Benim hâlâ umudum var...

Shizofren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
23
30
3
Merhaba arkadaşlar,
Doğru yere mi yazıyorum ya da neden yazıyorum? Sanırım insan sadece paylaşmak istiyor bazı anlarda.
Kolay seven, kalbini kolay açan bir insan değilim. Biri girdi hayatıma 9 sene acısıyla, tatlısıyla ve birçok yaşanmışlıkla dolu bir birliktelik. Aldatıldım ve affedemedim. Zaten duydum ki sonradan o kadınla evlenmiş, bir de çocuğu olmuş. Mutlu olsun.
Çok zor zamanlar geçirdim ilk başlarda, nefesimin kesildiğini hissettiğim zamanlar. Ama işte geçiyor her şey, acıyor da ölmüyor insan.
Dedim ya kolay seven bir insan değilim. Unutmuştum o duyguları, kendimi kapamıştım 4 sene. O geldi sonra. Ben temkinli, dikkatli hatta acemi. Duygularımla yüzleşip gerçekten aşık olduğumu fark ettiğim ilk an... Her şey o kadar inanılmazdı ki. Aşk çok başka bir duygu. Kendini yenilmez hissediyorsun ya hani. Saçma sapan gülüyorsun ya her şeye hani. Çok güzel sevdim, artık daha olgundum zira belki ondan. Birbirimizi kırmadık, gereksiz tartışmalarda girmedik, incinmedik, eğlendik aksine. Sevgili olmanın yanına dostluğu da koyduk. Yol çetrefilli belki ama bu insanla bu yol yürünür sonuna kadar dedim. 2 sene sürdü o yol. 1 ay önce yolları ayırdık. Onun talebiydi, itiraz etmedim ben de. Detay vermiyorum sebepler hakkında çünkü bununla ilgili değil mesele. Ya da sevdiğim kadar sevilmedim belki de sebep bu. O da mutlu olsun.
Uzadı konu gereksiz yere. O kadar duyarsızlaştım ki artık. Hani bir söz var ya, " Eskiden evi ateşe vereceğin şeyler için şimdi bir kibrit bile yakmıyorsun." diye. İçimde bir bitmişlik, bir tükenmişlik. Böyle böyle "büyüyor" galiba insan. Başlığa hiç uymadı içerik. Galiba umudum bitti :)
Bir şeyler yazın da rahatlayayım, diye değil bu.
Dedim ya paylaşmak iyi geliyor galiba. Öyle işte...
Şu an sevdiğiniz yanınızdaysa, hiçbir şeyi dert etmeyin. Hayat kısa, sarılın sımsıkı. Onun varlığının tadını çıkartın, bütün sorunları unutup. Çünkü gidince anlıyor insan hayatında ne kadar yer kapladığını. Şimdi gösterin o değeri, çok geç olmadan.

Cok guzel bi sekilde dizelere dokmussun.
Insallah bir gun dogru yerde, dogru kisiyle, dogru yolda ilerlersin kardesim.
Ve son cumlelerin beni dusundurdu.
Haklisin, deger vermek ve o degeri gostermek gerekiyor. Gec olmadan, guc olmadan..
Nisanlima bi sefer daha iyiki varsin demek geldi icimden bu yazindan sonra.
Simdi yaziyorum :)

Ahhh Ne güzel yazmışsın... keşke karsimizdakilerde bizim gibi düşünse Allah karşına çok mutlu olacağın birini çıkarsın hayırlı kapılar açsın ⚘ dua , sabır, inanç bunlar ilacın olsun

Rihannanın hayranına söylediği şu sözü geldi aklıma;

Ayrılık sürecini en hasarsız şekilde nasıl atlatabileceğini soran hayranına Rihanna şu cevabı yazdı: “Bu kalp acısının, sana bir armağan olduğuna inan. Ağlamak istiyorsan ağla, ama sonsuza dek sürmeyeceğini de bil. Yine, hem de daha şiddetli âşık olacaksın. Bulana kadar, kendinden keyif almaya bak.”

Böyle bir şeye vesile olduysam ne mutlu bana. Güzel dileklerin için çok teşekkürler :)

İnşallah, hepimizin yolu, huzuru ve mutluluğu bulduğu yerlere çıkar. ❤ Sevgiyle...

Güzel bir söz. Acı da olsa deneyim hanesine yazılıyor her yaşantı. En azından yaşadım ben de bir şeyler diyebilmek de güzel. Canlıyım yani, nefes alıyorum, önemsiyorum. Bunları bilmek de güzel. Mesajın için teşekkür ederim, bakalım ya bakalım :)

Değil mi ama? İşte bekletmese fazla :) Büyüdüm bayağı ben bu hikâyelerde, yani biyolojik olarak. Fakat öğrendim ki duygular da yaş almıyor benle beraber. Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için.

Büyüdünüz :) büyüdük.
Esimle 19 yaşımdan beri birlikteyiz.
30umdan beri birbirimizi biliyoruz.
Neyi nasıl konusuruz, kendimizi nasil ifade ederiz, neyi nasıl severiz, nasıl kırmayız, nasıl uzlaşırız..
sevmeyi, güzel ilişki yaşamayı tek başına öğrenmiyor insan. Ilişki içinde körebe, dokuna dokuna, düşe kalka, çarpa çarpa öğreniyor.
Bugün yeni bir ilişkim olsa, daha az hata yaparım, daha güzel severim, daha iyi ifade ederim.
Sizin icin de, size kalanlar güzel şeyler. Canınız yanar ama geçer, nasıl yeni biri geldi, yine gelir, daha alasını yaşarsınız. :)

Bir şarkı vardı şöyle:
Bir gün bitebiliyor büyük aşklar
Hüsranla bitebiliyor
Ama devam eden bir hayat var
Mutlu olmak gerekiyor
Ağladığına yanıyor insan
Ağladığına yanıyor...

Teşekkür ederim dilekleriniz için :) umarım ömür boyu eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz olur.

Yalnızca ben mi merak ettim adam boşanıp mı geldi yoksa hala evliyken mi diye acaba :)
4 sene içinde kendinizi toparladığınız an yine duygularınızı kullanarak sizi bu noktaya getirmiş. Sizin verdiğiniz değeri size verseydi şu an hala sımsıkı sarılıyor olurdunuz... Kolaylıkla atlatın inşallah...

böyle sevenler her iki cins içinde çekici gelmiyor sanırım . fazla sevip bağlanmamak lazım yoksa karşı taraf değersiz mi görüyor napıyor anlamıyorum ki erkeğinde seveni değersiz oluyor.

Umarim daha iyi biri karşınıza çıkar. Yazınızdangerçekten cok etkilendim

Yine birisi gelir, ya da gelen bu sefer gitmeyecek diye bir garanti yok bence. Olabilirde, olmayabilirde. Bütün ihtimaller insan için.

Önce var olmanın kendisini, hayatı, sonra kendini seven insan mutlu olur. Başka birine bel bağlamamak en sağlam yol.

Yanlış aktardım sanırım. İkinci yaşadığım durum, başka biriyle ilgiliydi. Bu da geçecek elbet. Çok teşekkürler

böyle sevenler her iki cins içinde çekici gelmiyor sanırım . fazla sevip bağlanmamak lazım yoksa karşı taraf değersiz mi görüyor napıyor anlamıyorum ki erkeğinde seveni değersiz oluyor.
Bu söyledikleriniz üzerinde düşünmedim değil. Fakat hani karakterdir ya bazı şeyler, değiştiremiyorum tutumlarımı. Ya da anlamsız da geliyor, bir duygu varsa kaçınmak, bunu saklamak niye diye. Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…