benim hikayem, boşanıyorum

Evlilik hiç de ağır değildir. Hayatın müşterek olduğunu bilen bir eşiniz varsa çok da güzeldir hatta. Öyle odunları bulup bütün yükü de sırtlanınca evlilik çok ağır moduna giriyorlar işte. Böyle boşanmaya cesaret eden kadın görünce de kendi yapamadığı için çıldırıyolar. Çünkü dayak aldatma içki kumar yoksa evlilik bitmez onlara göre bütün ömür mutsuz da olsan çekersin.

bunlar hep başkasının mutluluğunu kıskanmak :) dertten ölüyor olsam gelir tavsiyeler yazardı. nerede bir dert var, X orada :) :) niyeyse.
Dertten olursen ara beni belki olmene yardimci olurum ayrica konunun sonundaki bahsettigin tabire cok uygun oldugunu goruyorum yakisir

? Ilacli veya degil ozaman soyle degistiriyorum her ne destek aldiysanjz fazla ucmussunuz dikkat edin de cakilmayin saygilar hörmetler efenim
sen de git arada belki kıskançlığın azalır senin gibilerini çok gördük mutluluğumu bozmaya gücün yetemez haydii
Yallah be

sen de git arada belki kıskançlığın azalır senin gibilerini çok gördük mutluluğumu bozmaya gücün yetemez haydii
Yallah be

Kizmadim vallahi asla da kiskanmadim yapimda yok bu... sadece icimden gecenleei yazdim hatta bende bir zamanla oyleydim sonra cakildim..

Benim kv nin meshur bir sozu vardir yikici olma yapici ol ; yikmak kolay olandir asil olan yapmaktir gardass

Anlattiginiz kadarıyla ciddi bir sorun goremedim. Esinizde cok üzülmüş. Terk etmeyin adami yazik.. Birkac sene sonra baskasiyla evlenir is isten gecmis olur uzulursunuz..

Kizmadim vallahi asla da kiskanmadim yapimda yok bu... sadece icimden gecenleei yazdim hatta bende bir zamanla oyleydim sonra cakildim..

Benim kv nin meshur bir sozu vardir yikici olma yapici ol ; yikmak kolay olandir asil olan yapmaktir gardass
kardaş ben yapıcıyım da kaynıvaldene git söyle tek başına olmuyor evlilik işinde yapıcı olmak de senin konularına baktım da senin de dertlerin varmış eşinle çocuğunla ilgili. ben uçmadım doğru olanı yaptım sen de oğru olanı yap allah çocuğuna şifa versin kardaşş

Anlattiginiz kadarıyla ciddi bir sorun goremedim. Esinizde cok üzülmüş. Terk etmeyin adami yazik.. Birkac sene sonra baskasiyla evlenir is isten gecmis olur uzulursunuz..
sorunlara çok ayrıntılı girmedim ondan. adam çalışmıyor, eve para getirmiyor. bana karşı da hiç nazik değil hep ben çalışıyorum eve para getiriyorum vesaire falan daha bir takım şeyler var da girmedim pek işte

Ben cozumu kendimi duzeltmekte buldum karsimdaki de benim aynam oldu ..cocuk da duzeldi bu arada saol .. dogru olani yasayip gorecez iste .. hakkinda hayirlisi .. ama bence yine de dusun derim acele etme ucmaa

Sizi tebrik ediyorum. Olması gereken bu ancak Türk kadınları henüz bu aşamaya gelemedi. Boşanmak dünyanın en kötü olayı bir çok kadına göre. Başında bir herif olmadı mı çok zor işin(!). Mutluluk, huzur, değer görme önemli değil. Kocan dövmüyorsa, aldatmıyorsa, evin ihtiyaçlarını karşılıyorsa rahat battı derler.

Hele çocuk varsa ortada... Aman aman son noktaya kadar sabredilmeli(!) Ne için? Çocuk için... Farkında değiller çocuk mutsuz, huzursuz aile ortamında daha da mutsuz oluyor. Çocuk için son noktaya kadar sabredince, yüzyüze bakamayacak hale geliyorsun babayla ve o çocuk sonra daha daha mutsuz oluyor. Anne ve babanın elinde bir oraya çekiştiriliyor bir buraya. Anne babasına karşı dolduruyor, baba annesine karşı...

Kesinlikle medeni bir şekilde bitirmek lazım. Uzatmamak lazım. Zaten belli oluyor ilişkinin gidişatından sonunun ne olacağı.

Ne kendine zehir et hayatı ne karşındakine ne de çocuğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…