Annen yok mu annen gibi kimse sevmez .bende hep dusunuyorum kv dem olsa cocuguma bakardi belki beni kizi gibi severdi nisanlim hastalandi benden baska bakacak kimsesi olmadi mesela
Kv görümce elti olunca kalabalık aile olunmuyorselam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ? kizlar bazi kisiler yanlis anladi sizin esinizin annesi olsun istermiydiniz demek istemiyorum ama bazen cok zor oluyo dugun icin karsimiza alip ailemin konusabilecegi bi buyuk yok bi sorun oldugunda danisabilecegimiz kimse yok
Allahım niden kaynanam yok? niden kayınpederim yok?Niden islerime burnunu sokan yok?niden niden niden?
sonunda anlatmak istedigimi anlayan biri oldu ornegin nisan yaptik kimse sormadi adetiniz ne gelir diye hani nisanda geline bohca yapilir ya onlar yapilmadi cunku bilen biri yok nisanlimda kimseye minnet etmek istemiyo dugun tarihi bile konusacak kimse yok bazen insan istiyo iste kendimi hala sevgili gibi hissediyorum nisanlim abisigille kaliyo rahat rahat evlerine gidemiyorum nisanlimin yasadigi ev olsada bayramda kimse gelmedi meselaSizinle aynı durumdayım. Eşimin annesi ve babası vefat etmiş, daha doğrusu babası eşim daha doğmadan vefat etmiş. Abiler ve ablalar var, bir tane abi dışında herkes yokları oynadı. O bir abi de herkese karşı baba görevi üstlenmiş garibim halbuki kendi evi barkı, çocukları, kısıtlı bir geliri var. Herşeyimizi kendimiz yaptık, nişanda bana takılacak altınları bile eşim kredi çekip abilerine verdi salonda da öyle taktılar. Düğün de öyle, hiçbir hazırlık zaten yok, hazırlığı bırakın ailemi arayıp soran bile yok! Adamlar kız veriyorlar ama karşılarında bir muhatap yok! Adetleriniz nedir diye soran yok, bayramda seyranda bir gelip gitme yok. Sessizliğe gömüldüler! Çok kavga ettik biz bu yüzden. Eşim de çaresizdi, ne diyim koskoca insanlara, kendilerinin düşünmesi lazım, anam değiller babam değiller, ben birşey isteyemem kendileri yaparlarsa yaparlar dedi. Bunlar kadın işidir, kadınların heves edip yapması gerekirdi ama yapmadılar. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bir genç kızın ve ailesinin gururu hiç düşünülmedi. Ha noldu, görüşmüyorum, konuşmuyorum. Benim ailem aranıp sorulmadı, ben de onları arayıp sormuyorum. Birşey de diyemiyorlar çünkü kabahatlerini çok iyi biliyorlar
sonunda anlatmak istedigimi anlayan biri oldu ornegin nisan yaptik kimse sormadi adetiniz ne gelir diye hani nisanda geline bohca yapilir ya onlar yapilmadi cunku bilen biri yok nisanlimda kimseye minnet etmek istemiyo dugun tarihi bile konusacak kimse yok bazen insan istiyo iste kendimi hala sevgili gibi hissediyorum nisanlim abisigille kaliyo rahat rahat evlerine gidemiyorum nisanlimin yasadigi ev olsada bayramda kimse gelmedi mesela
Hayat işte insan ne yapabilir ki . Benimde babam yok simdi buyugum yok mu oluyor abim var.biraz sacma bir soru olmuşselam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ? kizlar bazi kisiler yanlis anladi sizin esinizin annesi olsun istermiydiniz demek istemiyorum ama bazen cok zor oluyo dugun icin karsimiza alip ailemin konusabilecegi bi buyuk yok bi sorun oldugunda danisabilecegimiz kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?