• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

iştahsızlık için bir şurup kullandım canım çok iyi sürekli acıkıyorsun.bugün de aktardan bir toz karışım aldım.yemek yedikçe acıkıyorum hemen mi etki etti anlamadım şurup da içmedim ama...

ben de küçükken kullanmıştım balık yağları toz karışımlar hiç işe yaramamıştı. adını verebilir misin ilacın? belki psikolojiktir canım ama yine de iyi olmuş :)

iştah şurubu da içtin mi?ya da çok yemek yiyor musun?az yiyerek bebe bisküvisi işe yaramaz yani

ben de kilo almak istiyorum artık.. çocukluğumdan beri hep zayıfım. 20 yaşındayım 1.60 boy ve tam 40.0 kg :( erkek arkadaşım da çok iri olduğu için herkes dalga geçiyo üzülüyorum artık :(

bu erkek arkadaşlarında hepsimi böyle ya benim eski erkek arkadaşımda kilo al diyip duruyordu. onlar içinde değilde kendimiz için almamız gerek sen baya zayıfmışsın cnm :43: umarım alırsın hergün düzenli yiyelim arkadaşımızında dediği gibi aradada ara öğünler sonra tartılıp buraya kilomuzu yazalım bakalım neler değişiyor

Back
X