- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Ben onu ilişkilerin gereksiz kapris ve çıkışlarla bir iktidar mücadelesi hâline getirilmemesi gerektiğini vurgulamak istemiştim açıkçası. Taktiklere, oyunlara gerek duymadan "Onu çok sevdiğimiz anlarsa benden uzaklaşır." kaygısına düşmeden hislerimizi göstermek gerektiğine vurgu yaptım. Anladığım kadarıyla evliliğin rutin rahatlığı ve bahsettiğiniz maddi sorunların gerginliği var eşinizin davranışlarında. Bugün olmazsa yarın, o değilse siz sarılın evet. Neden olmasın?Bugün benim doğum günümdü eşimin eli sıkışık olduğu için hediye vs. Almadı , ki ben istemedim. Ama sadece saat on ikide iyiki doğdun demekle yetindi yanaklarımdan öptü. Sustum bişey diyemedim ama çok ağır geldi, az önce uyumaya kalktık biraz soğuk davrandım. Noldu dedi , ben senin doğum gününde iki sayfa dolusu söz söyledim sana, sen sadece bununla yetindim dedim. Bı dahaki doğum günümde sende söylemezsin dedi arkasını döndü uyudu. Ben uzgunken arkasını dönüp uyuması asla mümkün değildi iki gün öncesine kadar; ama bugün yaptı . Ve ben bunu kendime yediremiyorum. Buna rağmen şuan ona sımsıkı sarılmalı miyim sizce?
Çok geçmiş olsun, umarım her şey yaşındadır sağlığınız açısından. Bir söz var bu üslubu da çok kullanıyorum ama hayat acımasız sözünüz üzerine yazmak istedim: "Hep denedin, hep yenildin, olsun. Bir daha dene, bir daha yenil ama daha güzel yenil."Diyorum ya yaşamak zorundayız.Al bendemde o kadar.2 beyın amalıatı gecırdım.Tuttu ellerımı sımsıkı ayagakalkamadıgım gunlerde bıle bırakmadı benı.Evlendık 4 ay sonra kredı babasına kredı cekmedım dıye boşandık.Hayat acımasız.Bence dunyada en cok ıstedıgın seylerle sınav oluosun.
Kesinlikle. Bir arkadaşım ilişkiler için şunu söylüyordu: İki insanın bir araya gelmesi bir travmadır. Çünkü iki farklı karakterde insan, ayrı beklentiler, sevme biçimleri ayrı, ayrı beğeniler vs. uzayıp gider. Bu yüzden bu ayrılıkları ortaklaştırabildiğimiz oranda birlikte yürüyebiliyoruz galiba, bitişi de bu yüzdendir belki.Bazı insanlar yanında bazı insanlar uzakta güzeldir. Siz sanırım uzaktan güzel olanlara denk gelmişsiniz. Hayat her haliyle zor zaten. İki kişilik yaşamanın ayrı güzellikleri ve zorlukları var.
Bacım vallahi seçmiyorum :) Kendimi güzel sevdim diye teselli de etmiyorum sadece bunu bir yıkım olarak görmek istemiyorum kendimde. Mesele bu. Sizi anladım ama kastınızı yani. Dikkate alacağım, teşekkür ederim :)Sorun aldatan kisidedir dogru. Ancak aldatilan yahut terk edilen su swbepten destek almalidir: neden bu tarz kisileri ve iliskileri seciyorum. Bahsettigim yardim alinmasi gereken kisim bu. Ancak bunu gormezden gelirseniz surekli bir dongunun icine girip hep boyle trajik romantik hikayelerle ne guzel sevildim ve sevdim tesellileriyle gecer omrunuz. Sadece bunu belirtmek isterim nacizane.
Hiç öyle olmuyor inanın bana. Sadece zamanı var. Yaşanacaksa nitelikli, sağlıklı, sorunsuz bir ilişki ha 3 sene ha 5 sene sonra olsun ne çıkar? Bakalım bakalım :)çok şanslı olduğunu düşünüyorum bir süre de olsa en azından sevildin yeniden..
ben de kendimi kapatalı 3 yıldı oldu, yalnız öleceğim diyorum artık :) belki herkese en son olacakolan şey budur
Bazen vazgeçmek kazanmaktır. Burada eşinizden vazgeçin demek istemedim, sizin artık hayatında olmadığını hissetmesini sağlayın, belki farklı olur her şey demek istedim. İki anlamda da yani. Umarım kararlarınız sizi bundan sonrasında çok güzel bir "yolculuğa" çıkartır.Evet sözlerin bana da cok iyi geldi bende gidip eşime sarılmak isterdim fakat hic haketmiyor cok yoruldum cok kırgınım artık istemiyorum gercekten cok pişmanım sevgiliyken okadar mutlu ve okadar güzeldiki şimdi bildiğin cehenneme dönüşdü onun icin cok fedakarlık ettim hattimden fazla cok cok fazla ve cok bunaldım değerimi hic bilmiyor ve artık son noktalardayım ve ayrılmayı düşünüyorum en cok üzüldüğüm şey onca işaretler geldi evlenmemek icin ama ben cook sevdim ve ısrarla evlendim zorladım bazenleri ayrılıklar iyi oluyor işte herşeyin bi hayırı var gercekten malesef dualarımda o benim kaderim olsun onu cok seviyorum diye diledim hayırlısını isticektim olan bana oldu işte... ve 1 tane arkadaşım var oda almanyada sayesinde konuşcak bi annem var onuda üzmek istemiyorum ve konuşmuyorum...
Ben de böyle bakıyorum artık. Teşekkür ederim desteğiniz için.Hikayen tıpkı benim ki gibi; on yılın üstüne aldatıldım ve bitti, beni aldattığı kadınla evlendi bir de çocuğu oldu, hayat akmıyor gibiydi o zamanlar, dört yıl sonra eşim çıkageldi hayatıma halen devam. Onu çok sevmeme ve bana yaşattığı onca güzelliğe rağmen hiç bir şeyden keyif almadığım, asla mutlu olamadığım bir dönem oldu ,bir yıla yakın bir süre, ama insan bu durumda istese de kalamıyor ,hayata dönüyorsun bir şekilde. O dönemden aldığım ders şu ki; sen varsan var tüm güzellikler, mutluluk önce kendinle barışmakla geliyor, 6 yaşımdan beri yaşadığım tüm üzüntüleri, kayıpları temize çektim, güçlüsün dedim kendi kendime, içimdeki tüm defterleri kapadım ancal ondan sonra dört elle sarılabildim eşime. Demem o ki önce kendini sevip içini üzüntüden temizleyeceksin sonra her şey yoluna giriyor. Ha bir de mutluluğun birine odaklı olmayacak , yaşadığın sürece her gün mutlu olacak bir şeylerin olacak hala nefes aldığına, renkleri görebildiğine, okuyabildiğine şükür başka türlü olmuyor inan
Aslında çok basit. İki insanın tek bi kararına bakıyo. Bir miyiz ayrı mıyızKesinlikle. Bir arkadaşım ilişkiler için şunu söylüyordu: İki insanın bir araya gelmesi bir travmadır. Çünkü iki farklı karakterde insan, ayrı beklentiler, sevme biçimleri ayrı, ayrı beğeniler vs. uzayıp gider. Bu yüzden bu ayrılıkları ortaklaştırabildiğimiz oranda birlikte yürüyebiliyoruz galiba, bitişi de bu yüzdendir belki.
O gece mesajı yazarken hüngür hüngür ağlıyordum çok kötü etkilemişti beni ama sabah uyandığımda dediğiniz gibi o hatasını anlamış ve özür dilemişti. Sonra düşündüm acba çok mu abarttım diye cvp bulamadım doğrusu . Biz kadınlar içinde olduğumuz herhangi bir şeye kolay kolay sukredemiyor hep kötü şeylere odaklaniyoruz. Sanırım detaycı ve çok fazla umursar olmamızdan .Ben onu ilişkilerin gereksiz kapris ve çıkışlarla bir iktidar mücadelesi hâline getirilmemesi gerektiğini vurgulamak istemiştim açıkçası. Taktiklere, oyunlara gerek duymadan "Onu çok sevdiğimiz anlarsa benden uzaklaşır." kaygısına düşmeden hislerimizi göstermek gerektiğine vurgu yaptım. Anladığım kadarıyla evliliğin rutin rahatlığı ve bahsettiğiniz maddi sorunların gerginliği var eşinizin davranışlarında. Bugün olmazsa yarın, o değilse siz sarılın evet. Neden olmasın?
Bilmiyorum ki nasıl kime guveneyım?Nasıl inanayım.Ama yaşamak zorundayım.Çalışmak zorundayım.Rabbim kulubu unutmaz.Ben onun kuluyum.Kulunun çocuğuyum.Umarım her sey guzel olur.İnan bende çok yoruldum .Ama slıştım.Hakkım helal deil hiçbirine .Ama beddua etöıoruö.Tekrar kalk ayagaÇok geçmiş olsun, umarım her şey yaşındadır sağlığınız açısından. Bir söz var bu üslubu da çok kullanıyorum ama hayat acımasız sözünüz üzerine yazmak istedim: "Hep denedin, hep yenildin, olsun. Bir daha dene, bir daha yenil ama daha güzel yenil."
Yarası, yarasına denk gelenlerin birbirini anlaması... Duygulandım bu iletinle. Sarılmış kadar da olduk yani. Teşekkür ederim.Ne yasanirsa yasansin bitislerde yasanan aci hep ayni sanirim. Ilk ayriligi yasadigimda cok zor gelmisti. Bir daha o kadar olmaz saniyordum. Ikincisi de agir geldi.
Icimde kocaman bir yurek var, sevmek isteyen ama zor asik olurum ben malesef. Ne mutlu ki diyorum en azindan o duygu nasil birsey onu tattim. Zugurt tesellisi belki de benimkisi.
Soyleyecek birseyler bulabilmeyi cok isterdim. Kendime bile bulamiyorum ama. Yanimda olsan kocaman sarilirdim sana.
Hassas ve duygusal varlıklarız :) durumun düzelmesine sevindim sizin adınıza :)O gece mesajı yazarken hüngür hüngür ağlıyordum çok kötü etkilemişti beni ama sabah uyandığımda dediğiniz gibi o hatasını anlamış ve özür dilemişti. Sonra düşündüm acba çok mu abarttım diye cvp bulamadım doğrusu . Biz kadınlar içinde olduğumuz herhangi bir şeye kolay kolay sukredemiyor hep kötü şeylere odaklaniyoruz. Sanırım detaycı ve çok fazla umursar olmamızdan .
"Yolların temizleniyor." Hiç böyle bakmamıştım. Çok iyi geldi iletiniz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Çok güzel yazmışsın. Yüreğine kalbine sağlık. Kimse hayatımıza boşuna girmez. Herkes birşeyler alır götürür ve birşeyler artı olarak katar. Evet belki olmadı ama senin gibi güzel bakan bu güzel yüreği herkes hak edemez zaten. Taşıyamaz. Yolların temizleniyor. Gelecek olan Güzel günler için zor günlerini yaşıyorsun. Tez zamanda geçsin ...
Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sizinde karşınıza çok iyi ve anlayışlı daima hayatınızda olacak size destek verecek biri çıkar ve hayatınızı birlestirirsinizHassas ve duygusal varlıklarız :) durumun düzelmesine sevindim sizin adınıza :)
Eşinizi affettinizmi?Hikayen tıpkı benim ki gibi; on yılın üstüne aldatıldım ve bitti, beni aldattığı kadınla evlendi bir de çocuğu oldu, hayat akmıyor gibiydi o zamanlar, dört yıl sonra eşim çıkageldi hayatıma halen devam. Onu çok sevmeme ve bana yaşattığı onca güzelliğe rağmen hiç bir şeyden keyif almadığım, asla mutlu olamadığım bir dönem oldu ,bir yıla yakın bir süre, ama insan bu durumda istese de kalamıyor ,hayata dönüyorsun bir şekilde. O dönemden aldığım ders şu ki; sen varsan var tüm güzellikler, mutluluk önce kendinle barışmakla geliyor, 6 yaşımdan beri yaşadığım tüm üzüntüleri, kayıpları temize çektim, güçlüsün dedim kendi kendime, içimdeki tüm defterleri kapadım ancal ondan sonra dört elle sarılabildim eşime. Demem o ki önce kendini sevip içini üzüntüden temizleyeceksin sonra her şey yoluna giriyor. Ha bir de mutluluğun birine odaklı olmayacak , yaşadığın sürece her gün mutlu olacak bir şeylerin olacak hala nefes aldığına, renkleri görebildiğine, okuyabildiğine şükür başka türlü olmuyor inan
Eşinizi affettinizmi?
Yanlıs yere yazdım sanırımEşim affedilecek bir şey yapmadı ki yanlış anladınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?