- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
en çokta bel ağrım var dün akşam hele nasılAhhh aşkım üzülme başta herşeyin hayırlıaı kuruma çizgisi gri oluyor pembemsi asla olmaz bende ne adet ağrıları çektim ama gelmedi göğüslere gelirsek ne ağrı ne sızı hiçbir şeyleri yok sadece dolu böyle azcık dolgunlar benimde beyaz akıntım var
yarın da deneyelim bakalım 9 aydır evliyim bende hiç korunmadık bu ay doktora gittim bütün herşeye baktı bi sıkıntı yok dedi bi sürü vitamin verdi yumurta kalitesi için bu ay kullandım bakalım işe yaracak mıen çokta bel ağrım var dün akşam hele nasıl
Yarın sabah ilk idrarınla yap testi öyle daha net ve kesin oluyor diyorlar
Ben 1.5 senelik evleyim öylee aman aman olsun demedim hiçbir zaman çalışıyordum zaten coronadan önce şüpheli ilişkim daha önce hep oldu ama bu seferki tuttu galiba şans işte ben sevindim amaaayarın da deneyelim bakalım 9 aydır evliyim bende hiç korunmadık bu ay doktora gittim bütün herşeye baktı bi sıkıntı yok dedi bi sürü vitamin verdi yumurta kalitesi için bu ay kullandım bakalım işe yaracak mı
Ayy valla bende merak ettim canım yaBen 1.5 senelik evleyim öylee aman aman olsun demedim hiçbir zaman çalışıyordum zaten coronadan önce şüpheli ilişkim daha önce hep oldu ama bu seferki tuttu galiba şans işte ben sevindim amaaa
32. Hafta nasıl oluyor ya
Valla çatı ağrısı oluyor. Göbeğin sanki asagi düşecek gibi oluyor yürürken sonra boyle biri doğum kelimesini tek bile kullansa heycanlaniyosun kalbin bole pit pit pit atmaya başlıyor.. degisik bisi32. Hafta nasıl oluyor yaben 27 deyim şimdiden doğum hikayelerini okuyorum
Ayy inş canım çok istiyorum bakalım hayırlısı artık
Rabbim isteyen herkese saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin canimmAyy inş canım çok istiyorum bakalım hayırlısı artık
Amin inşallah canım inşalllaahhAyy inş canım çok istiyorum bakalım hayırlısı artık
Silik cikmasi çok normal daha çok erken hafta ilerledikçe ikinci çizgi belirginleşir. Çizgi silik de olsa ikinci çizgi hamilelik gostergesi. Ama kesin sonuç doktor muayenesi dış gebelik olması ihtimali de var. Senin için en hayırlısı olsunAdetin bugün tamı tamına 7 gün gecikti. 3 gün negatifti testim 5. Gün ya ben artık şaşı oldum bakmaktan böyle nerdeyse gözükmeyecek kadar hafif bir çizgi vardı hatta şöyle diyin bir baktığımda görüyordum bi baktığımda görmüyordum o kadar silikti elimde 1 tane daha test var sizce yapsam mı beklesem mi geç döllenme olabilir mi?? Geçen ay ilk defa 2 gün önce oldum normalde de en fazla 3 gün gecikme yaşarım benim gibi olup hamile kaldığını öğrenen var mıııııııı
Sağol cnm inş sen hamilesin heraldeRabbim isteyen herkese saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin canimm
EvetSağol cnm inş sen hamilesin heralde
İnş sağlıkla kucağına alırsın cnm bizde sana bundan sonra hamilelikle ilgili sorular sorarız
Genel olarak aslında herşeyiValla çatı ağrısı oluyor. Göbeğin sanki asagi düşecek gibi oluyor yürürken sonra boyle biri doğum kelimesini tek bile kullansa heycanlaniyosun kalbin bole pit pit pit atmaya başlıyor.. degisik bisisen tam olarak neyi merak ediyosun?
Bugün yapamadım testleri annemlere gitmem gerekti ama hala adet olmadım 8. Gün oldu fakat gün boyu bel ağrım devam etti hala devam ediyor kaç kere yine adet oldum sndım ama gelmedi dönerken eve test aldım yine yarın sabah yapıcam ilk idrarlaİnş sağlıkla kucağına alırsın cnm bizde sana bundan sonra hamilelikle ilgili sorular sorarız
Yok canım hala adet olmadım sabah test yaptım yine negatif umutsuzca bekliyorumBeyazmelek11 sen ne yaptın canım oldun mu
Kaç gün oldu senin bugün gecikeliYok canım hala adet olmadım sabah test yaptım yine negatif umutsuzca bekliyorum
Ve ayrıca çok özür dilerim ama vajinama tam alta sancı giriyor böyle az az ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hani adet oldum olcam gibi sabahtan beri ama yok işte gelmiyor idrarım bugün çok koyulaşmaya başladıGenel olarak aslında herşeyio haftalarda ki bebek hareketlerini ve sonuçta doğuma baya yakın olunan haftalar bu yüzden de nasıl hissedildiğini merak ediyorum çatı muayenesi falan olmadı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?