- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
ne yazık ki senin yazdıkların gerçekler değil, kendi negatif bakış açının bir ürünü sadece. : ) haydi canım
yok okulum artık buradaOkullar başlayalı çok oldu daha yarın mı gidiyorsunuz İstanbul a?
Dertten olursen ara beni belki olmene yardimci olurumbunlar hep başkasının mutluluğunu kıskanmak :) dertten ölüyor olsam gelir tavsiyeler yazardı. nerede bir dert var, X orada :) :) niyeyse.
il dışı mı istediniz yani?="Den, post: 52917683, member: 239930"]yok okulum artık burada
O zaman giderim,kapıyı da carparim sen zahmet etme yerinden gürültüde yapacamHadi cnm sen başka konular oku kendi işine bak.Cikis şu taraftanyön işareti bu bu var ;p
sen de git arada belki kıskançlığın azalır? Ilacli veya degil ozaman soyle degistiriyorum her ne destek aldiysanjz fazla ucmussunuz dikkat edin de cakilmayin saygilar hörmetler efenim
Valla kiskanmadim : (( Aslında kıskandım ben de boşanmak istiyom : (((bunlar hep başkasının mutluluğunu kıskanmak :) dertten ölüyor olsam gelir tavsiyeler yazardı. nerede bir dert var, X orada :) :) niyeyse.
keyfim yerinde mutluyum Allaha çok şükür : D : Dil dışı mı istediniz yani?
sen zahmet etme bu kafayla kocan seni boşar : DValla kiskanmadim : (( Aslında kıskandım ben de boşanmak istiyom : (((
ayıp mı ya da argo bir kelime mi, değil. zaten anlatmak istediğim o kelime değil
sen de git arada belki kıskançlığın azalırsenin gibilerini çok gördük mutluluğumu bozmaya gücün yetemez haydii
Yallah be
Niyet farklı demek benim yazmış olduğum yorumda en ufak art niyet yoktu,neyi neden sorun yaptınız anlamadım ne haliniz var ise görünüz efenim layiginizi bulmanız dileğimle..sen zahmet etme bu kafayla kocan seni boşar : D
kardaş ben yapıcıyım da kaynıvaldene git söyle tek başına olmuyor evlilik işinde yapıcı olmak deKizmadim vallahi asla da kiskanmadim yapimda yok bu... sadece icimden gecenleei yazdim hatta bende bir zamanla oyleydim sonra cakildim..
Benim kv nin meshur bir sozu vardir yikici olma yapici ol ; yikmak kolay olandir asil olan yapmaktir gardass
allahhh teşekkür ederim inşallah amiiinnn mucukNiyet farklı demek benim yazmış olduğum yorumda en ufak art niyet yoktu,neyi neden sorun yaptınız anlamadım ne haliniz var ise görünüz efenim layiginizi bulmanız dileğimle..
sorunlara çok ayrıntılı girmedim ondan. adam çalışmıyor, eve para getirmiyor. bana karşı da hiç nazik değil hep ben çalışıyorum eve para getiriyorum vesaire falan daha bir takım şeyler var da girmedim pek işteAnlattiginiz kadarıyla ciddi bir sorun goremedim. Esinizde cok üzülmüş. Terk etmeyin adami yazik.. Birkac sene sonra baskasiyla evlenir is isten gecmis olur uzulursunuz..
kardaş ben yapıcıyım da kaynıvaldene git söyle tek başına olmuyor evlilik işinde yapıcı olmak desenin konularına baktım da senin de dertlerin varmış eşinle çocuğunla ilgili. ben uçmadım doğru olanı yaptım sen de oğru olanı yap allah çocuğuna şifa versin kardaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?