Benim gibi olan var mı acaba bi bakar mısınız kızlarrr

Canım benimde adetlerim düzensiz iki gün geçti bat ama bazen gecikmeler olabiliyor dün yaptım negatifti bugün sabah yaptım ilk başta ikinci çizgi çıkmadı atmadım yinede 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi

Eklentiler

• BAD71CAF-0526-4DF7-81A5-43B9D92694A3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben 3. Gün ilk yaptım net bir şekilde negatifti 5. Gün yaptım böyle şaşı kaldım çokkkkkk hafifti bugün yaptım işte ilkten 10 sn içinde dikkatli bakmadım yok dedim negatif bu attım kenarı sonra elime bi aldım şok oldum mecbur beklicez azcık daha elinde test varsa sabah tekrar yap ama sende belirtin var mı canım

Elimde kaset test var ama bi kaç gün beklemek istiyorum sonra çok stres oluyorum çizgi var mı yok mu diye buradaki torpiklerde kuruma çizgisidir suya tut çizgi kaybolur dediler tuttum kaybolmadı ama.Belirti derken sadece adet belirtileri var sadece diğer aylara göre daha fazla akıntım var göğüslerimde ağrı yok oyüzden umutsuzum

Ahhh aşkım üzülme başta herşeyin hayırlıaı kuruma çizgisi gri oluyor pembemsi asla olmaz bende ne adet ağrıları çektim ama gelmedi göğüslere gelirsek ne ağrı ne sızı hiçbir şeyleri yok sadece dolu böyle azcık dolgunlar benimde beyaz akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…