- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 34
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Ayy valla çizgiyi görünce bende heyecanlandım rabbim yüzünü güldürsün cnm kaç dk çıktı ikinci çizgiBariz belli oluyor çizgi cnm kan testine git bence
1. Dk içinde çıktıAyy valla çizgiyi görünce bende heyecanlandım rabbim yüzünü güldürsün cnm kaç dk çıktı ikinci çizgi
Bence hemen git kan testine istanbulda’mısın1. Dk içinde çıktı
Yok canım kocaelindeyim eşim yarın evde tek gitmek istemiyorum o yüzden onubla gidicemBence hemen git kan testine istanbulda’mısın
Belirtilerin neydi canım ya hayırlı olsumçn bence de bariz gebelik var gibi duruyoo1. Dk içinde çıktı
Hadi hayırlısı cnm inş iyi haberler alırsın mutlaka haber ver bende yarın sabah tekrar test yapıcamYok canım kocaelindeyim eşim yarın evde tek gitmek istemiyorum o yüzden onubla gidicem
İnşallah çift çizgiyi görürrsünn sende haber verir mutlakaHadi hayırlısı cnm inş iyi haberler alırsın mutlaka haber ver bende yarın sabah tekrar test yapıcam
Adet günümde adet ağrıları çektim ama olmadım hala daha belim kasıklatım ağrıyor ama olmuyorum göğüslerimde dolgundu bu sabahtan itibaren özellikle uçlarında ağrı başladı akıntım da var ama çok değilBelirtilerin neydi canım ya hayırlı olsumçn bence de bariz gebelik var gibi duruyoo
Canımm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşAllahÇok silik ama böyle çıktıııEki Görüntüle 2646529
Tam regl belirtileri evet insan ayırt edemiyor valla her şeyi hamilelik belirtisine yoruyor insan neyse hayırlısı olsun bakalım canım senin için çok sevindimAdet günümde adet ağrıları çektim ama olmadım hala daha belim kasıklatım ağrıyor ama olmuyorum göğüslerimde dolgundu bu sabahtan itibaren özellikle uçlarında ağrı başladı akıntım da var ama çok değil
Teşekkür ederim canım benimmTam regl belirtileri evet insan ayırt edemiyor valla her şeyi hamilelik belirtisine yoruyor insan neyse hayırlısı olsun bakalım canım senin için çok sevindim
Naptın canım giremedim kaç gündür babam biyopsi oldu ağır geçti kayınpederimin gözünde büyük sıkıntı çıktı falan derken anca girdim ben hala olmadım kan da veremedim ama sen naptınHadi hayırlısı cnm inş iyi haberler alırsın mutlaka haber ver bende yarın sabah tekrar test yapıcam
Canım benimde gelen gidenim oldu yazamadım sabah test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı yine hala regl olmadım sadece hafif bel ağrım var başkada belirti yok test yapmaktan bıktım artıkBeyazmelek11 ayrıca hala bel ağrılarım devam ediyor göğüslerimde hassasiyette
Silik çıktıysa hala da adet olmadıysan olasılık yüksek sende şansın varsa bi kan ver bakaalımmCanım benimde gelen gidenim oldu yazamadım sabah test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı yine hala regl olmadım sadece hafif bel ağrım var başkada belirti yok test yapmaktan bıktım artık
Canım naptın sen merak ettim test yaptırdınCanım benimde gelen gidenim oldu yazamadım sabah test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı yine hala regl olmadım sadece hafif bel ağrım var başkada belirti yok test yapmaktan bıktım artık
Yok cnm sabah tekrar test yapıcam duruma göre giderim artık kan testineCanım naptın sen merak ettim test yaptırdın
Kan testimi idrar testimi bende bugün erken gebelik testlerinden aldım ama kaynanamdayım burada yapmak istemiyorum akşam eve gidince yapıcammmCanım ben bu sabah test yaptım yine negatif
Benden şimdi kahverengi leke geldi ama ağrım yok devamı gelmediCanım ben bu sabah test yaptım yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?