Benim günahım nee

Bizim ne kıyafetimiz ne yaşam tarzımız bunları yaptıran adamların zihniyeti pislik küçük bi fırsat bulma peşindeler.Ki bende öyle bi insanım işyerinde çalışan tek bayan yönetici benim bide bu pislik.Herkes biliyor eminim boşandğımı çünkü eşim arada gelirdi önceleri laf arasında sorarlardı eşiniz nerde diye yurtdışında olduğunu bayramlarda geldiğini söylerdim.Yani bi şekilde hep kendimizi korumak zorundayız.Tabiki seninki daha zor.

elimde değil zerocum düşünüyorum kıyafetimden dolayımı yanlış bir hareket mi yaptım bir şey mi dedim kendimi sorguluyorum hata bende mi diye:14:

Son düzenleme:
elimde değil zerocum düşünüyorum kıyafetimden dolayımı yanlış bir hareket mi yaptım bir şey mi dedim kendimi sorguluyorum hata bende mi diye:14:

sakın sakın yapma çünkü ben yaptım ama değil.Adam sürdüğüm ojeye ayakkabının rengine bile muhalefetti düşün kendimde aradım suçu sonra baktımki adam beni sindirmeye çalışıyo.Bişey dediğinde evet sizin eşinizde böyleydi falan demeye başladım.Neden suçlu biz olalım namus kavramından eksik olan onlar.

sakın sakın yapma çünkü ben yaptım ama değil.Adam sürdüğüm ojeye ayakkabının rengine bile muhalefetti düşün kendimde aradım suçu sonra baktımki adam beni sindirmeye çalışıyo.Bişey dediğinde evet sizin eşinizde böyleydi falan demeye başladım.Neden suçlu biz olalım namus kavramından eksik olan onlar.

haklısın hayatım daha önce tekrar evlenmeyi düşünmüyordum ama artık düşünür oldum

haklısın hayatım daha önce tekrar evlenmeyi düşünmüyordum ama artık düşünür oldum

Rabbim inşallah gönlüne göre birini nasip eder canım böyle düşünmenin sebebi yorulmuş olman emin ol.Ama dediğim gibi sakın kendini ezdirme ve sindirme onların amacıda bu nasıl olsa mecbur çalışmaya boyun eğecek bize, gittiği yere kadar mücadeleni ver sonrası Allah büyük.Yalnız değilsin emin ol önce rabbim bizim yanımızda herşeyden önce senin ne hissettiğini ne düşündüğünü biliyor.

kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede

TÜRKİYEDE KADIN OLMAK ZOR,HELE DULSAN DAHADA ZOR.

işin en can sıkan bölümü de; BUNU KENDİLERİNE HAK GÖRÜYORLAR. yani dul bi kadın vs. geçtim dişi olmak kafi. biz kadınız estetik bi varlığız, güzeliz/naifiz ama korumak/sevmek yerine, korkutmayı/taciz etmeyi reva görüyorlar çoğu zaman. yolda üzerimize yürüyen erkek mi dersin, laf atanı mı dersin. yolda yürümekten korkup dünyaya bakmak yerine sürekli kırık kaldırımlara bakmayı, surat asmayı, istediğimizi değil daha az taciz edildiğimizi giymeyi, toplu taşıma aracında tek yolcu olmaktan çekimeyi, arsız lafları/bakışları benimsemeyi, duyarsızlaşmayı zorla öğrettiler. ataerkil toplumu olduğu gibi kabullenmek zorunda bıraktılar. çoğu zaman erkekler, kadınlardan reddedip gururumu incitir mi diye korkarken kadın erkekten evime kadar takip edip boğazımı mı kesecek diye korkuyor, o kadar çok boyutu var ki bu tacizin.. sizin hiçbir hatanız yok.

Son düzenleme:
Allah sabır versin canım ama iyice ileriye gitmişler. ailenle mi yaşıyorsun bilmiorum ama eğer öyleyse ve bi süre idare edebileceksen çık derim ben. böyle iş olmaz olsun

Allah ın cezaları öyle pislik sapıkça düşünen insanların bir daha şeyleri yerinden kalkmaz inşşşş :47:

Allah sabır versin canım ama iyice ileriye gitmişler. ailenle mi yaşıyorsun bilmiorum ama eğer öyleyse ve bi süre idare edebileceksen çık derim ben. böyle iş olmaz olsun

amin canım tabiki ailemle yaşıyorum sağolsunlar hep arkamdalar zaten

işin en can sıkan bölümü de; BUNU KENDİLERİNE HAK GÖRÜYORLAR. yani dul bi kadın vs. geçtim dişi olmak kafi. biz kadınız estetik bi objeyiz, güzeliz/naifiz ama korumak/sevmek yerine, korkutmayı/taciz etmeyi reva görüyorlar çoğu zaman. yolda üzerimize yürüyen erkek mi dersin, laf atanı mı dersin. yolda yürümekten korkup dünyaya bakmak yerine sürekli kırık kaldırımlara bakmayı, surat asmayı, istediğimizi değil daha az taciz edildiğimizi giymeyi, toplu taşıma aracında tek yolcu olmaktan çekimeyi, arsız lafları/bakışları benimsemeyi, duyarsızlaşmayı zorla öğrettiler. ataerkil toplumu olduğu gibi kabullenmek zorunda bıraktılar. çoğu zaman erkekler, kadınlardan reddedip gururumu incitir mi diye korkarken kadın erkekten evime kadar takip edip boğazımı mı kesecek diye korkuyor, o kadar çok boyutu var ki bu tacizin.. sizin hiçbir hatanız yok.

Söylediklerinize birebir katılıyorum maalesef bizim ülkemizde namusun cinsiyeti var.Kadının her şartta ezilip,aşağılandığı boyun eğmek zorunda bırakıldığı bir düzen.

niye yahu
bir tek dul olan hanımlardamı vajina var, gayette dul olmayan hanım kızlarında cinsel hayatlarıyla gündemde helede işin ucunda para varsa direk sınıfı ve vasfıda değişir yani
hem dul bayanlar fazla pipirikli olduğu için zor o iş .

---dul olmayı fazlamı önemsiyoruz acaba ---

niye yahu
bir tek dul olan hanımlardamı vajina var, gayette dul olmayan hanım kızlarında cinsel hayatlarıyla gündemde helede işin ucunda para varsa direk sınıfı ve vasfıda değişir yani

sana kesinlikle katılmıyorum dul olduğumu 6 yıl sonramı önemsemeye başladım :31:
gerçi herkesin bakış açısı farklı zaten bayılırım bu düşünceye dişi kuyruk sallamazsa hiç bişey olmaz değilmi cutemom:47::47:

yanımdan geçerken asık surat geçerlerdi şimdi gülümseme baş ile selamlamalar malum yarış var

Birbirlerine dolanırlar birbirlerinden kazık yerler inşallah.
Aklıma bir sürü şey geliyor ama yazamıyorum işte. Kötü sözsüz ifade edilemiyormuş bazı şeyler şimdi anladım.

işin en can sıkan bölümü de; BUNU KENDİLERİNE HAK GÖRÜYORLAR. yani dul bi kadın vs. geçtim dişi olmak kafi. biz kadınız estetik bi varlığız, güzeliz/naifiz ama korumak/sevmek yerine, korkutmayı/taciz etmeyi reva görüyorlar çoğu zaman. yolda üzerimize yürüyen erkek mi dersin, laf atanı mı dersin. yolda yürümekten korkup dünyaya bakmak yerine sürekli kırık kaldırımlara bakmayı, surat asmayı, istediğimizi değil daha az taciz edildiğimizi giymeyi, toplu taşıma aracında tek yolcu olmaktan çekimeyi, arsız lafları/bakışları benimsemeyi, duyarsızlaşmayı zorla öğrettiler. ataerkil toplumu olduğu gibi kabullenmek zorunda bıraktılar. çoğu zaman erkekler, kadınlardan reddedip gururumu incitir mi diye korkarken kadın erkekten evime kadar takip edip boğazımı mı kesecek diye korkuyor, o kadar çok boyutu var ki bu tacizin.. sizin hiçbir hatanız yok.

kesinlikle aynı fikirdeyimm

sana kesinlikle katılmıyorum dul olduğumu 6 yıl sonramı önemsemeye başladım :31:
gerçi herkesin bakış açısı farklı zaten bayılırım bu düşünceye dişi kuyruk sallamazsa hiç bişey olmaz değilmi cutemom:47::47:

evet o kadar önemsemiyormuşsunki 6 koca sene günün en aktif saatlerini gecirdiğin yerde bunu herkezden saklamışssın

dişi kuyruk sallamazsa kısmı beni baglamaz ben kendimden bahsederken kendimi hiç kategorıize etmedim , 1 cocuklu bekarımdı benim adım canım.

kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede

TÜRKİYEDE KADIN OLMAK ZOR,HELE DULSAN DAHADA ZOR.

psikolojik olarak zor bir ortamdasın ama sen aklı başında, yaşının olgunluğunda, boşanmış boşanma gibi zor bi dönemi atlatmış bir insana benziyorsun. sakin ol şirketteki herkesle arandaki mesafeni koru, net ol , bu üç kişiyle mecbur kaldığında konuş sana soru sorulduğunda kısa ve net cevaplar ver hiç kimseden korkma senin bu net tavrın ve soğukluğun onların bu iğrenç sidik yarışına bi anlam yüklemeyecektir. sonra birbirlerinin düştükleri duruma gülecekler vazgeçeceklerdir. 2. bi tavsiyede iş yerinde alyans kullan ve sözlendiğini yada nişanlandığını söyle ne zaman evleneceksiniz diye soran olursa nakitte sıkışığız biraz toparlanıp evlenicez kayınvalidem hasta vs gibi bahaneler söyle kimseyle çok samimi olma özel hayatını iş dışındaki arkadaşlarınla ailenle paylaş

niye yahu

Hep diyoruz ya zihniyeti bozuk insanlar diye.Toplumda yerleşik bi fikir var maalesef işte bu fikirdeki kişilerle karşılaşınca haddini bildirmek gerekiyor.:20:

Ya hem gençsen ve güzelsen ve de dul'san eğer zor iş bu memlekette yaşamakk :51:

Hep diyoruz ya zihniyeti bozuk insanlar diye.Toplumda yerleşik bi fikir var maalesef işte bu fikirdeki kişilerle karşılaşınca haddini bildirmek gerekiyor.:20:

bence herkez kendi değerini kendi belirler evte çok uc insanlar var biliyorum ama karşılaşmadım ,6 sene sonra bu durumun olması bana göre itici ben bu bahsedilen anlamların gayet bu kadar acık kullanıldıgını dusunmuyorum ,ne munasebet ya.

parasıyla bile gayet taş gibi hatunlar var .

bence.

bu kadar gencecik insanlarında , evlendim ayrıldım yerine ; dul'um demelerinide hiç anlamıyorum

Back
X