Benim hayatım ve yaşadıklarım ..

Kötü seylere sebep verecek eylemler derken bi kötğ sebep kısmım yok aramıyorum sormuyorum sadece hepsi bu gerisi boş . Elbette hak hukuk var biliyorum bunlarla ugrasacak gücüm yok sadece

Kötü seylere sebep verecek eylemler derken bi kötğ sebep kısmım yok aramıyorum sormuyorum sadece hepsi bu gerisi boş . Elbette hak hukuk var biliyorum bunlarla ugrasacak gücüm yok sadece
Yani demek istediğim tatlı dille anlatın, millet kanlı bıçaklı olmasın, sizin de huzurunuz daha da kaçmasın. Kanunen hakkınızı arayın dedim, çok yorgunsunuz anlıyorum ama çocuklarınızın da hakkı onlar. Eşinize miras düşmez ama çocukların hakkını da yemiş oluyorlar

Eşim karışmıyor beni ilgilendirmez karışamam diyo zaten haklısın o konuda konuştum defalarca değişen bir şey olmadı kötu kardes oldum .. abimn suratına sen ne bencilsin dedim halamn suratına sana hakkımı helal etmiyorum dedim. Yengeme o kadar sinsisin ki dedim hak hukuktan bahsediyorsun allah diyorsun ama hakkımı yiyorsun dedim alttan alta abimle konuşmayayım diye kaçırdın benden adamı dedim eee ne oldu tlfn diye gir şey var deeim sustu cvp veremedi. En son kiramı istedim diye tapunu vereyim dedi brnm tapum sende ve sen bana söylemedin mi dedim sustu madem müteahhit dağıttı neden vermedin dedim cvp vermedi gerek yok ben aldım dedim aaa dedi herhalde dedim brnm olan benimdir sen ne alaka dedim cvp vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…