- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 34
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
3 gün oldu ama benim düzensiz bazen böyle 3 -4 gün gecikiyor adet olacakmışım gibi hissediyorum karnımın altı ağrıyor birde vajinam ağrıyor bazen adet belirtileri bunlar benimKaç gün oldu senin bugün gecikeli
Benimde vajinamın altı ağrıyor ama olmuyorum işte her seferinde oluyorum sanıyorum hele belim çatlıcak az ayakta kalayım belimden ölüyorum resmen 8. Gün oldu işte3 gün oldu ama benim düzensiz bazen böyle 3 -4 gün gecikiyor adet olacakmışım gibi hissediyorum karnımın altı ağrıyor birde vajinam ağrıyor bazen adet belirtileri bunlar benim
Bekleyeceğiz kuzum başka çaremiz yok evde testim var yarın sabah yapsam mı yoksa beklesem mi eşimde sorup duruyor o benden daha sabırsızBenimde vajinamın altı ağrıyor ama olmuyorum işte her seferinde oluyorum sanıyorum hele belim çatlıcak az ayakta kalayım belimden ölüyorum resmen 8. Gün oldu işte
Geç döllenme olduysa çıkması biraz zor benimde işte 7. Günümde çoookkk silik çıktı bende mecbur bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye diğerleri hep negatiftiBekleyeceğiz kuzum başka çaremiz yok evde testim var yarın sabah yapsam mı yoksa beklesem mi eşimde sorup duruyor o benden daha sabırsız
Bende beklemek istiyorum aslında ama hep merakıma yenik düşüyorumGeç döllenme olduysa çıkması biraz zor benimde işte 7. Günümde çoookkk silik çıktı bende mecbur bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye diğerleri hep negatifti
Çok normal kuzum inşallah vardır ama inşallahBende beklemek istiyorum aslında ama hep merakıma yenik düşüyorum
Benimde en belirgin belirtim buydu adet oldum olucam diyodum yani ama bi türlü olmuyordum meğerse hamilelik belirtisiymiş inşAllah sizinde hamilelik belirtisidir test yaptınız mı tekrarVe ayrıca çok özür dilerim ama vajinama tam alta sancı giriyor böyle az az ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hani adet oldum olcam gibi sabahtan beri ama yok işte gelmiyor idrarım bugün çok koyulaşmaya başladı
Test aldım ama sabahı beklemek istedim sabah ilk idrarla yapıcam canımBenimde en belirgin belirtim buydu adet oldum olucam diyodum yani ama bi türlü olmuyordum meğerse hamilelik belirtisiymiş inşAllah sizinde hamilelik belirtisidir test yaptınız mı tekrar
Takipteyim bendeTest aldım ama sabahı beklemek istedim sabah ilk idrarla yapıcam canım
Mutlaka haber ver cnm içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor inş öyledirTest aldım ama sabahı beklemek istedim sabah ilk idrarla yapıcam canım
Canım yaptın mı inşAllah pozitiftirTest aldım ama sabahı beklemek istedim sabah ilk idrarla yapıcam canım
bozuk çıktı test yarın sabah kan vermeye gidicem hala adet olmadım göğüslerimde bu sabah hassasiyette başladı uçları özellikle acıyorCanım yaptın mı inşAllah pozitiftir
Adet olmadım hala 9. Gün oldu göğüslerimde hassasiyette başladı yatın kan vericem işteTakipteyim bende
Hadi hayırlısı cnm bende hala olmadım 4 gün geçti ama test yapmadım bu sabah,göğüslerim normal ağrı sızı yok bekliyorum bakalım hayırlısıAdet olmadım hala 9. Gün oldu göğüslerimde hassasiyette başladı yatın kan vericem işte
Evde bir tane daha test buldum az önce yaptım atıcam şimdi resminiiiiiiiiiiiiiHadi hayırlısı cnm bende hala olmadım 4 gün geçti ama test yapmadım bu sabah,göğüslerim normal ağrı sızı yok bekliyorum bakalım hayırlısı
Maşallah, Allah sağlıkla devam ettirsin.Çok silik ama böyle çıktıııEki Görüntüle 2646529
Bariz belli oluyor çizgi cnm kan testine git benceÇok silik ama böyle çıktıııEki Görüntüle 2646529
Çok heyecanlandım yarın gidicem işteeee allahımBariz belli oluyor çizgi cnm kan testine git bence
Aminnnnn inşallaahhMaşallah, Allah sağlıkla devam ettirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?