Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışEvet arkadaslar esim bizim evin yakininda spor salonuna gidiyordu arada sirada. Bu arada kendisi benim spor salonuna vs gitmeme de karsi yani bunu da soylemeden gecemiycem.
Neyse iste evimizin yakinindaki spor salonundan sikayetciydi kalite acisindan bi arkadasiyla is yerine yakin bir yerde lux bir salon bulmuslar kendi aralarinda gitsekmi gitmesek mi diye konusuyorlardi. Bende dogal olarak dedim sen benim gitmeme karsisin ama kendin benim yerini bile bilmedigim spor salonuna gitcen ve orda kadinlarla birlikte sende spor yapcan oyle mi yani diye sorun cikmisti aramizda.
Cok sık olmasa da ayda 1 2 spora gidiyor. Ve bana diyorki evin yakinindakine gidiyorum diyor. Gecen gun bisi lazimdi cantasini karıştırdım ben evet bir hata yapmis olabilirim cantasini karistirdim. O diger lux olan salona kayit kartini buldum ve bu aksam konuştum. Hani yakindakine gidiyordun neden bana yalan soyluyorsun. Oda dedi ki of problem cikaracaksin diye soylemedim ayrica neden cantamikaristrdin diyor benim hatami bastiriyor zeytn yagi gbi uste cikiyor . Ve suan surati 5 karis yalaniortaya ciktigi icin ve cantasini karistirdigim icin. Ama aslinda cantasindan baska bisi almak icin acmistim sonra kartlara bi bakim dedim olan oldu napim
Kim hakli kim suçlu sizce
Guncelleme.. arkadaslar aslinda ben hic kisitlamiyorum cunku biliyorum ben onu kisitlamaadigim surece bir birimizi rahat birakiriz. Kafa dagitma alanlarimiz olabikir tabiki de. Ama soyle de birsey var. Zaten kendisi haftada 2 yada 3 kere arkasiyla disarida gorusuyor isten cikiyor 7 de flan sonra 12 ye kadar oturuyorlar 5..6 arkadas. Bazen spora gidiyor evet ama benim onunla gidememdeki amac ben kapalo bir kadinim. Zaten o spor salonunda rahat hareket de edemem amacim kendisi yalan soleyip gidiyor bana sen gidemezsin diyor. Hos kapaliyim diye gidememezlik yapmak ta normal degil esortman takimimla pekala gidilebilir. Cok ta gitme gonullusu degilim ama nabzini yoklasam hemen sen gidemezsin diyor ( gitmek istersem burda kadinlara ozel her turlu imkan var spor yoga yuzme kucuk cocugumdan dolayi gidemiyorum)
Iste durum bu hem beni kendince kısıtlıyor hemde kendi yalan soleyerek gidiyor.
Salonda kadin olmasi tabiki sorun degil ama benim gitmemi istemiyorsa madem kadinlarin oldugu yerde kendisi neden spor yapıyor o kadinlarin esleri sevgilileri yokmu mantiga bakin.
Cok buyutulecek bir yalan degil ama yine de aramiz bozuldu
Eşime karışmam , o da bana karışmaz . Nefes alma alanlarımıza saygı duyarız. Ama bu hafta da 3-4 gün olamaz .Evet arkadaslar esim bizim evin yakininda spor salonuna gidiyordu arada sirada. Bu arada kendisi benim spor salonuna vs gitmeme de karsi yani bunu da soylemeden gecemiycem.
Neyse iste evimizin yakinindaki spor salonundan sikayetciydi kalite acisindan bi arkadasiyla is yerine yakin bir yerde lux bir salon bulmuslar kendi aralarinda gitsekmi gitmesek mi diye konusuyorlardi. Bende dogal olarak dedim sen benim gitmeme karsisin ama kendin benim yerini bile bilmedigim spor salonuna gitcen ve orda kadinlarla birlikte sende spor yapcan oyle mi yani diye sorun cikmisti aramizda.
Cok sık olmasa da ayda 1 2 spora gidiyor. Ve bana diyorki evin yakinindakine gidiyorum diyor. Gecen gun bisi lazimdi cantasini karıştırdım ben evet bir hata yapmis olabilirim cantasini karistirdim. O diger lux olan salona kayit kartini buldum ve bu aksam konuştum. Hani yakindakine gidiyordun neden bana yalan soyluyorsun. Oda dedi ki of problem cikaracaksin diye soylemedim ayrica neden cantamikaristrdin diyor benim hatami bastiriyor zeytn yagi gbi uste cikiyor . Ve suan surati 5 karis yalaniortaya ciktigi icin ve cantasini karistirdigim icin. Ama aslinda cantasindan baska bisi almak icin acmistim sonra kartlara bi bakim dedim olan oldu napim
Kim hakli kim suçlu sizce
Guncelleme.. arkadaslar aslinda ben hic kisitlamiyorum cunku biliyorum ben onu kisitlamaadigim surece bir birimizi rahat birakiriz. Kafa dagitma alanlarimiz olabikir tabiki de. Ama soyle de birsey var. Zaten kendisi haftada 2 yada 3 kere arkasiyla disarida gorusuyor isten cikiyor 7 de flan sonra 12 ye kadar oturuyorlar 5..6 arkadas. Bazen spora gidiyor evet ama benim onunla gidememdeki amac ben kapalo bir kadinim. Zaten o spor salonunda rahat hareket de edemem amacim kendisi yalan soleyip gidiyor bana sen gidemezsin diyor. Hos kapaliyim diye gidememezlik yapmak ta normal degil esortman takimimla pekala gidilebilir. Cok ta gitme gonullusu degilim ama nabzini yoklasam hemen sen gidemezsin diyor ( gitmek istersem burda kadinlara ozel her turlu imkan var spor yoga yuzme kucuk cocugumdan dolayi gidemiyorum)
Iste durum bu hem beni kendince kısıtlıyor hemde kendi yalan soleyerek gidiyor.
Salonda kadin olmasi tabiki sorun degil ama benim gitmemi istemiyorsa madem kadinlarin oldugu yerde kendisi neden spor yapıyor o kadinlarin esleri sevgilileri yokmu mantiga bakin.
Cok buyutulecek bir yalan degil ama yine de aramiz bozuldu
Kilo almak amacıyla bir sure sıkı spora gitti yagdan degilde kastan kilo almak istiyordu. Istedigi kiloyu azda olsa aldi simdi koruma doneminde cok sık gitmiyor. Ha bu arada evet arkadaslari tanidik biri ayni meslektas diğeri avukat 2 arkadasini cok severim tanırım digerkilerini tanimiyorum.Ayda 1-2 defa spora gidilmez ki. Ayda 1-2 defa spora giden insan da lüks bir spor salonuna gitmez. Çünkü, lüx demişsiniz. Bir insan ayda 1-2 defa spora gidip neden lüx bir spor salonuna fahiş fiyatlar ödesin. Eşim de bir dönem gidiyordu ve haftada 3 gündü. Ben de gittiği yere gittim bir ara gerçekten lüks bir yerse aylık 300 tl civarıdır. Tabii ben 2016 yılında gittim. Şimdi daha da çıkmış olabilir fiyatlar. Evlilikte asla kısıtlama taraftarı değilim ama haftada 2-3 defa arkadaşlarla gece on ikilere kadar dışarı mı çıkılır? Tabii ki arkadaşlarını tanıyorsanız düzgün insanlar ise bir şey diyemem. Abartıyor da olabilirim. O kadar çok şey görüp duyuyoruz ki artık kimseye güvenemiyorum. Ayrıca çanta karıştırma olayı bence çok saçma. Spor çantası o içinde kirli olmuyor mu hiç? Suçlu psikolojisi üste çıkıyor. Çünkü spor yaptığın kıyafetler leş gibi olur. Ee havlusu vs... bir de havuzlu bir yerde havuza gidiliyorsa ooo ama eşiniz yüzmüyor sanırım. Benim kayınpederim mesela her hafta belli günlerde spora ve yüzmeye gider. Ben de artık spora gitmiyorum evde yapıyorum. Nike Training uygulamasını kullanıyorum iki senedir.
Ne olacak tatlım karısına bakarlar sonra çünkü kendi bakıyor ya!Kadınlarla beraber spor yapınca noluyor ?
Iyide kocası hicbirsekilde izin vermiyormus sadece karma olana diil neden çünkü düzene girecek karisi fit görünecek bu tehlikeyi göze alamaz tabi bu eşini Kıskanmak olmuyor ki öyle olsa öp başına koyHerkes pek bir feminist..özgür olmak isteyen varsa evlenmesin kocası karısını kıskanıp kısıtlayabilir.Karısı da kocasını kıskanabilir.Erkeklerle aynı spor salonunda olmanızı istemiyorsa bayanlı olana gidin.Ama istemediği şeyi gidip kendisi yapıyorsa kötü tabi sonuçta o da erkek ki orada taytlı bayanlara nasıl baktıklarını tahmin etmek zor değil
Yok yokk arkadasim sadece karma olan spor salonuna izin vermiyor.Iyide kocası hicbirsekilde izin vermiyormus sadece karma olana diil neden çünkü düzene girecek karisi fit görünecek bu tehlikeyi göze alamaz tabi bu eşini Kıskanmak olmuyor ki öyle olsa öp başına koy
Hımm pardon yanlış anlamışım da sadece bu kısmını yoksa yalan en tahammülsüz yanim bende güven herseyi o gittimi gerisi durması zatenYok yokk arkadasim sadece karma olan spor salonuna izin vermiyor.
Onun disinda onumuzdeki sene kucuk oglum krese baslicak kresin oldugu bina da spora ve yuzmeye gitcem insallah.
Ama iste karma olanlara karsi.
Ama konum kesinlikle bu degil bana yalan soylemesi.
Aynen oyle bende buna kiziyorum zaten. Bir uyenin dedigi gbi benim istemedigim spor salonuna gitmesi ve durust olmasi yalan soylemesinden daha iyidir.Hımm pardon yanlış anlamışım da sadece bu kısmını yoksa yalan en tahammülsüz yanim bende güven herseyi o gittimi gerisi durması zaten
Hayir. Siz de istediğiniz yer gidin, eşiniz de gidebilir. Ayrica çantasını bile karıştilırabilirsiniz. Bence çok sıkmayın dürüst olsun, sizi sıkmasına da izin vermeyin.Anlamadım ben mi yalan soylemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?