Benim hatam esimin yalanindan daha mi önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de haklısınz. Umarım en kısa zamanda orta yolu bulursunuz. Bu arada çok şekersiniz.

Zaten ben spor salonuna gitmeyi cok istemiyorum . Esim bi ara yazilacagi zaman bende gidiyim demistim. Yok olmaz flan dedi bende zaten cok ustlemedim. Zayen gitmek istesem kadinlara özel spor salonu vs etkinliklerin oldugu yerlere giderim. Acikcasi oralarda daha rahat sor yaparim. Ben zaten salin modunu sevmiyorum acik havada yuruyus daha guzel.
Ama konumdaki asil gaye su kendisi bana o kisitlama cumlesini kuruyor ayni zamanda bana yalan soyleyip yakindakine gidiyorum diyip uzakta olana lux olana gidiyor.

Günaydın.
Gaz vermek gibi olmasın da eşin tamamen hatalı bence.
Ne demek eşin çantasını karıştırmamak,özeli ne varsa,eşten,evlattan daha özeli ne olabilir?
Çok sinirlenirdim bu cümleye ben olsam.
Yalan söylemesi de tuzu biberi olmuş.
Ben olsam hiç bir şekilde alttan almam.
Hatasını anlar ve bir daha tekrarlamaz inşallah.

demek ki eşinin niyeti pis! kadınlara ne gözle bakıyorsa artık senin gitmeni istemiyor. yani eşim beni kısıtladığı şeyi kendi yapsa tiksinirim ondan. ben de kapalıyım. bana haramsa ona da haram net yani.
ayrıca eşler birbirinin çantasına pekala bakabilir.

Baskıcı tavrınızla eşinizi yalana yönlendirmişsiniz. Spor salonlarına insanlar spor yapmak için gidiyor başka bir şey için değil.

Guaydin. Insallah tekrarlamaz. Evet bende o cumlesine cok sinirlendim icerlendim. Sen benim kocamsin bir yabanci degilsin ki tabiki cantana bakarim dedim. Aciklamasi da su kurcalar gibi bisey arar gibi bakman hosuma gitmedi diyor. Tamam hisuna gitmemis olabilir oeki bana yalan soylemen hos bir davranismi yani dedim benim yerime koy kendini dedim

2 çocuğumuz var. Buyuk 5 yasinda babasoyka sesimizi yukseltmemizden cok etkileniyor o nedenle fazla uzatmadik ama tam da cozume ulastiramadik bu konuyu . Cocuklaar uyuyunca da esim film izlerken bende ders calistim muhattap olmadik

Benim çantama eşim istediği gibi bakabilir, ister karıştırmak istesin, ister merak etsin, ister içinden bir şey alacak olsun.
Böyle bir durumda eşin kendi suçunu bastırmak için sana karıştırarak hata yaptın diye baskı kuruyor.
Hiç altta kalma gerekirse sesini yükselt " Kartını bulduğum için suçu bana atmaya çalışma iyi ki de bakmışım yoksa ayakta uyutup yalan söyleyerek gidecektin." de

Aynen oyle soyledim zaten. Ama hala alttan almiyor hatasinin farkinda degil. Bu aksam yine surat yaparsa misliyle karsilik bulacak benden yazarim aksam nasil davrandigimizi

Aynen oyle soyledim zaten. Ama hala alttan almiyor hatasinin farkinda degil. Bu aksam yine surat yaparsa misliyle karsilik bulacak benden yazarim aksam nasil davrandigimizi

Gaza gelme şekerim sen...evliliğini buradakiler kurtarmaz sonra...tatlı dil her zaman iyidir..inatlaşırsan evliliğine zarar verirsin

Biraz takıntılısın canım biliyorum bazen bana da oluyor o takıntı...bak sen öylesine bir spora gitsem demişsin o da yok demiş...ısrar etsen kabul edecek belki...adamın başını yemezsen o da böyle yalan söylemez ama dimi...bırak gitsin hayret bir şey...yapacak olan bakacak olan kısıtlasan da yapar kısıtlamasan da...
sana hatanı söyliyim...sidik yarıştırmak...kocanla sidik yarıştırma af edersin.çok üzülürsün erkek hoşlanmaz böyle yarışmaktan o bir tık önde olmak ister.sen bana izin vermedin ama kendin gittin diye yeme adamın başını darlamaaa

Gaza gelme şekerim sen...evliliğini buradakiler kurtarmaz sonra...tatlı dil her zaman iyidir..inatlaşırsan evliliğine zarar verirsin
:) yok yaa misliyle kardilik bulacak derken catur catir kavgadan bahsetmiyorum. Bende onun gibi surat ascam. Mecbur yanima yaklasmak zorunda erkek oldugu icin :)

Ay bi an kicamla yazisiyorum sandim. O da bana hep der benimle sidik yaristirma diye :) ya konuyu soyle ozetlersek bana yalan soylememeluydi. Dun aksam geldi kiyafetlerim dar geliyor biraz diye. (Spor salonuna saglikli bir sekilde kilo almak istedigi icin gidiyor) sonra dedi ki galiba spor iste yaradi gomlegin dugmeleri aciyor dedi. Bende dedimki ee hani memnun degildin bu soor salonundan dedim. O da hala memnun degilim ama napiyim gormemzlikten geliyorum bazi insalari dedi. Bende firsat bu firsat dedim ki x ben senin bu salona gitmedigini biliyorum hala gozume bakarak neden yalan söylüyorsun dedim ondan sonra film koptu :)

Çantamı karıştırdın diyerek kurtulmamalı bu işten. Erkeklere taviz vermiceksin benim temel mantığım bu. Ne demek sen gidemezsin ben giderim?
Onun senin hayatın üzerinde bir kontrolü yok. En başından buna izin verdiğin için şimdi de sen onun hayatında kontrolü istiyorsun. Sağlıksız bir ilişkiniz oluşmuş.
Yapılacak şey oturup adam akıllı konuşmak. Sen kendi kararlarını kendin veriyorsun, bende vermeliyim. Bu nedenle kaydımı yaptırdım gittiğin spor salonuna demek.

Eşim sürekli spor salonuna gider hatta bazen tembellik etmezsem bende giderim. Böyle zihniyetleri gerçekten anlamıyorum. Kimsenin eşini yemiyorum ben mesela orada. Kimsenin kokmuş kocasına ihtiyacım yok şükür.

Ne yalan söyleyeyim filmlerdeki gibi erkekleri alıp karşına konuşmak işe yaramıyor gibi geliyor.
Buradaki konularda da genelde aynı şeyleri okuyorum konuştum ama yine yapıyor devam ediyor şeklinde.
Hatta bence biz o sakin sakin şunu bunu yapma konuşması yaparken onlar içlerinden off konuşma bitse de tv izlesem diye geçiriyorlardır.Çünkü hepsi içlerinde birer nadide odun:)
Yapacağın şeyi ona söyleme sadece yap :) Baktın akşam suratı asık hiç sorma, sen umursama, nasılsın noldu deme, az konuşmaya çalış, trip yapma, laf sokma, sadece yokmuş gibi ama doğal davran.
Tabi konuşmaya çalışırsa konuş ama ben çok üzüldüm, neden yapıyorsun şeklinde değil de kısa, öz, bağırmadan, mesafeli, kendinden emin şekilde konuş.
"Böyle küçük bir şey için kolayca yalan söyledin. Kızacaktın ondan söylemedim deme yalana daha fazla kızacağımı çocuk bile bilir ve yalanın güvenime zarar vereceğini bile bile söyledin. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı konu sen olunca neden suçlusu ben oldum. Kıyafetlerimi karıştırdın gibi bir şeyi kabul etmiyorum oldu o zaman kıyafetlerine de bakmayayım, makineye çamaşır atarken pantolon ceplerine de bakmayım, çorap çekmeceni de açmayım her şey özelin nasılsa " de

Tabi bunlar benim fikrim ben böyle yapardım :)

Ya cok tqtlisin incelikle bunu belirteyim . Yazdiklarin hosuma da gitti. Ama kisa ve iz bir konusma degilki bu.
Ha birde ornekte verdigin konusmayi bagirmadan sesini yukseltmeden yaomak sabir isi ya . Kendimi direk bagirarak sizin soylediginiz cumleleri sarfederken hayal ettim

Benim kısa konuşmam buysa demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…