Tövbe est.yani bazen sikayet ediyolarya bende onlara ozeniyorum
selam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ?
Yanlış mı anladım eltiyle görünceyle didişenlere mi özeniyorsunyani bazen sikayet ediyolarya bende onlara ozeniyorum
bak canim sukredilmesi icin yazdiysan kvden kpden agzi yanmis binlerce gelini uzerine salabiliriz...yani bazen sikayet ediyolarya bende onlara ozeniyorum
evet bizde buyuk vardi ama umursamadilar. dugunde de sadece ayakta durdular bun Sukur ne diyelim. dogum yaptim.umursamadilar hamileyim.umursamiyorlar. buyukluk oyle senin dedigin.tahmin ettigin.gibi olmuyorselam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ? kizlar bazi kisiler yanlis anladi sizin esinizin annesi olsun istermiydiniz demek istemiyorum ama bazen cok zor oluyo dugun icin karsimiza alip ailemin konusabilecegi bi buyuk yok bi sorun oldugunda danisabilecegimiz kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?