Aslinda evliligimiz klasik bir evlilik tarzi isde mutlu huzurlu 2 cocuklu ben 25 yasindayim esim 34 . Ama bu konuda evet evliligimiz birden bire ilginc bir hal aldiO spora gidebiliyorsa sizde gidebilmelisiniz hatta ne güzel birlikte gidin
Çift olarak paylasımınızda artar hem
Eşyasını karıstırma olarak görmüyorum gayet kirlileri icin bakabilirsiniz kendisi yalan söyledigi icin sizi bastırmaya calısmıs hoş sizde yalana teşvik etmişssiniz
Değişik bi evlilik
Valla gayet haklisinizEvet arkadaslar esim bizim evin yakininda spor salonuna gidiyordu arada sirada. Bu arada kendisi benim spor salonuna vs gitmeme de karsi yani bunu da soylemeden gecemiycem.
Neyse iste evimizin yakinindaki spor salonundan sikayetciydi kalite acisindan bi arkadasiyla is yerine yakin bir yerde lux bir salon bulmuslar kendi aralarinda gitsekmi gitmesek mi diye konusuyorlardi. Bende dogal olarak dedim sen benim gitmeme karsisin ama kendin benim yerini bile bilmedigim spor salonuna gitcen ve orda kadinlarla birlikte sende spor yapcan oyle mi yani diye sorun cikmisti aramizda.
Cok sık olmasa da ayda 1 2 spora gidiyor. Ve bana diyorki evin yakinindakine gidiyorum diyor. Gecen gun bisi lazimdi cantasini karıştırdım ben evet bir hata yapmis olabilirim cantasini karistirdim. O diger lux olan salona kayit kartini buldum ve bu aksam konuştum. Hani yakindakine gidiyordun neden bana yalan soyluyorsun. Oda dedi ki of problem cikaracaksin diye soylemedim ayrica neden cantamikaristrdin diyor benim hatami bastiriyor zeytn yagi gbi uste cikiyor . Ve suan surati 5 karis yalaniortaya ciktigi icin ve cantasini karistirdigim icin. Ama aslinda cantasindan baska bisi almak icin acmistim sonra kartlara bi bakim dedim olan oldu napim
Kim hakli kim suçlu sizce
Guncelleme.. arkadaslar aslinda ben hic kisitlamiyorum cunku biliyorum ben onu kisitlamaadigim surece bir birimizi rahat birakiriz. Kafa dagitma alanlarimiz olabikir tabiki de. Ama soyle de birsey var. Zaten kendisi haftada 2 yada 3 kere arkasiyla disarida gorusuyor isten cikiyor 7 de flan sonra 12 ye kadar oturuyorlar 5..6 arkadas. Bazen spora gidiyor evet ama benim onunla gidememdeki amac ben kapalo bir kadinim. Zaten o spor salonunda rahat hareket de edemem amacim kendisi yalan soleyip gidiyor bana sen gidemezsin diyor. Hos kapaliyim diye gidememezlik yapmak ta normal degil esortman takimimla pekala gidilebilir. Cok ta gitme gonullusu degilim ama nabzini yoklasam hemen sen gidemezsin diyor ( gitmek istersem burda kadinlara ozel her turlu imkan var spor yoga yuzme kucuk cocugumdan dolayi gidemiyorum)
Iste durum bu hem beni kendince kısıtlıyor hemde kendi yalan soleyerek gidiyor.
Salonda kadin olmasi tabiki sorun degil ama benim gitmemi istemiyorsa madem kadinlarin oldugu yerde kendisi neden spor yapıyor o kadinlarin esleri sevgilileri yokmu mantiga bakin.
Cok buyutulecek bir yalan degil ama yine de aramiz bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?