benim gibi olmak istermiydiniz ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
selam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ? kizlar bazi kisiler yanlis anladi sizin esinizin annesi olsun istermiydiniz demek istemiyorum ama bazen cok zor oluyo dugun icin karsimiza alip ailemin konusabilecegi bi buyuk yok bi sorun oldugunda danisabilecegimiz kimse yok

Son düzenleme:

canım benim eşimin ailesi oldugu halde bir kere bile gelmediler dğün hazırlıgı boyunca biz gidersek gidiyoruz arada sıradada telefon görüşmesi o kadar, ama ne kadar rahatım biliyor musun? karışanım yok edenim yok, kocamla aramı bozanım yok.

babaannemin bi sözü vardı güzeller güzeli yaz asiller asili kış insan oğlunu memnun edememiş
yokluğu dert varlığı dert
ama eşim için bile iyiki varlar sizin yerinizde olmak istemezdim

Benim de kaynanam görümcem yok bende olmasını isterdim her şey daha farkli olabilirdi ama takdiri ilahi işte yapacak bi sey yok..

ne kadar saçma bir soru.

bir insan anlaşamasa bile birinin ölmüş olmasını dilemesi için kalbinin kötü olması lazım.

ben anlaşamadığım düşmanım insanların bile hayatta var olmasını benden uzak olmasını dilerim. ay keşke ölmüş olsa diye bir insan hakkında düşündüğüm gün kalbimi söker atarım.

bence sen dertsiz başına dert arıyorsun. yarın evlenince o abiler yengeler sizin evinize girip çıksınlarda sen gör dedikoduyu herşeye karışılmayı falan. şimdi daha cicim ayları.

Sende ayrı bir cinssin valla dertsiz başıma dert alayım diyorsun. Hayır yani illa sürtüşme istiyorsan git eltilerine salça ol

yani bazen sikayet ediyolarya bende onlara ozeniyorum
bak canim sukredilmesi icin yazdiysan kvden kpden agzi yanmis binlerce gelini uzerine salabiliriz...
herkes olmayini ister... hayat iste... sukredecek seyler sikayet haline gelir...
baslik pek bir sacma olmus... yani ben hala kv ve kp den sikayet edebilirim bu konuyu okumama ragmen..

Kimse ağaç kovuğundan çıkmadığına göre
Kiminin vakti gelir gider kimisi de kalır.

Kusura bakmayın konu sahibi ama konunuz burada ki kayınvalide görümce dertlerine karşılık nispet için açılmış gibi.

evet bizde buyuk vardi ama umursamadilar. dugunde de sadece ayakta durdular bun Sukur ne diyelim. dogum yaptim.umursamadilar hamileyim.umursamiyorlar. buyukluk oyle senin dedigin.tahmin ettigin.gibi olmuyor

bende hep dusunuyorum kv dem olsa cocuguma bakardi belki beni kizi gibi severdi nisanlim hastalandi benden baska bakacak kimsesi olmadi mesela

yapacak birsey yokki ama durumda.tabiki herseye ragmen ne olursa olsun insan esinin anne babasinin hayatta olmasini ister.ama degillerse ne gelir elden.simdi siz olmadiklari icin herseyin en iyisini dusunuyorsunuz olsaydi destek olurlardi olsaydi beni kizlari gibi severlerdi v.s v.s.bunu bilemezsiniz.insan bazen hayattayken bile kendi anne babasindan goremiyor bazi seyleri.bence bu daha kotu.varken yoklugunu yasamak..kisacasi takdiri ilahi yorulmaya gerek yok.nisanliniza destek olun oda size olsun.birbirinize sıkı sıkı sarilin..mutluluklar dilerim.."kimsenin yerinde olmak istemezdim..sende isteme.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…