benim gibi olup bu huyunu aşan oldu mu ?

Halbuki kendisi de elti 😅 Ben de eltiyim 😈 Tüm kadınlar eltidir, bazıları dah

O eltileriniz bir doktora görünsün bence, kp in ayak mantarını temizlemek ne ya? Gitsin bir medikal ayak bakımı yaptırsın o kp. Daha neler duyacağız.
Herkes iyi desin yaranıyım ama yarandikları yok ben bunları görüyorum yaranmaya çalışmıyorum lügatımda yok beni seven böyle sever diyorum dik duruyorum ama dik durusuma karsi bi tavır alıyorum son zamanlarda sadece kendimi kızdığım nokta duygu düşüncemi hep ortada yasiyorum fikirlerimi tek elti değil hayatımda da bu zor biri fena olarak algılanıyor

O eltileriniz bir doktora görünsün bence, kp in ayak mantarını temizlemek ne ya? Gitsin bir medikal ayak bakımı yaptırsın o kp. Daha neler duyacağız.
Sen aslan gibi oğullarını besle büyüt, eşleri adamcağızın mantarını temizlemesin. Olacak iş mi? Gelin kullanma kılavuzunda yazar hep bunlar.

Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Iyi de sizin yaptığınız şey doğru olan. Oğulları evlenince gelinleri hizmetçi mi görüyorlar bu nedir yani. Niye aynı evde yaşıyorsunuz ?fazla muhabbet tez ayrılık getirir

Herkes iyi desin yaranıyım ama yarandikları yok ben bunları görüyorum yaranmaya çalışmıyorum lügatımda yok beni seven böyle sever diyorum dik duruyorum ama dik durusuma karsi bi tavır alıyorum son zamanlarda sadece kendimi kızdığım nokta duygu düşüncemi hep ortada yasiyorum fikirlerimi tek elti değil hayatımda da bu zor biri fena olarak algılanıyor
Siz bir evde kaç kişisiniz? Ne yap et, çekirdek aile yapısına geç. İlk planın bu olsun.

Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Çüş artık ya! Adamın ayağındaki mantarı temziletmek istemesini garipsemiyorlar da sizin "Yapamam" demenizi mi garipsiyorlar? Siz de bu ailenin ne pis alışkanlıkları olduğunu garipsemiyorsunuz da şimdi eltilerinizin size ettiği lafları mı garipsiyorsunuz? Konuşmayı kesin bence, mantar da bulaşır her şey de bulaşır bu insanlardan.

En iyisini yapıyorsunuz, uzun vadede mutlu olan siz olursunuz. Her şeyi içinizde yaşarsanız bir gün patlatsınız. Mesafeli ve gerektiğinde gereken şeyi söylemek her zaman doğrudur. Özellikle aynı evde yaşıyorsanız.

Sizin yaptiginiz dogru olan. Insanlarin cekinmesi sizin icin daha iyi. Ayaginin mantarini gelinlerine temizlettirmek nedir yaw. Cok mu yasli kayinpeder

Sen böyle olmaya devam et
Bu ne ya eşek kadar herif geline ayak mantarlarımı temizletiyo pislik
Çok istiyosa oğulları yapsın

"Konu başlığı ile içeriğin alakasını bagdastirabilen var mı ?" Demek geldi içinden..
İcine girince farklı
Siz bir evde kaç kişisiniz? Ne yap et, çekirdek aile yapısına geç. İlk planın bu olsun.
Sizin yaptiginiz dogru olan. Insanlarin cekinmesi sizin icin daha iyi. Ayaginin mantarini gelinlerine temizlettirmek nedir yaw. Cok mu yasli kayinpeder
Yoo gayet yaşına göre dinç kendi egoaunu tatmin eder gibi sende ögren dedim ben yapmam valla benim midem almaz

İcine girince farklı

Yoo gayet yaşına göre dinç kendi egoaunu tatmin eder gibi sende ögren dedim ben yapmam valla benim midem almaz

Iyi yapmissin vallaha. Hic yüz verme. Bizim eski komsu hep banyo kizlarinin sirtini kese yapmasini istemisti. Anneleri yok ben yaparim dedigine, cagir kizlarin gelsin demisti. Kiz istemeyince dövmeye kalkmisti. Sapiklar mi nedir

Dik durmakla kavgacılık arasındaki farkı bilir, dik durmaya devam edersen sorun yok. Cazgırlığı dik durmak, dobralık olarak tanımlıyor birçok kişi.
Cazgirlik yapmadım bugüne kadar iste onlar dik durmayi biri laf sokunca cevap vermeyi kabul etmmemeyi kötü algılıyorlar sanıyorlar ki benden korkuyolar bende evet benim bi durusum var bu sizde olsanız herkes yerini bilicek aynı şekilde bende. ben ezdirmem kendimi kimseyi ezmemde ben iyi davraniyorsam saygi duyuyorsam herkes oyle olucak saygısızlık yaparsa karsimdaki susmam dedim ben oldum olası böyleyim bu konusmadan sonra iki eltimin tavri cok değişti kabul etmediğim icin çoğu seyi onaylamadigim icin

Halbuki kendisi de elti 😅 Ben de eltiyim 😈 Tüm kadınlar eltidir, bazıları daha eltidir 🤨
Hahaha çok güldüm doğru söylüyorsunuz ama gerçekten elti gemisi yürümez ben ilk baslardaki samimiyeti görünce ya demekki iyi eltilikler oluyormus dedim onlar icini acti bende actim fikirlerini söyledi bende söyledim halbuki kendi fikirlerini onlar söylerken biraz daha dolayli kendini kötü etmeden söylüyorlar ben ise bu böyle böyle , bu hos degil diye fikrimi söyleyince daha net olunca cok sacma sekilde degisik davranmaya basladilar onlarin kabul ettiklerine yok deyince cok degisik davranmaya basladilar bende iste fikirlerimi söylemeyi azaltmayi duygularimi düşüncemi ifade etmeyi azalmqm gerektigini düşündüm yapma etme derken hala bunu yaparken buluyorum kendimi

Cazgirlik yapmadım bugüne kadar iste onlar dik durmayi biri laf sokunca cevap vermeyi kabul etmmemeyi kötü algılıyorlar sanıyorlar ki benden korkuyolar bende evet benim bi durusum var bu sizde olsanız herkes yerini bilicek aynı şekilde bende. ben ezdirmem kendimi kimseyi ezmemde ben iyi davraniyorsam saygi duyuyorsam herkes oyle olucak saygısızlık yaparsa karsimdaki susmam dedim ben oldum olası böyleyim bu konusmadan sonra iki eltimin tavri cok değişti kabul etmediğim icin çoğu seyi onaylamadigim icin
Senin yaşlarında elti sorunu ben de yaşadım. Aşmaktan kastın nedir bilmiyorum ama dediğim gibi bir arada olmaz. Evini bilmelisin ve kimseye yaranmaya çalışmamak en doğru tavır. Puan toplama derdinde olan gelinlerin saygı görmediğini, mutlu da olamadığını çok yakından gördüm. Elti, arkadaş da olabilir elbette ama evlilik yoluyla karşılaşmasan arkadaş olabilir miydiniz diye düşünüp ona göre hayatında yer vermek lazım. Mesafe iyidir.
Tüm akrabalar için geçerli bu aslında.

Eh tabi. Cünkü onlar kendini ezdiriyor..seni cok takdir ettim. Aynen devam. ❤

Senin yaşlarında elti sorunu ben de yaşadım. Aşmaktan kastın nedir bilmiyorum ama dediğim gibi bir arada olmaz. Evini bilmelisin ve kimseye yaranmaya çalışmamak en doğru tavır. Puan toplama derdinde olan gelinlerin saygı görmediğini, mutlu da olamadığını çok yakından gördüm. Elti, arkadaş da olabilir elbette ama evlilik yoluyla karşılaşmasan arkadaş olabilir miydiniz diye düşünüp ona göre hayatında yer vermek lazım. Mesafe iyidir.
İnsanlara cabucak güvenmeyi samimi olmayı kendimle ilgili herşeyi açık kartlarda sunmayı aşamıyorum aşmaktan kastım bu kendimi degistirmek istiyorum güven konusunda fazla iyi niyet konusunda fikrini cok acik sunmakta tek bu eltilerde degil her ortamda zorluyor stratejik olan insanlara bayılıyorum ama öyle olamıyorum buraya konu açtım belki anlayan ve etkileyecek şekilde birşeyler anlatanlar olur diye ☺️

Back
X