- Konu Sahibi Deniz1esin
-
Ben yerimde duramazdım evin içinde yürüyüş yapardım deli gibi ama sabır kardeşŞuan ben öyleyim uyku olarak değil ama vücudum çökük gibi ve paniğim daha da tetiklendi
İnşallah geçer bir an önceBen yerimde duramazdım evin içinde yürüyüş yapardım deli gibi ama sabır kardeş
Evet aynı ilaçlar o yüzden söyledim iyi diye
Zor bi süreç ama kalıcı değil kardeşim istediğin zaman yazabilirsinİnşallah geçer bir an önce
Nasil basldiniz ilaca yani doktorunuz direk gunde 1 kez alin mi dedi ?Şuan ben öyleyim uyku olarak değil ama vücudum çökük gibi ve paniğim daha da tetiklendi
Evet ilk 4 gün kırıp yarım iç dedi daha sonra tam içmeye başla dedi günde bir defa tok karnınaNasil basldiniz ilaca yani doktorunuz direk gunde 1 kez alin mi dedi ?
Çok sağol Allah razı olsunZor bi süreç ama kalıcı değil kardeşim istediğin zaman yazabilirsin
Baş ağrısı oldu ama geçti çok şükürYan etki yaptı mı sizede başta
Kalp çarpıntısı terleme bayilcak hissi ve bi sürü şey yaşıyorumNe gibi şikayet ler yaşıyorsun kardeşim
Hemen hemen hepimizde aynı şikayetler anksiyete ve panik atak olduğunu biliyoruz ama yine de çok korkuyoruz nasıl aşacağız bu durumu ben de bilmiyorum
Panik anında atak geldiğinde hemen kullanabileceğiniz bir ilaç daha verdi mi doktorZor bi süreç ama kalıcı değil kardeşim istediğin zaman yazabilirsin
Yok malesef vermedi sizin var mıPanik anında atak geldiğinde hemen kullanabileceğiniz bir ilaç daha verdi mi doktor
2 sene önce ilk tedaviye gittiğimde Xanax vermişti atak anında tutabilirsin anında geçer demişti ama şimdi vermediYok malesef vermedi sizin var mı
Peki geçiyormuydu2 sene önce ilk tedaviye gittiğimde Xanax vermişti atak anında tutabilirsin anında geçer demişti ama şimdi vermedi
Hiç kullanmadım onu biraz ağır hap olduğunu duymuştum bide çok uzun sürmüyordu atak gelince ama geçen akşam çok kötü oldum elimde de o ilaç var az daha içecektim ama içmedim tekrar öyle olmaktan korkuyorumPeki geçiyormuydu
Peki bu panik bozukluktan kalpte ekstrasistol olur mu tekleme yaniEvet böyle olmuyor en azından ilacı iyi olunca doktor kontrolünde bırakabiliyorsun
Bende oluyorPeki bu panik bozukluktan kalpte ekstrasistol olur mu tekleme yani
Bende de oluyorPeki bu panik bozukluktan kalpte ekstrasistol olur mu tekleme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?