Benim hatam esimin yalanindan daha mi önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlarla spor yapmasında sorun yok tabi ki ancak karısının spor salonuna gitmesini istemeyen adamın kadınlarla spor yapmasında art niyet ararım. Size gelecek olursak gerçekten çantadan bir şey lazım olduğu için karıştırdıysanız bu sizi hatalı yapmaz.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış

Bence burdaki sorun konu sahibinin eşine “sen neden kadınların olduğu salına gidiyorsun” ddmesi değil
Adam zaten eşini kısıtlamaya çalışmış sen spor salonuna gidemezsin diye, eşini kısıtlayıp kendi gitsin yok öyle bi dünya
Çok haklısınız üste çıkmasına izin vermeyin

Eşime karışmam , o da bana karışmaz . Nefes alma alanlarımıza saygı duyarız. Ama bu hafta da 3-4 gün olamaz .
Eşim haftada bir spora gitse mesela sesim çıkmaz . Ama 1 gün spor 3 gün arkadaş ona hop derim bilir yapmaz zaten.
Bana da yapma diyemez
Gelelim size.
Kapalı ya da değil eğer ben bir şeyi yapamıyorsam o da yapamaz .
Bu kadar net ...

buyuk spor salonlarinin cogunda sadece kadinlara ozel bolumler oluyor, gidip sorun bence,
ben avrupadayim, burada bile yaygin bir uygulama buyuk salonlar icin.

karma salonlar erkeklere ozel salonlardan daha kaliteli oluyorlar, o yuzden esiniz tercih etmis olabilir.
hatta karma salonlar cogu kadinlara ozel salonlardan da daha kaliteli oluyor,
genelde gordugum benim kadinlara ozel olanlar biraz havasiz oluyor.
ornegin benim gitmeyi dusundugum salondaki kadinlar ayrilan bolme beni darladi, yoksa sadece kadinlara ozel yeri kullandiginizda uyelik ucreti daha dusuktu o yuzden dusunuyordum ben :))

Yalan
Suç bastırma
Çifte standart

3 kırmızı kartla eş kişisi oyun dışı

Ha bu arada yalanın küçüğü büyüğü olmaz Yalan söyleyen insan yalancı demektir.

Ayda 1-2 defa spora gidilmez ki. Ayda 1-2 defa spora giden insan da lüks bir spor salonuna gitmez. Çünkü, lüx demişsiniz. Bir insan ayda 1-2 defa spora gidip neden lüx bir spor salonuna fahiş fiyatlar ödesin. Eşim de bir dönem gidiyordu ve haftada 3 gündü. Ben de gittiği yere gittim bir ara gerçekten lüks bir yerse aylık 300 tl civarıdır. Tabii ben 2016 yılında gittim. Şimdi daha da çıkmış olabilir fiyatlar. Evlilikte asla kısıtlama taraftarı değilim ama haftada 2-3 defa arkadaşlarla gece on ikilere kadar dışarı mı çıkılır? Tabii ki arkadaşlarını tanıyorsanız düzgün insanlar ise bir şey diyemem. Abartıyor da olabilirim. O kadar çok şey görüp duyuyoruz ki artık kimseye güvenemiyorum. Ayrıca çanta karıştırma olayı bence çok saçma. Spor çantası o içinde kirli olmuyor mu hiç? Suçlu psikolojisi üste çıkıyor. Çünkü spor yaptığın kıyafetler leş gibi olur. Ee havlusu vs... bir de havuzlu bir yerde havuza gidiliyorsa ooo ama eşiniz yüzmüyor sanırım. Benim kayınpederim mesela her hafta belli günlerde spora ve yüzmeye gider. Ben de artık spora gitmiyorum evde yapıyorum. Nike Training uygulamasını kullanıyorum iki senedir.

Kilo almak amacıyla bir sure sıkı spora gitti yagdan degilde kastan kilo almak istiyordu. Istedigi kiloyu azda olsa aldi simdi koruma doneminde cok sık gitmiyor. Ha bu arada evet arkadaslari tanidik biri ayni meslektas diğeri avukat 2 arkadasini cok severim tanırım digerkilerini tanimiyorum.

Ama konu o da degil spora gitsin tabiki de bana neden yalan soyluyor ki. Durust olsun. Benim soora gitmemi istemeyecek kedi eve yakin olanina gidiyorum diyip uzaktakine gitcek benim haberim bile yok . Uzuldum acikcasi spora gitmesine degil yalan soylemesine

Bence siz haklısınız,ayrıca eşinizin çantasını açıp bakabilirsiz ben anlamıyorum eşlerin bu "benim eşyalarımı gizli gizli karıştırıyor musun" muhabbetini eşiniz yahu o sizin çanta da bir şey ararken görmüş olabilirsiniz çok normal bu. Buna kızması saçma olmuş. İstediği mekana spor için gidebilir bence sorun değil ancak kendisi gidiyorken sizi kısıtlaması çok da hoş değil. Tesettürünüz varsa siz de tesettürle yaparsınız sporunuzu ne var bunda. Eşiniz kendisi kadınların girdiği bir ortama girince sorun yok siz girince sorun mu oluyor

Benim esim de spor salonuna gidiyor cantasini ben hazırlıyorum , döndüğünde de aciyorum kirli vs var mi sampuani taragi havlusu vs kontrol ediyorum. Ne var bunda tabiki de cantasini karistirabilirsiniz kari koca arasinda bunun konusu bile olmamali. Kaldi ki hic bir zaman tam olarak kocalariniza guvenmeyin herseyini kurcalayin caktirmadan cunku burada neler okuyoruz hergun . Yalan soylemesi cok cirkin bence canta meselesini uste cikmak icin uyduruyor.

Bence siz haklısınız diğer arkadaşların da dediği gibi spor ayda 1 2 gitmeyle olmaz , onu da geçtim hayır kadın erkek karışık spora kendi ne zihniyetle gidiyorda size izin vermiyor acaba

Iyide kocası hicbirsekilde izin vermiyormus sadece karma olana diil neden çünkü düzene girecek karisi fit görünecek bu tehlikeyi göze alamaz tabi bu eşini Kıskanmak olmuyor ki öyle olsa öp başına koy

Iyide kocası hicbirsekilde izin vermiyormus sadece karma olana diil neden çünkü düzene girecek karisi fit görünecek bu tehlikeyi göze alamaz tabi bu eşini Kıskanmak olmuyor ki öyle olsa öp başına koy
Yok yokk arkadasim sadece karma olan spor salonuna izin vermiyor.

Onun disinda onumuzdeki sene kucuk oglum krese baslicak kresin oldugu bina da spora ve yuzmeye gitcem insallah.
Ama iste karma olanlara karsi.
Ama konum kesinlikle bu degil bana yalan soylemesi.

Size izin (?) vermiyor ama kendisi gidiyor.Üstelik istediği yere size yalan söyleyerek gidiyor.Sakın alttan almayın.Haksız falan da değilsiniz,üste çıkmasına izin vermeyin.

Hımm pardon yanlış anlamışım da sadece bu kısmını yoksa yalan en tahammülsüz yanim bende güven herseyi o gittimi gerisi durması zaten

Hımm pardon yanlış anlamışım da sadece bu kısmını yoksa yalan en tahammülsüz yanim bende güven herseyi o gittimi gerisi durması zaten
Aynen oyle bende buna kiziyorum zaten. Bir uyenin dedigi gbi benim istemedigim spor salonuna gitmesi ve durust olmasi yalan soylemesinden daha iyidir.

Kii zaten esim benim huyumu cok iyi bilir bana söyleseydi arkadaslariyla oraya gideceğini belki bir iki soylenirdim sonra susar alisirdim. Yakan soyledi de cok mu iyi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…