bende korkardim sevdiklerimi kaybetmekten sonra dünyaya şöyle bir baktim telaşına stresine kaygisina belkide ölüm kurtuluştur her insan icin dedim
yalniz kalmaktan neden korkuyorsunuz mesela yalniz kalinca ne olacagini dusunuyorsunuz
çocukken mi yalnız kaldınızbilmiyorum önceden çok yalnız kaldığım için istemiyorum belki de etrafımda halimden anlayan birileri olsun istiyorum galiba
çocukken mi yalnız kaldınız
çocukluktan kalma bir korku mu bu
bende korkardim sevdiklerimi kaybetmekten sonra dünyaya şöyle bir baktim telaşına stresine kaygisina belkide ölüm kurtuluştur her insan icin dedim
yalniz kalmaktan neden korkuyorsunuz mesela yalniz kalinca ne olacagini dusunuyorsunuz
Dini inancınız nedir bilmiyorum ama dua edebilirsiniz.Görünen görünmeyen her şeye karşı güvenlik için çok güzel dualar var.Bir de ben okuduğum bir hadisten sonra korkunun boş olduğunu anlamaya başlamıştım.Zararı da Allah verir,faydayı da.O istemedikten sonra kimse bir şey yapamaz.O'na sığınana Allah yeter.
Ayrıca ben de zamanında bazı konularda çok gelecek kaygısı duyardım.Ya şöyle olursa,böyle olursa.Ama anladım ki o şeyler ya hiç olmuyor,ya da olsa bile o anda öyle yardımlar,sabırlar,farklı bakış açıları geliyor ki size,korktuğunuz kadar etkilenmiyorsunuz."Kervan yolda düzülür"diye bir atasözümüz var.Belki yalnız kalacağınız durumlar olabilir ilerde ama siz o zaman Yaradan sizi yalnız ve çaresiz mi bırakacak zannediyorsunuz.Kimseye taşıyabileceğinden fazla yük yüklenmeyecek.Yüreğinizi ferah tutun.
yaa inşallah. çok teşekkür ederim birazcık içim refahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?