benim gibi olup bu huyunu aşan oldu mu ?

Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Kız o temizlenirmi kim eller mantara sen iyimisin kuzum.zaten eklenmez aklı olan kayinbabada istemez bunu bulaşıcı bu sonuçta hiç hoş biseyde degil

Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Ne alaka ya, oğullarının eli tutmuyor da gencecik kadınlara mi kaldı kart horozun pis mantarını temizlemek

Bu nasıl bir aile? Siz nereye düştünüz? Mide isyanda mide pert 🤮🤮🤮

Bu nasıl bir aile? Siz nereye düştünüz? Mide isyanda mide pert 🤮🤮🤮
İstemeselerdi yapmazlardı bunu iyilik olarak algilayan eltilerim onları hep böyle alıştırmış aileden ziyade nerde cesaretsiz boynu bükük varsa bu eve gelin gelmiş ben kabul etmeyince zorlarına gidiyo

İstemeselerdi yapmazlardı bunu iyilik olarak algilayan eltilerim onları hep böyle alıştırmış aileden ziyade nerde cesaretsiz boynu bükük varsa bu eve gelin gelmiş ben kabul etmeyince zorlarına gidiyo
Çok afedersiniz yanlış anlamayın ama buna iyilik değil de yalakalığın kaçıncı boyutu derler 🥴

Ayyy hic iyi değilim kusuyorum. Bunu normal bir durum mu sanıyorlar? Temizle dediklerinde ne münasebet saçmalamayın yeterli bir cevap degil mi? Eltileriniz iyi mi niye bunu yapiyorlar:kusmuk::kusmuk:

Ayyy hic iyi değilim kusuyorum. Bunu normal bir durum mu sanıyorlar? Temizle dediklerinde ne münasebet saçmalamayın yeterli bir cevap degil mi? Eltileriniz iyi mi niye bunu yapiyorlar:kusmuk::kusmuk:
Eltilerim nasıl yaranırım nasil bana iyi gelin derler derdindeler kendini onlara kurban etmiş ama bi değeri olmayan insanlar ben çokta değer verdiklerini görmedim şahsen 1 numaralı eltim de biraz farklı onlardan akrabalıktan mıdır nedir k.v ona cok deger veriyor buda onlarin zoruna gidiyor biz yapiyoruz neden hep o öncelikleri diye

Back
X