Benim gibi olan olan var mı??

delnurb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
5
3
1
Öncelikle size şöyle anlatayım sürekli kendi içimde savaş veriyor gibiyim kendimi teselli etmekten kendi kendime tavsiyelerde bulunmaktan sıkıldım evde durunca sıkılıyorum bunalıyorum yalnızlıktan ölecekmişim gibi hissediyorum dışarı çıkmayada çekiniyorum dışarı çıkınca sanki herkes bana bakıyor benim yüz ifadelerimi bile garipsiyorlar gibi hissediyorum (insanlardan utanıyor gibiyim) fakat tanıyanlar beni güler yüzlü konuşkan sanıyorlar kimse içimdeki savaşı bilmiyor bir nevi rol yapıyorum ve bu beni o kadar yordu ki artık rol yapmayada gücüm kalmadı sanki neden böyle oluyor ya da benim bu durumumun sebebi ney benimle aynı durumda olupta çözüm bulan var mı?

Kendinizden biraz bahseder misiniz kaç yaşındasınız, okul, iş hayatı, aile yapınız, geçmişteki travmalarınız?

Kendinizden biraz bahseder misiniz kaç yaşındasınız, okul, iş hayatı, aile yapınız, geçmişteki travmalarınız?
28 yaşındayım lisans mezunuyum belli bir dönem çalıştım sonra bıraktım şuan ev hanımıyım geçmişte öyle beni derinden etkileyen bir travmam olmadı sadece yapı olarak çok takıntılı biriyim olmamaya çalışıyorum ama elimde değil malesef

Evli misiniz peki? Sizi bu duruma getiren nedenleri ve birikmişlikleri anlamaya çalışıyorum. Onlara karşı olan bakış açınızı değiştirirsek belki işler yoluna girebilir. Takıntılarınızdan da biraz bahseder misiniz? Sanırım üstesinden gelemediğiniz, baş edemeyip içinize attığınız şeyler bu şekilde patlak veriyor. Bir de psikoloğa gidiyor musunuz veya herhangi bir tanı aldınız mı?

Özelden yazsam çok ayrıntıyı paylaşmak istemiyorum burda

tatlım anonimsin zaten medeni halini, yaşını, eğitim durumunu, aile iletişim türünü, kendini tekrar eden sorunları yazsan hiçbir sorun olmaz.

Sosyalfobi oluşturmuş olabilirsin. İzole yaşamaktan kaynaklanıyor ya da özgüvensizlik. Bunu da tabi ki üstüne gide gide yenebilirsin yani sosyalleşerek. Şöyle düşün dışarda sana bakanlar sıradan insanlar senin gibi. Hepsinin ayrı dünyası var sorunları var zaafları var fobileri var. Kimse 4.4 luk değildir.
Kendine çok odaklanma spontane yaşa birdaha nerede göreceksin o insanları öyle düşün.

İşte bende sürekli kendime bunları söylüyorum ama yok artık bu telkinlerin bile faydası olmuyor bana bu yüzden evden dışarı çıkmak bile istemiyorum artık

tatlım anonimsin zaten medeni halini, yaşını, eğitim durumunu, aile iletişim türünü, kendini tekrar eden sorunları yazsan hiçbir sorun olmaz.
Yukarda yazdım aslında 28 yaşındayım evliyim lisans mezunuyum ailevi büyük sorunlarım çok olmadı daha doğrusu beni derinden etkileyecek kadar bu benim kendi içimde oluşturduğum birşey gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…