Benim günahım nee

Aynen nişanlandım sözlendim vs. bişi de kurtulursunnn :(

parmağımda şuan yüzük var öyle diyeceğim ne yapayım $CAM00382.webp

parmağımda şuan yüzük var öyle diyeceğim ne yapayım Eki Görüntüle 1167051

Şansın bol olsun umarım yakanı kurtarırsın.Gelebilecek sorulara karşı da hazırlıklı ol aman aman. Şimdi kimdir necidir nerde çalışıyo gibi sorular illaki gelir....

Onun dışında ne biçim insanlar bunlar yaaa anlayamıyorum gerçekten... Erkek kafası bambaşka..

Şansın bol olsun umarım yakanı kurtarırsın.Gelebilecek sorulara karşı da hazırlıklı ol aman aman. Şimdi kimdir necidir nerde çalışıyo gibi sorular illaki gelir....

Onun dışında ne biçim insanlar bunlar yaaa anlayamıyorum gerçekten... Erkek kafası bambaşka..

yani şu duruma bakarmısın ya detay falan vermem çünkü söylediklerimi unutup rezil olabilirim geçiştiririm

Kadın olmak her yerde zor ..
Allah yar ve yardımcınız olsun ..
uçkur delisi erkeklerinde cezasını ..

Allahm sen büyüksn eminim o yöneticilerin eşleri kızlarıda wardır.bugün senin bakış açın yarın başka bi adamın senin kızına bakış açısı olacak.ama hani bunu anlayacak beyin !!!!!!!!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sadece erkeklerle ilgili bir sorun değil ki... Ne yazık ki bizim toplumumuzda eşinden boşanan, hatta eşi vefat ettiği için dul kalan kadınlara, diğer kadınlar bile zaman zaman farklı bir gözle bakabiliyor... Yıllara dayalı dostluklarını en yakın arkadaşları dul olduğu için bozan kadınlar var... Gidiş gelişleri kesip, kendi eşlerine olan güvensizliklerinin hırsını hemcinslerinden almaya çalışanlar, çevrelerindeki dul kadınları kıymetli, bulunmaz hint kumaşı (!) eşlerini ellerinden alabilecek düşmanlar gözüyle görenler...

O yüzden, kendinizi koruma gayretinizi ve özel hayatınızı kendinize saklamanızı anlıyorum ve size hak veriyorum. Hatta bu olayda da ilk ihaneti bir başka kadından görmüşsünüz, canınızın dar olduğu bir günde paylaştığınız bir başka kadın aktarmış medeni halinizle ilgili bilgiyi.

Haklısınız. Lütfen haklı olduğunuzu unutmayın, başınızı dik tutun, gerektiği yerde gereken kişiye haddini bildirmekten de kaçınmayın. Başını öne eğmesi gereken siz değilsiniz... :29:

psikolojik olarak zor bir ortamdasın ama sen aklı başında, yaşının olgunluğunda, boşanmış boşanma gibi zor bi dönemi atlatmış bir insana benziyorsun. sakin ol şirketteki herkesle arandaki mesafeni koru, net ol , bu üç kişiyle mecbur kaldığında konuş sana soru sorulduğunda kısa ve net cevaplar ver hiç kimseden korkma senin bu net tavrın ve soğukluğun onların bu iğrenç sidik yarışına bi anlam yüklemeyecektir. sonra birbirlerinin düştükleri duruma gülecekler vazgeçeceklerdir. 2. bi tavsiyede iş yerinde alyans kullan ve sözlendiğini yada nişanlandığını söyle ne zaman evleneceksiniz diye soran olursa nakitte sıkışığız biraz toparlanıp evlenicez kayınvalidem hasta vs gibi bahaneler söyle kimseyle çok samimi olma özel hayatını iş dışındaki arkadaşlarınla ailenle paylaş

parmağımda şuan yüzük var öyle diyeceğim ne yapayım Eki Görüntüle 1167051

bu senin onlardan kurtulmana yeter inşallah istikrarlı ol

nişanlın hakkında çok ayrıntı verme yalanlarını yakalamasınlar sadece güçlü kuvvetli biri olduğunun imajını yarat bu çekinmeleri için iyi bir sebep olur

düğün dernek hakkında da çok ayrıntıya gitme unutma ne kadar çok yalan söylersen iş o kadar karmaşık hale gelir söylediğin yalanları unutursun devam ettiremezsin en baştan dikkatli git

Bu sadece erkeklerle ilgili bir sorun değil ki... Ne yazık ki bizim toplumumuzda eşinden boşanan, hatta eşi vefat ettiği için dul kalan kadınlara, diğer kadınlar bile zaman zaman farklı bir gözle bakabiliyor... Yıllara dayalı dostluklarını en yakın arkadaşları dul olduğu için bozan kadınlar var... Gidiş gelişleri kesip, kendi eşlerine olan güvensizliklerinin hırsını hemcinslerinden almaya çalışanlar, çevrelerindeki dul kadınları kıymetli, bulunmaz hint kumaşı (!) eşlerini ellerinden alabilecek düşmanlar gözüyle görenler...

O yüzden, kendinizi koruma gayretinizi ve özel hayatınızı kendinize saklamanızı anlıyorum ve size hak veriyorum. Hatta bu olayda da ilk ihaneti bir başka kadından görmüşsünüz, canınızın dar olduğu bir günde paylaştığınız bir başka kadın aktarmış medeni halinizle ilgili bilgiyi.

Haklısınız. Lütfen haklı olduğunuzu unutmayın, başınızı dik tutun, gerektiği yerde gereken kişiye haddini bildirmekten de kaçınmayın. Başını öne eğmesi gereken siz değilsiniz... :29:

canım o kadar güzel anlatmışsınki tercuman olmussun bizlere çok teşekkür ederim

Yani bu kadar mı iğrençleşmişler? Allah senin yardımcındır merak etme. Sen namusunla çalıştıktan sonra kimse sana bi şey yapamaz. Bırak istedikleri kadar baksınlar ama baktıklarında da ters ters bak onlara hayırdır falan de. Dul olmak suç mu ya tövbe estağfurullah. Bunların bi şeylerini keseceksin ama neyse...

ERKEKLERİ değiştirmeye calısıyoruz ama kendimiz hiç değilmiyoruz bence

önce siz içinize sindirirn bazı şeyleri, yüzük takıp nişanlı gibi olmak çokmu fark eder o insanlar için

ben olsam kaçak dövüşmem , bu kadar seviyesiz bir iş yerinde 1 dakika bile durmam basarım istifayı ikide tükürürüm suratlarına çeker giderim.

Back
X