- Konu Sahibi Deniz1esin
-
Ne gibi şikayet ler yaşıyorsun kardeşimBende de aynı durum mevcut hastanede yaptirmadigim test emar vs tomografi kalmadı çok şükür bişey çıkmadı nöroloji psikolojik olduğunu söyledi ve psiyatri ye randevu alıp gittim anksiyete bozukluğu teshisi konuldu ilaç kullanıyorum kaç senedir
Benim daha 4 gün oldu dengesizlik titreme mide bulantısı bayılacak hissi hepsi var2 hafta sonra vücut alışıyor rahatlıyorsun
son
Yan etki yaptı mı sizede baştaSelectra 50 mg
Offf hemen hemen herkes te aynı problem Allahım sen bi çıkar yol gösterBenim daha 4 gün oldu dengesizlik titreme mide bulantısı bayılacak hissi hepsi var
kaç mg kullanıyorsunuz?Cipralex kullanıyorum ama çok düzeltmedi beni
Geçer mi 2 hafta sonraOfff hemen hemen herkes te aynı problem Allahım sen bi çıkar yol göster
Çok yeni daha ilacınızı düzenli kullanın. Hangi ilaç sizdeki bu arada?Benim daha 4 gün oldu dengesizlik titreme mide bulantısı bayılacak hissi hepsi var
kaç mg kullanıyorsunuz?
Lustral 50 mgÇok yeni daha ilacınızı düzenli kullanın. Hangi ilaç sizdeki bu arada?
Geçmez ama vücut ilaca alışır 1 aydan sonra eğer doktor ilacı tutturmuşsa rahatlarsınGeçer mi 2 hafta sonra
İlaca daha çok yeni başlamışssınız etkisini göstermesi 1 ayı buluyor. Bende de panik bozukluk var şuan gebe olduğum için ilacı bıraktım siizn gibi tansiyon sorunum oldu panikten.Lustral 50 mg
Bir dönem ben de cipralex kullandım panik bozuklukta gerçekten nokta atışı olan bir ilaç fakat etkisini göstermesi 1 ay
Panik bozukluğa iyi geldi ama anksiyete için pek işe yaramıyor sankiBir dönem ben de cipralex kullandım panik bozuklukta gerçekten nokta atışı olan bir ilaç fakat etkisini göstermesi 1 ay
Yan etkileri geçer mi peki 2 haftayaTamamen
Geçmez ama vücut ilaca alışır 1 aydan sonra eğer doktor ilacı tutturmuşsa rahatlarsın
Çok zor Rabbim yardım etsin hepimizeİlaca daha çok yeni başlamışssınız etkisini göstermesi 1 ayı buluyor. Bende de panik bozukluk var şuan gebe olduğum için ilacı bıraktım siizn gibi tansiyon sorunum oldu panikten.
Doktorunuzun sizi iyi gözlemlesine bağlı aslında ilaç seçimi. Ben bu doktoru bulana kadar 2kez doktor değiştirdim. O 2 doktorun verdiği bana yaramadı. Bu son doktor allah razı olsun citol ve nervium başlattı. Nervium kısa süreli kullanılması gereken bağımlılık yapan bir ilaçmış mesela kontrollü şekilde 1 ay kullandırdı bana şikayetlerimi hemen kesen bir ilaçtı. Citolun etksiini 1 ay sonra görürüz o güne kadar nervium sizi rahatlatacak dedi. Öyle de oldu. 1 ay sonra nerviumu kontrollü kestik citolle devam ettim.Panik bozukluğa iyi geldi ama anksiyete için pek işe yaramıyor sanki
Bende 1 hafta sürdü yan etkisi 3 ve 4 gün delirecem sandım gece uykusu da yoktuYan etkileri geçer mi peki 2 haftaya
Şuan ben öyleyim uyku olarak değil ama vücudum çökük gibi ve paniğim daha da tetiklendiBende 1 hafta sürdü yan etkisi 3 ve 4 gün delirecem sandım gece uykusu da yoktu
Bildiğim kadarıyla citol citoles cipralex bunlar birDoktorunuzun sizi iyi gözlemlesine bağlı aslında ilaç seçimi. Ben bu doktoru bulana kadar 2kez doktor değiştirdim. O 2 doktorun verdiği bana yaramadı. Bu son doktor allah razı olsun citol ve nervium başlattı. Nervium kısa süreli kullanılması gereken bağımlılık yapan bir ilaçmış mesela kontrollü şekilde 1 ay kullandırdı bana şikayetlerimi hemen kesen bir ilaçtı. Citolun etksiini 1 ay sonra görürüz o güne kadar nervium sizi rahatlatacak dedi. Öyle de oldu. 1 ay sonra nerviumu kontrollü kestik citolle devam ettim.
Evet aynı ilaçlar o yüzden söyledim iyi diyeBildiğim kadarıyla citol citoles cipralex bunlar bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?