benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

tabi görev haline gelmemesi gerek ama akışına bırakıncada olmuyor malesef
kaç aydır deniyorsun canım ve yaşın kaç?
ben 5.aya girdim ve 29 yaşındayım
testler yapıldı sıkıntı yok çok şükür bu ay ilk kez ovu başlayacağim.

kaç aydır deniyorsun canım ve yaşın kaç?
ben 5.aya girdim ve 29 yaşındayım
testler yapıldı sıkıntı yok çok şükür bu ay ilk kez ovu başlayacağim.
ben 26 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bende bu ay aldım ovulasyon testi ama işi şansa bırakmak istemiyorum o yüzden bi adetten diğer adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyorum bakalımm inş tutar

ben 26 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bende bu ay aldım ovulasyon testi ama işi şansa bırakmak istemiyorum o yüzden bi adetten diğer adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyorum bakalımm inş tutar
bat ne zaman?
benim 1 aralık 8. ve 9. gün ovu yaptım şimdilik negatifbakalım kaçıncı gün yakalayacğim çift çizgiyi
düzenlimidir normalde adetin?
benimki düzensiz.

bat ne zaman?
benim 1 aralık 8. ve 9. gün ovu yaptım şimdilik negatifbakalım kaçıncı gün yakalayacğim çift çizgiyi
düzenlimidir normalde adetin?
benimki düzensiz.
benim cok düzensiz adetim bazen ayın 25nde geliyor bazen 15nde .Kan testi yaptırdım negatif cıktı bu ayda şehir dışına cıkıcagım için çalışmalar aksıcak aralık ayında günaşırı ilişki ve ovulason testini kullanıcam. inş bizde kavuşuruz bebişlere canm:anneadayı::KK68:

benim cok düzensiz adetim bazen ayın 25nde geliyor bazen 15nde .Kan testi yaptırdım negatif cıktı bu ayda şehir dışına cıkıcagım için çalışmalar aksıcak aralık ayında günaşırı ilişki ve ovulason testini kullanıcam. inş bizde kavuşuruz bebişlere canm:anneadayı::KK68:
amin tatlım ben de 4 ay bitince hormon tahlili yaptırdım çok şükür temiz.
inşallah çok bekletmez bizi yaramazlar.

bende bu ay memleketime gidiyorum orada bi kontrol olucam inş herşey tertemiz cıkar ve dönünce herşey güzel olur
ilk 6 ay kendim deneyeceğim hiç dr a gitmeyeceğim dedim ama kendimi tutamadım
ya gebeliğe engel bir durumum varsa ve geç kalırsam diye soluğu drda aldım.
şubata kadar denemeye devam olmazsa eşimle birlikte gideriz.

ilk 6 ay kendim deneyeceğim hiç dr a gitmeyeceğim dedim ama kendimi tutamadım
ya gebeliğe engel bir durumum varsa ve geç kalırsam diye soluğu drda aldım.
şubata kadar denemeye devam olmazsa eşimle birlikte gideriz.
canım bence sende günaşırı ilişkiyi denemelisin adetlerimiz düzensiz oldugu için yumurtlamayı kaçırmamak gerek hem bu yöntemle cok kişi hamile kalmış

canım bence sende günaşırı ilişkiyi denemelisin adetlerimiz düzensiz oldugu için yumurtlamayı kaçırmamak gerek hem bu yöntemle cok kişi hamile kalmış
GÜN AŞIRI UYGULAYACAĞIM Ama
ovulasyon testi de yardımcı olur bu ay inşallah.

kızlar testi değerlendirirmsiniz ? IMG_4830.webp

ben de bilmiyorum yumurtlama tarihlerimi ve son 4 aylık döngüm 34 30 22 38 bu ay ovu testi kullanıcam bakalım sonuç değişecek mi.
Bu mesajı yazdığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım.5 aydır da deniyoruz.hayırlısı olaun bakalım.
Ama stres adet döngüsünü çok etkiliyo bence.rahat olmakta fayda var yani :)

Back
X