabirsizliklan bekliyorum cevabini.... tsk ederim, konumla ilgilendigin icin inan cesaret verdin banaopuyorumnanaktan
Selam canım,
ünv. deyken kekeme bir arkadaşım vardı makina müh. oldu ama kekemeliğinden bir süre işsiz kaldı,
kadıköyde bir kekeme kursuna falan gitti,psikoloğa da gitti,
geçen hafta telefonda görüştük o kadar düzgün konuşuyordu ki inan ben de eşim de şaşırdık ,
bir ara hatırlıyorum ağzında çakıl taşlarıyla sahilde bağıra çağıra konuşuyordu,
çok enteresan ingilizce konuşurken hiç takılmıyordu bir de şarkı söylerken,
bunun tedavisi var yeterki sen bundan kurtulmak iste,
ayrıca öyle kendinden nefret etmeni gerektirecek bir durum değil,
allah dermansız dert vermesin,
sevgiler,
Heyecanlı olduğun zaman mı yoksa her zamanmı oluyor bu onu bilmem lazım cnm..Bence aynanın karşına geç ve konuşmaya çalış.
Ee noldu hala psikoloğa gitmedin mi?Hala savsaklıyor musun yoksa?Valla bu işi savsaklamaya devam edersen Allah korusun 10 sene sonra hala kekemeyim mutsuzum diye buralarda konu açabilirsin arkadaşım.
canım benim kıyamam
bende senin yaşındayım ve bende bir kekemeyim yalnız değilsin canım türkiyede 2 milyon insan kekeme ve hala bi kalıcı çözümü bulunamadı
tedavi ol diyen arkadaşlara sesleniyorummmm internette araştırdığınız yerler ticaret amacıyla açılmış yerler rtim konuşma ve loggitaya gittim tedavi için hiç bi işe yaramadı uzatmalı konuşma uygulattırıyorlar buda bi işe yaramıyo sonra gene eski haline dönüyo konuşman ayrıca videolara inanmayın o anlık için konuşması düzgün olan insanları video alıyorlar
türkiyede adam akıllı kekemeliği tedavi eden kurum yok bitanem üzme canını
hipnoz uygulattırmayı düşünüyorum en son çare olarak
canım benim kıyamam
bende senin yaşındayım ve bende bir kekemeyim yalnız değilsin canım türkiyede 2 milyon insan kekeme ve hala bi kalıcı çözümü bulunamadı
tedavi ol diyen arkadaşlara sesleniyorummmm internette araştırdığınız yerler ticaret amacıyla açılmış yerler rtim konuşma ve loggitaya gittim tedavi için hiç bi işe yaramadı uzatmalı konuşma uygulattırıyorlar buda bi işe yaramıyo sonra gene eski haline dönüyo konuşman ayrıca videolara inanmayın o anlık için konuşması düzgün olan insanları video alıyorlar
türkiyede adam akıllı kekemeliği tedavi eden kurum yok bitanem üzme canını
hipnoz uygulattırmayı düşünüyorum en son çare olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?