- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Kız benide heyecana soktunuz doğurucam şimdi burdaÇoook silik. Bende ilk test yaptigimda hic gormedim sonra koyulasmisti. Sen beni dinle. Yarin git erken gebelik testi al.ay bende heycanlandim hadi insallah
Kız benide heyecana soktunuz doğurucam şimdi burda
Birde böyle bakın siyah beyaz geldi aklıma daha net böyle
Ayyyyy alıcammmÇoook silik. Bende ilk test yaptigimda hic gormedim sonra koyulasmisti. Sen beni dinle. Yarin git erken gebelik testi al.ay bende heycanlandim hadi insallah
Canım var gibi duruyo yaa ben yerinde olsam hemen yeni test aldırırm eşimeBirde böyle bakın siyah beyaz geldi aklıma daha net böyle
Şuan bende ince silik çizgiyi gördüm.Yarin tekrar yapmalisin ve sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla yap.
Sus kiz dogum demeyin banaKız benide heyecana soktunuz doğurucam şimdi burda
Eşim yokki evde şu anda buraya yakın nöbetçi eczanede yok sanırım yarın kesinlikleyapıcammmCanım var gibi duruyo yaa ben yerinde olsam hemen yeni test aldırırm eşime
Haber ver heyecanlandımEşim yokki evde şu anda buraya yakın nöbetçi eczanede yok sanırım yarın kesinlikleyapıcammm
Evet böyle daha net olduŞuan bende ince silik çizgiyi gördüm.Yarin tekrar yapmalisin ve sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla yap.
Vermeemm miiiHaber ver heyecanlandım
Bence şimdi eşine aldır. Yarin sabah uyanınca hemen yapman lazım çünkü gece boyunca mesanede bekleyen idrar daha kesin bilgi veriyormus canimEvet böyle daha net oldu
Bence ben yarın sabah direk kan vereyimBence şimdi eşine aldır. Yarin sabah uyanınca hemen yapman lazım çünkü gece boyunca mesanede bekleyen idrar daha kesin bilgi veriyormus canimVe sabah haber verrrrr bize
Oda mantıklı kanda en erken 4. günde idrarda 10.günde çıkıyormuş. İdrarda böyle çizgi varsa kanda kesinn çıkmıştır. Git git hemenBence ben yarın sabah direk kan vereyim
Canım benimde adetlerim düzensiz iki gün geçti bat ama bazen gecikmeler olabiliyor dün yaptım negatifti bugün sabah yaptım ilk başta ikinci çizgi çıkmadı atmadım yinede 4-5 saat sonra baktığımda böyleydiAdetin bugün tamı tamına 7 gün gecikti. 3 gün negatifti testim 5. Gün ya ben artık şaşı oldum bakmaktan böyle nerdeyse gözükmeyecek kadar hafif bir çizgi vardı hatta şöyle diyin bir baktığımda görüyordum bi baktığımda görmüyordum o kadar silikti elimde 1 tane daha test var sizce yapsam mı beklesem mi geç döllenme olabilir mi?? Geçen ay ilk defa 2 gün önce oldum normalde de en fazla 3 gün gecikme yaşarım benim gibi olup hamile kaldığını öğrenen var mıııııııı
Canım benimde adetlerim düzensiz iki gün geçti bat ama bazen gecikmeler olabiliyor dün yaptım negatifti bugün sabah yaptım ilk başta ikinci çizgi çıkmadı atmadım yinede 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi
Ben 3. Gün ilk yaptım net bir şekilde negatifti 5. Gün yaptım böyle şaşı kaldım çokkkkkk hafifti bugün yaptım işte ilkten 10 sn içinde dikkatli bakmadım yok dedim negatif bu attım kenarı sonra elime bi aldım şok oldum mecbur beklicez azcık daha elinde test varsa sabah tekrar yap ama sende belirtin var mı canımCanım benimde adetlerim düzensiz iki gün geçti bat ama bazen gecikmeler olabiliyor dün yaptım negatifti bugün sabah yaptım ilk başta ikinci çizgi çıkmadı atmadım yinede 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi
[/ayrıca çok ince var görüyorum ben flaşlı çek sonra resmi siyah beyaz yap öyle at birde daha belirgin oluyor öyle
Elimde kaset test var ama bi kaç gün beklemek istiyorum sonra çok stres oluyorum çizgi var mı yok mu diye buradaki torpiklerde kuruma çizgisidir suya tut çizgi kaybolur dediler tuttum kaybolmadı ama.Belirti derken sadece adet belirtileri var sadece diğer aylara göre daha fazla akıntım var göğüslerimde ağrı yok oyüzden umutsuzumBen 3. Gün ilk yaptım net bir şekilde negatifti 5. Gün yaptım böyle şaşı kaldım çokkkkkk hafifti bugün yaptım işte ilkten 10 sn içinde dikkatli bakmadım yok dedim negatif bu attım kenarı sonra elime bi aldım şok oldum mecbur beklicez azcık daha elinde test varsa sabah tekrar yap ama sende belirtin var mı canım
Ahhh aşkım üzülme başta herşeyin hayırlıaı kuruma çizgisi gri oluyor pembemsi asla olmaz bende ne adet ağrıları çektim ama gelmedi göğüslere gelirsek ne ağrı ne sızı hiçbir şeyleri yok sadece dolu böyle azcık dolgunlar benimde beyaz akıntım varElimde kaset test var ama bi kaç gün beklemek istiyorum sonra çok stres oluyorum çizgi var mı yok mu diye buradaki torpiklerde kuruma çizgisidir suya tut çizgi kaybolur dediler tuttum kaybolmadı ama.Belirti derken sadece adet belirtileri var sadece diğer aylara göre daha fazla akıntım var göğüslerimde ağrı yok oyüzden umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?