Benim gibi olan var mı acaba bi bakar mısınız kızlarrr

3 gün oldu ama benim düzensiz bazen böyle 3 -4 gün gecikiyor adet olacakmışım gibi hissediyorum karnımın altı ağrıyor birde vajinam ağrıyor bazen adet belirtileri bunlar benim
Benimde vajinamın altı ağrıyor ama olmuyorum işte her seferinde oluyorum sanıyorum hele belim çatlıcak az ayakta kalayım belimden ölüyorum resmen 8. Gün oldu işte

Benimde vajinamın altı ağrıyor ama olmuyorum işte her seferinde oluyorum sanıyorum hele belim çatlıcak az ayakta kalayım belimden ölüyorum resmen 8. Gün oldu işte
Bekleyeceğiz kuzum başka çaremiz yok evde testim var yarın sabah yapsam mı yoksa beklesem mi eşimde sorup duruyor o benden daha sabırsız

Bekleyeceğiz kuzum başka çaremiz yok evde testim var yarın sabah yapsam mı yoksa beklesem mi eşimde sorup duruyor o benden daha sabırsız
Geç döllenme olduysa çıkması biraz zor benimde işte 7. Günümde çoookkk silik çıktı bende mecbur bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye diğerleri hep negatifti

Benimde en belirgin belirtim buydu adet oldum olucam diyodum yani ama bi türlü olmuyordum meğerse hamilelik belirtisiymiş inşAllah sizinde hamilelik belirtisidir test yaptınız mı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…