Benim hatam esimin yalanindan daha mi önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu eşleri telefonlara şifre koyması, ya da çantasını karıştımaması gerektiği olaylarına öok uyuzum.
Nedemek ya , eşim olduyda herşey şeffaf olmalı.
Teline şifre koyamaz eşim , istediğim eşyasınıda karıştırırım.
Telefona niye şifre koyulur?
Ya da çanta kurcalanmasın neden istenir?
Saklı gizli yoksa tabi...

Esimde bir dönem spor salonuna gidiyordu. Ama ben gitmek istesem ve izin vermeseydi, madem gidemeyeceğim kadar sakıncalı buluyorsun sende gitmeyeceksin yada beraber gideceğiz derdim.
Bu konuda haklısınız..

Beni gondermiyorsa esim de gidemez kimse kusura bakmasin. Yok oyle bir dunya.

Bir de bir cok uye kimsenin ozelini karistirmayin yazmis. Insan esinin cantasindan birsey alacagi zaman izin mi isteyecek ? Ne anlami kaldi evliligin ?

Ya bana aynı şartları sağlayacak ya da kendi de gitmeyecek. Bence hatalı değilsiniz. Eşimin çantasına bile dokunamayacaksam neden evliyim?!

Sen eşinin kocanın çamtasını karıştırdın diye fırça yiyip susup sen haklısınmı diyosun bde o konuda adama hiçte yanlış bişey değil sen orda konuşacaktın asıl tabiki bakarsın o nebiçim bi üste çıkma şekli ya ayrıca size baya baya yalan söylemiş ben olsam bu durumdan sonra hiç göndermem spora herşeye izin verme her akşam dışarı çıkartma kendinide düşün biraz

Eşin çantasını karıştırma diye birşey olmaz...
Benden gizli çantada nesi olabilir. Hadi telefon kişiselde. Çanta bu yaa.

Bi haltlar karistirmiyosa neden izin vermiyo sana? Kendisi ne amacla gidiyorki seni gondermiyor? Bazi pislikler kadinlarin orasina burasina bakiyor bazi yerlerde. Esinde belki onlardandir. Kisi kendinden bilir isi derler ya..birde spora gitmek icin kocadan izin ne oluyo? Sartlar uygunsa gidersin koskoca kadinsin

Kapali Olman yoga yapmana niye engel olsun?

Cantasini karistirmak dogru degil ben 6 yasindaki cocuguma ogretiyorum.. da burda durum baska.. kocan yalan soylemis ve bu canta meselesini hafif kiliyor. Sanki eninde sonunda ortaya cikmayacskti.

Ozur dilemek izin almaktan daha kolaydir..

Benim gittigim salon da kadin, erkek karisik ve kapali kadinlar da geliyor. Sizin zamaniniz yoktur o ayri ama size "gidemezsin" diyorsa kendisi orada saga sola bakiyordur pekala. Zaten ayda 1-2 kere spor yapilmaz, bi işe yaramaz boşa para, belli bir duzeni vardir. Esiniz oraya spor yapmaya gitmiyor. Bir de yalanci. Boyle adama kim guvensin zaten.

ben sizi anladım kendine gelince herşey mübah size gelince otur evde çocuğa bak, zaten haftanın yarısı dışarda imiş, eminim öyle sürekli sağa sola gidelim gezelim modunda da takılmıyordur sizinle takılmaktansa arkadaşları ile olmayı tercih ediyordur...
o nedenle spora gitmeseniz bile arada sizde çocuğu ona bırakın gezmeye tozmaya gidin, ayrıca size yalan söyledi ise orada eşinizi cezbeden farklı şeyler vardır yoksa ucuzu ve eve yakın olanı varken neden uzaktakını tercıh etsınkı????

spor salonunu ne olarak görüyor ki kendi karısının gitmesine izin vermiyor bu çok ilginç adamın fikri neyse zikri de o dur derler demek ki onun amacı oraya spor yapmaya gitmek değil kadınları izlemeye gitmek

Böyle yobaz tiplere neden prim veriyorsunuz?

kendi gidiyor ama sana gelince yok gidemezsin oluyor ve sen de paşa paşa boyun eğiyorsun. ben olsam hemen yazılırım o gittiği spor salonuna. tepki gösterince de eee sen neden gidiyorsun o zaman derim.
kapalı olmak vs buna engel değil. eğer kadının gitmesi uygun değilse kendi de gitmeyecek o kadar. buna izin vermeyin.

kapalı kadın olmak kısıtlanmak, her yerde olmamak, sadece küçük bir alana sıkışmak demek değildir.. bu erkeklerin kadınları baskı altına almak için uydurdukları şeylerdir. erkek her yerde olacak ama kadın kapalı diye oturacak. yok böyle bir şey.

sen suçlu değilsin.lahana perhiz olmuş sen niye evde oturuyorsun..her işini gucunu yap kırlılerını ayıkla yıka as kurut çocuk ver, çantamı neden karıştıryosun?

Herkes pek bir feminist..özgür olmak isteyen varsa evlenmesin kocası karısını kıskanıp kısıtlayabilir.Karısı da kocasını kıskanabilir.Erkeklerle aynı spor salonunda olmanızı istemiyorsa bayanlı olana gidin.Ama istemediği şeyi gidip kendisi yapıyorsa kötü tabi sonuçta o da erkek ki orada taytlı bayanlara nasıl baktıklarını tahmin etmek zor değil

Ay yapmayın Allah aşkına yaaa. Onlar bizim kocamız hayat arkadaşımız ama sahibimiz değil. Kendi gidiyor amaaa bana izin vermiyor, kendi yapıyor amaaaa bana izin vermiyor vs vs. Bu ne yaaa. Kocamın yaptığı her şeyi yapma hakkına sahibim ve yaparım da. Asla izin istemem mıyım- miyim diye. Haber veririm sadece. O benim bekçim mi . Namussa o yokken korunmuyor muydu bu namus.
Eşimin iş yerinde senede 3 4 kere şehir dışına otele giderler dinlenmek,eğlenmek için. Çok büyük bir firma. Her seferinde ben ısrar ederim git diye. Benim dışımda da bi alanı olabilir bi eğlencesi olabilir. Ha beni mi aldatır kendi bilir. Yapacaksa yapacaksam kapalı kapılar ardında da yapar camdan pencereden çıkar yine yapar , anımda otururken telinden de yapar. Zihniyet heryerde aynı işler.
Kocam izin vermiyor kelimesini kullanmayın artık ne olur.

Su konuda hakkini yemeyelim esimin biz her hafta gezeriz ozellikle oazar gunleri surekli farkli ilcelere gider tarihi yaoilari ziyaret eder yer icer foto cekiniriz. Gezme konusunda gercekten cok aktifiz aslinda iyi anlasan bir ciftiz ama bu konuda hem suclu olup hemdezeyrinyagi gibi uste cikmasi ha birde 5 karis surati hic cekilmiyor zoruma gidiyor. Acikcasi aksam isten gelince hala ayni surati devam ettirirse benden agir bi uyari alacak. Senin bana trip atmaya hakkin yok. Madem oyle ben sana tribin âlâsini yaparım dicem ve ayni sekilde davranivam ona. Ama eger buzlari eritmeye cabalarsa konuscam bu konuyu yaptigi hatanin farkina varsin

Ben sizi anladim. Kisasa kisas. Sizi kisitladigi seyi , esinizin yapmasini istemiyorsunuz . Bana gore haklisiniz.

İkiniz de yetişkin gibi davranmıyorsunuz..
Evet bu konuda bende dun aksam oyle soyledim. Dedim ki sen benim salonla gitmeme karsi oldugun icin bende senin o kux salona gitmene kizdim. Sen bana bu sekil davranmasaydin bende senin o salona gitmende sorun cikarmazdim sende bunu saklamak zorunda kalmazdin. Ayrica sen benim icin sokaktan gecen yabanci bir adam degilsin benim kocamsin hayat arkadasimsin o yuzden senin cantana bakmamda yanlis bisey yok. Sende benimkine bakabilirsin (o bu konuda cok relax hic bakmaz telefonumu yada cantama). Ayrica sen zaten yalan soylemeyi beceremiyorsun. Ben salon kartini bulmasaydim bile senin oraya gittigini hissediyordum biliyordum yani. Dedim.
Bu yakindaki salonun sahibinin esi benim arkadasim. Ordan mi ogrendin artik oraya gitmedigimi diye dusundu.
Bende dedimki sen merak etme ben karti bulmasam dahi elim kolum her yere uzanir bi sekilde ogrenirim senin bu yalanini dedim. Sinirlendi dogal olarak. Ama altta kalmadım hakli oldugumu düşünüyorum

Inanin sizinle ayni dusuncelere sahibim yaxdiklarinizi da cok begendim benim sevdigim bir dusunce tarzina sahipsiniz.
Ama su da var ki herkes kendi kocasinin huyunu kendisi bilir . Ben eger esime soylemeden spor salonuna gitsem (hos cocuklarla omu da yapamıyorum) gercekten buyuk olay olur... (Ama bu kisitlamasi her konuda degil bu tarz konularda kiskaniyor)
Gunluk hayatta surekli gecmzeriz esim benimle zaman gecirmeyi cok sever saatlerce muhabbet eder. Bir yere giderse bensiz mutlaka beni de goturur ve oralari gormemi saglar. Aslinda tartismalarimizin boyutu saygi cercevesini aşmaz ama bu konuda yalan soylemesi su sekilde oldu . Kisasa kisas gbi oldu. Sen beni spor salonuna gitmemi madem istemiyorsun madem bende senin evin yakinindakine gitmeni istiyorum o lux olani istemiyorum demistim onceden. Aklinda bu cumlem takili kalmis. Eger soyleseydim problem cikarirdin dedi. Hayirr durust olsaydin problem cikarmazdim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…