- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Sağlıklı doğumlar diliyorum canım. Allah ikimizi ve tüm anne adaylarını sağ salim kurtarsınBenimde ilk. Planliydi nasip etti Rabbim cok sukur ama ben kesin sonuc olsun diyr 2 kere erken gebelik testi yapmistim
Ayy çok aminnn insallaah tatlimSağlıklı doğumlar diliyorum canım. Allah ikimizi ve tüm anne adaylarını sağ salim kurtarsın
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmBenimde ilk. Planliydi nasip etti Rabbim cok sukur ama ben kesin sonuc olsun diyr 2 kere erken gebelik testi yapmistim
Ben teste yapar yapmaz baktım koydum kenarı sonra bit daha hiç bakmadım demin dedim bi bakayım çok ince silik çizgi var allahım çok ince amaaCanim psikolojik olarakda böyle olabilir. Ama inşallah hamilesindir. Bence zaten 7 gün beklemişsin. 3 gün daha bekle. Çünkü olman gereken tarihten itibaren 10 gün geçerse testlerin yanılma ihtimali yoktur diye biliyorum. 3 4 gün sonra yap. Hayırlı haberler alırsın umarım.
Amin canim tum hamilelere insallah. Sana da saglikli bi gebelik nasip etsin. Gec olsun guc olmasin insallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm
Resim at kiiizzzzz.. benimde oyleydi.. inanilmaz silikti. Bi bakayimKızlarrrrr teste şimdi bir daha baktım silik çizgi vaarrrr
Attım resmi canımResim at kiiizzzzz.. benimde oyleydi.. inanilmaz silikti. Bi bakayim
Bilemiyorum canım benimki silik değil belirgindi ama geç olsun güç olmasın.Hayirli haberler alırsın inşallahBen teste yapar yapmaz baktım koydum kenarı sonra bit daha hiç bakmadım demin dedim bi bakayım çok ince silik çizgi var allahım çok ince amaa
Siz hamilesiniz bence, kuruma cizgisine benzemiyorEki Görüntüle 2645855
En belirgin olan bu ablam da var dedi baktı kadının 4 çocuğu var prof artık gözle ben rahat görüyorum
Ben zaten geç döllenmeden çok şüpheleniyorumBilemiyorum canım benimki silik değil belirgindi ama geç olsun güç olmasın.Hayirli haberler alırsın inşallah
Elim Ayağım buz gibi oldu Ablamda aynısı söyledi allahımmSiz hamilesiniz bence, kuruma cizgisine benzemiyor
Net bi cizgi, bence sabah tekrarlayin testi, 3 damladan fazla idrar damlatmayin
Vardir insallah gonlunuze gore olsun, kuruma cizgisi gri oluyor genelde, nasip olsun insallahElim Ayağım buz gibi oldu Ablamda aynısı söyledi allahımm
Resmini şimdi gördüm kararsız kaldım var mi yok mu anlayamadım. Benimkide böyle çıksa anlayamazdim inanBen zaten geç döllenmeden çok şüpheleniyorum
İnşallah gözle çok daha net gözüküyorVardir insallah gonlunuze gore olsun, kuruma cizgisi gri oluyor genelde, nasip olsun insallah
Resimden evet belli bile olmuyor nerdeyse ama gözle bakınca kesinlikle varrrResmini şimdi gördüm kararsız kaldım var mi yok mu anlayamadım.
Çoook silik. Bende ilk test yaptigimda hic gormedim sonra koyulasmisti. Sen beni dinle. Yarin git erken gebelik testi al.ay bende heycanlandim hadi insallahAttım resmi canım
Gözle bakınca kesin varsa hamile olabilirsin kuzum.Yarın tekrar yap ertesi gün tekrar yada doktora git kan ver. Kan testi kesin sonuç verirResimden evet belli bile olmuyor nerdeyse ama gözle bakınca kesinlikle varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?