ben daha konuyu okurken, gözlerim doldu.düşün yani o kadar.
ben iğne olurken,ya da hasta olduğunda yanında ağlamazdım,zayıf görmesin beni diye.ama diğer her türlü ağladım.
üniversite kazanması var,kep fırlatma töreni var,askerliği saymak dahi istemiyorum.
32 yaşında evlendi,eşyalarını hazırlarken ağladım,ütüleyip,hurçlara koyarken ağladım,kirli çamaşırlarını koklayıp koklayıp ağladım,evlendikten sonra,odasına girdim çıktım ağladım.hatta gelinin annesi bani tuhaf bulmuştu,ben kız annesiyim,ben bile ağlamıyorum diye.
bazı anneler ağlamak için bahane arıyor galiba.biz de o kadınlardanız.normal yani.
Ben teyze olarak 13 yaşındaki yeğenim de gördüğüm gelişmeler ya sa yaptığı etkinliklerde hala ağlarım , çocuğum olsa Nasıl olur bilmiyorumHer zaman aynı seyı denıyorum gulmeye calısıyorum ama aglıyorum sakır sakır hemde
Istemıyorumda aglamak yarın gıtmeyı dusunmuyordum ama ılla benıde ıstıyor aldı benı stres sonucta hepımız cocuk annesıyız buna ne oluyor fılan dıye bakıyorlar bana aglayınca
Soruyor zaten cok mutlu oluyorum ondan dıyorum ama bazende agladıgımı anlamıyor senın yuzune kım tukurdu dıyor ?Çok hassas bir annesin belli ki. Oğlunun büyüdüğü her ana tanıklık etmek seni inanılmaz duygulandırıyor. Ama şöyle düşün o ağladığın her an oğlunun çocukluğuna dair anılarını biriktirdiği zamanlar. Seni sürekli ağlayan bir anne olarak mı hatırlasın istersin, yoksa eğlenen öğrenen onunla oyunlar oynayan neşeli bir anne olarak mı? Ha ağlanmaz mı ağlanır illa ki. Geçen hafta kızımın anaokulu mezuniyeti vardı öyle kepli cüppeli görünce dayanamadım ağladım. Ama her yaptığı şeye de ağlamam ben şahsen. Kendi annemle ilgili ilk anılarım pek hoş değil, ondan heralde çocuğuma güzel anılar bırakmak istiyorum
Ah D damdan cok kotu olmus ama gozumde canlandı ya .
Erkekler hıc anlamıyor kı
buarada oda var gosterıye annesı gelmeyen cocuklarada aglıyorum , ıcınde cocuk varsa hepsine aglama potansıyelım var mesela bı dede vardı hanı sehıt olmus oglumu torunumu ne yırtık ayakkabılı o varya benı rahat 2 hafta aglattı dıyebılırım.
Elımde degıl yanı mesela okuma bayramında daha gosterı baslamadan daha sıır okunmadan su sarkı calmaya basladı , gelin cicek derelimm yollarınaa serelimm bilirmisin bende bilmiyordum bu sene öğrendim o sırada ege sahneye cıktı koptum orada, tatılerde bızden ayrı bı etkınlıge katıldıgındada aglıyorum cok mutlu oluyorum onu cok begenıyorum ama bı yanımda acayıp arabesk bı duyguya kapılıyor.
ben daha konuyu okurken, gözlerim doldu.düşün yani o kadar.
ben iğne olurken,ya da hasta olduğunda yanında ağlamazdım,zayıf görmesin beni diye.ama diğer her türlü ağladım.
üniversite kazanması var,kep fırlatma töreni var,askerliği saymak dahi istemiyorum.
32 yaşında evlendi,eşyalarını hazırlarken ağladım,ütüleyip,hurçlara koyarken ağladım,kirli çamaşırlarını koklayıp koklayıp ağladım,evlendikten sonra,odasına girdim çıktım ağladım.hatta gelinin annesi bani tuhaf bulmuştu,ben kız annesiyim,ben bile ağlamıyorum diye.
bazı anneler ağlamak için bahane arıyor galiba.biz de o kadınlardanız.normal yani.
Ah D damdan cok kotu olmus ama gozumde canlandı ya .
Erkekler hıc anlamıyor kı
buarada oda var gosterıye annesı gelmeyen cocuklarada aglıyorum , ıcınde cocuk varsa hepsine aglama potansıyelım var mesela bı dede vardı hanı sehıt olmus oglumu torunumu ne yırtık ayakkabılı o varya benı rahat 2 hafta aglattı dıyebılırım.
Elımde degıl yanı mesela okuma bayramında daha gosterı baslamadan daha sıır okunmadan su sarkı calmaya basladı , gelin cicek derelimm yollarınaa serelimm bilirmisin bende bilmiyordum bu sene öğrendim o sırada ege sahneye cıktı koptum orada, tatılerde bızden ayrı bı etkınlıge katıldıgındada aglıyorum cok mutlu oluyorum onu cok begenıyorum ama bı yanımda acayıp arabesk bı duyguya kapılıyor.
Benim de babam var. Ama annem sizin gibi tek büyüttü.Benim oğlumun babası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?