Böyle bir şeye vesile olduysam ne mutlu bana. Güzel dileklerin için çok teşekkürler :)Cok guzel bi sekilde dizelere dokmussun.
Insallah bir gun dogru yerde, dogru kisiyle, dogru yolda ilerlersin kardesim.
Ve son cumlelerin beni dusundurdu.
Haklisin, deger vermek ve o degeri gostermek gerekiyor. Gec olmadan, guc olmadan..
Nisanlima bi sefer daha iyiki varsin demek geldi icimden bu yazindan sonra.
Simdi yaziyorum :)
İnşallah, hepimizin yolu, huzuru ve mutluluğu bulduğu yerlere çıkar. ❤ Sevgiyle...Ahhh Ne güzel yazmışsın... keşke karsimizdakilerde bizim gibi düşünseAllah karşına çok mutlu olacağın birini çıkarsın hayırlı kapılar açsın ⚘ dua , sabır, inanç bunlar ilacın olsun ❤
Güzel bir söz. Acı da olsa deneyim hanesine yazılıyor her yaşantı. En azından yaşadım ben de bir şeyler diyebilmek de güzel. Canlıyım yani, nefes alıyorum, önemsiyorum. Bunları bilmek de güzel. Mesajın için teşekkür ederim, bakalım ya bakalım :)Rihannanın hayranına söylediği şu sözü geldi aklıma;
Ayrılık sürecini en hasarsız şekilde nasıl atlatabileceğini soran hayranına Rihanna şu cevabı yazdı: “Bu kalp acısının, sana bir armağan olduğuna inan. Ağlamak istiyorsan ağla, ama sonsuza dek sürmeyeceğini de bil. Yine, hem de daha şiddetli âşık olacaksın. Bulana kadar, kendinden keyif almaya bak.”
Değil mi ama? İşte bekletmese fazla :) Büyüdüm bayağı ben bu hikâyelerde, yani biyolojik olarak. Fakat öğrendim ki duygular da yaş almıyor benle beraber. Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.Bence çok şanslısınız.Bu duyguları yıllarca hissetmişsiniz,hiç hissetmeyen binlerce kadın var ya da hissedip karşılık bulamayan.
İyisiyle kötüsüyle dediğiniz gibi hayat devam ediyor.Eminim yine sevip sevileceksiniz.
Bir şarkı vardı şöyle:Büyüdünüz :) büyüdük.
Esimle 19 yaşımdan beri birlikteyiz.
30umdan beri birbirimizi biliyoruz.
Neyi nasıl konusuruz, kendimizi nasil ifade ederiz, neyi nasıl severiz, nasıl kırmayız, nasıl uzlaşırız..
sevmeyi, güzel ilişki yaşamayı tek başına öğrenmiyor insan. Ilişki içinde körebe, dokuna dokuna, düşe kalka, çarpa çarpa öğreniyor.
Bugün yeni bir ilişkim olsa, daha az hata yaparım, daha güzel severim, daha iyi ifade ederim.
Sizin icin de, size kalanlar güzel şeyler. Canınız yanar ama geçer, nasıl yeni biri geldi, yine gelir, daha alasını yaşarsınız. :)
Yanlış aktardım sanırım. İkinci yaşadığım durum, başka biriyle ilgiliydi. Bu da geçecek elbet. Çok teşekkürlerYalnızca ben mi merak ettim adam boşanıp mı geldi yoksa hala evliyken mi diye acaba :)
4 sene içinde kendinizi toparladığınız an yine duygularınızı kullanarak sizi bu noktaya getirmiş. Sizin verdiğiniz değeri size verseydi şu an hala sımsıkı sarılıyor olurdunuz... Kolaylıkla atlatın inşallah...
Bu söyledikleriniz üzerinde düşünmedim değil. Fakat hani karakterdir ya bazı şeyler, değiştiremiyorum tutumlarımı. Ya da anlamsız da geliyor, bir duygu varsa kaçınmak, bunu saklamak niye diye. Hayırlısı...böyle sevenler her iki cins içinde çekici gelmiyor sanırım . fazla sevip bağlanmamak lazım yoksa karşı taraf değersiz mi görüyor napıyor anlamıyorum ki erkeğinde seveni değersiz oluyor.
Umarım, teşekkür ederim :)Umarim daha iyi biri karşınıza çıkar. Yazınızdangerçekten cok etkilendim
Hiçbir neden üzerinde durmuyorum, inanır mısınız? Bana hepsi bahane gibi geliyor. Bir taraf sıkılır ya da sevgisi biter ve gider. Gerçekler bunlar. Gerisi teferruat.Bence neden ayrıldığınız çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?