Benim gibi kekeme olan var m? nefret ediyorum kendimden:(

canim benim annem tedavi olmami cok istiyor,fakat babamin herseyi burnuna sokmasindan birturlu gidemedim... annem her zaman yanimda sagolsun.. ben yinede onlara kizgin deyilim, ne olursa olsun onlar benim ailem....
bu arada nerden, biliyorsun ergenlikten sonra kekemeligin, tedavisinin zor oldugunu?
aksine canim inancimi kirmiyorsun, carsamda gunu psikologa gittigimde bana söyle söyledi inancli, olmalisin inancini hi bi zaman yitirme diye... O gunden sonra daha bi inancli olmaya basladim... sagol canim destegin icin psikoloktaki, bayanda aynen öyle dedi konusma terapistine git diye, ayrica benim icin en iyi yerlere, bakip konusup zaman alacak... Ha hipnoz yardimi al dedinde bi ise yariyormu? peki sen hic gittinmi?
En son olaraktta sormak istedigim bisey var, senin kekemenin sebebini ögrenmek istiyorum, dogustanmi yoksa heycanlanip tami kekeliyorsun?

bilmiyorum canım yaaa

Son düzenleme:

bi konuşma terapisti şöyle dedi:ergenlikten sonra dil gelişimini tamamlıyor kişi nasıl konuşuyorsa öyle konuşmaya devam ediyor

Son düzenleme:

canım benimimki kekemelik değil aslında heyecan yapınca kelimeleri biribirine karıştırıyorum heyecan yapmayınca bişey olmuyo yani

Son düzenleme:

canım fazla yok aslında HıÇ YOKTA BEN KENDıME SORUN YAPIYORUM ıŞTE HEYECAN YAPIUNCA DıLıM BıRıBıRıNE DOLAŞIYO YOKSA Fzla yok yani

Son düzenleme:
kekemeligin tedafisi var bildigim kadariyla...bu durumu ozel konusma yontemleri ile halledildigini biliyorum.....bir keresinde tv de gormustum kisi bir metni bastan sona sesli olarak okuyor ve takildigi oyleyemedigi cumleleri ustune basa basa tekrarlanmasi saglaniyordu...ayrica herhangi bir metni defalarca sesli okumaninda konusma yetisinin kazanilmasina yardimci olabiliyormus....ama bu konuda ozel hizmet veren yerler var bildigim kadariyla...sevgiler...

geçenlerde mecidiyeköyden geçerken büyük bi ilan asmışlar binaya kekemeliye 14 seanstamı ne son diyordu sanırım..hatta görünce sen geldin aklıma canım konunu okumuştum...yani tedavi edilebilir birşey bence kafaya takma istediğin an kurtulacağını düşün hem hafifler hem de psikolojin daha düzgün olur..

hayatım boyle şeyleri sorun etmemelisin bence, çoğu insan bunu önemsemez bile.sen kendine güven yeter

canım biliyorum senin söylediğin yeri inanki bi faydası olmuyo uzman kişilere gitmek gerekiyor onlarda çok ücret istiyorlar....
ayrıca tek başına konuşma terapisti yeterli olmuyor pssikloij yardımı almak bilinci telkinlerle motive etmek gerekiyor...

evet öyle yerler yardımcı olabilir

Son düzenleme:
bunlar uzmanların yerleri zaten canım..
bunun üzerine uzmanlığı olan kişilerin programları..yani 14 seansta çözermi çözemezmi bilemem ama mutlaka bu işin bir çözümü vardır.zaten bu işi psikologlar yapıyordur o yüzden sana gerekli psikolojik yardımı da sağlıyorlardır rahatlatmak açısından..

hımm olabilir

Son düzenleme:
yaşayan sensin, biz bilemeyiz ne kadar zor olduğunu...
hani derler ya neren acırsa, canın ordadır diye.. sizinkide o misal sanırım.

ama şöyle düşünün, siz sadece kekemesiniz, geri kalan heryer,niz sağlam sanırım
eli ayağı olmayan insanlar var, sakat olarak hayatlarını sürdürüyorlar,
gözleri görmeyenler var, çaresiz kötü hastalıkları olanlar var,
acılar içinde ağrılarla kıvranarak yaşamak zorunda olan insanlar var.
bunları bir düşünün derim,

yanlış anlamayın sizi kırmak yada sizi üzmek istemiyorum sadece daha kötüleri olduğunu söylemek istiyorum
onların yanında sizin durumunuz o kadar iyi kalıyorki,
Allah beterinden korusun diyip kendinize teselli verin lütfen
eğer çok takarsanız bu saplantı olur sizde,
üzmeyin kendinizi lütfen
umarım en kısa zamanda sizde gönlünüzce konuşabilirsiniz

çok doğru söylüyorsunuz

Son düzenleme:

mehaba!!!

Tatlim öncelikle kusura bakma bayadir girmedim cunku cok kötu hastalandim ölecek gibiydim sukurler olsun atlatdim:Saruboceq:
uzulme tatlim uzuldukce olan sana olur her zaman moralini yuksek tut...
Merak ettim canim benim basladinmi hipnoza? bende bi bunu arastirim burda bakalim iyi bi tedavi eden varmi? Sen inaniyorsan hipnozla iyilecegine, bilki bende inaniyorum insallah ikimiz icinde hayirli olur:Saruboceq:

Bizim çevremizde de sıkıldığı veyahut sinirlendiği zaman kekeleyen bir ahbabımız var.Genel de psikolojik oluyor bildiğim kadarıyla.Annemin de bir akrabası böyle,pepe.Ama adamdaki akıl bizde yok.Herkesin bir sorunu var,şükretmek lazım.Ben genelde program forumlarına çok bakarım,orada bir program görmüştüm,Loggita diye,kekelemeyi tedavi edici program.Meraktan indirdim bile,güzel birşey.Hem psikologa gidip,hem de böyle programlarla sorununu yenebilirsin canım.Umarım faydası dokunur.

Son düzenleme:
Canımmm,
Allah çaresiz dert vermesin kimseye. Senin derdinin çaresi var. yazılan bütün yorumları okuyamadım, benden evvel de yazan vardır mutlaka. Kekemelik için kurslar eğitimler var. Bunlarla tamamen tedavi edilebiliyor.
Benim bi arkadaşımda da vardı. İstanbulda gitmiş tamamen iyilemiş Psikologu önermiş ona bunu.
Maddi imkanın varsa eğer önce psikolog ve sonra da böyle bir eğitimle aşabilirsin bunu.
Ama şunu da hiç bir zaman unutma kekemelik seni üzüyor olsa da kötü bir şey değil. Utanılacak birşey değil.

Herşey gönlünce olsun canım

Kekemelodi - Kekemelik sorununu 15 günde ortadan kaldıran program. ve Kekemelik - LOGGITA - Kekemeliğe 14 Günde Son! Kekemelik sorunu olan birçok insanın hayatını değiştiren Loggita Metodu! Loggita Metodu orijinaldir! Loggita Merkezinde 14 günde kekemelik kaybolur ve sıradaki 10 günde sonu gibi siteler var kekemelik tedavisi için.Şu an için Kekemelodi nin Eğitim Programı seti nette yok yok ne yazıkki ama Loggitanın seti mevcut nette.Loggita Kekemelik Programı diye aratırsan Google'a setin rapid linklerini veren siteler çıkacak karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…