Benim gibi olan var mı acaba bi bakar mısınız kızlarrr

en çokta bel ağrım var dün akşam hele nasıl
Yarın sabah ilk idrarınla yap testi öyle daha net ve kesin oluyor diyorlar

en çokta bel ağrım var dün akşam hele nasıl

Yarın sabah ilk idrarınla yap testi öyle daha net ve kesin oluyor diyorlar
yarın da deneyelim bakalım 9 aydır evliyim bende hiç korunmadık bu ay doktora gittim bütün herşeye baktı bi sıkıntı yok dedi bi sürü vitamin verdi yumurta kalitesi için bu ay kullandım bakalım işe yaracak mı

Ben 1.5 senelik evleyim öylee aman aman olsun demedim hiçbir zaman çalışıyordum zaten coronadan önce şüpheli ilişkim daha önce hep oldu ama bu seferki tuttu galiba şans işte ben sevindim amaaa

32. Hafta nasıl oluyor ya ben 27 deyim şimdiden doğum hikayelerini okuyorum
Valla çatı ağrısı oluyor. Göbeğin sanki asagi düşecek gibi oluyor yürürken sonra boyle biri doğum kelimesini tek bile kullansa heycanlaniyosun kalbin bole pit pit pit atmaya başlıyor.. degisik bisi sen tam olarak neyi merak ediyosun?

Silik cikmasi çok normal daha çok erken hafta ilerledikçe ikinci çizgi belirginleşir. Çizgi silik de olsa ikinci çizgi hamilelik gostergesi. Ama kesin sonuç doktor muayenesi dış gebelik olması ihtimali de var. Senin için en hayırlısı olsun

Genel olarak aslında herşeyi o haftalarda ki bebek hareketlerini ve sonuçta doğuma baya yakın olunan haftalar bu yüzden de nasıl hissedildiğini merak ediyorum çatı muayenesi falan olmadı demi

İnş sağlıkla kucağına alırsın cnm bizde sana bundan sonra hamilelikle ilgili sorular sorarız
Bugün yapamadım testleri annemlere gitmem gerekti ama hala adet olmadım 8. Gün oldu fakat gün boyu bel ağrım devam etti hala devam ediyor kaç kere yine adet oldum sndım ama gelmedi dönerken eve test aldım yine yarın sabah yapıcam ilk idrarla

Genel olarak aslında herşeyi o haftalarda ki bebek hareketlerini ve sonuçta doğuma baya yakın olunan haftalar bu yüzden de nasıl hissedildiğini merak ediyorum çatı muayenesi falan olmadı demi
Ve ayrıca çok özür dilerim ama vajinama tam alta sancı giriyor böyle az az ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hani adet oldum olcam gibi sabahtan beri ama yok işte gelmiyor idrarım bugün çok koyulaşmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…