benim hikayem, boşanıyorum

E

Bunlari konuna ekle yoksa benim gibi dusunen cok olacaktir.. ayrica bunlar da duzelebilir seylrr kendimden biliyorum vallahi ben hakim olsam bosamam sizi

Mutsuz olduğunuz bi evliliği yürütmenin pek bi mantığı yok, umarım mutlu olursunuz, hakkınızda hayırlısı olsun :)

Bu arada konu sahibinin üzerine niye bu kadar gidilmiş onu da anlamış değilim, hep kadınlar mı saçma bi evliliği yürütmek için çaba gösterecek?

Ya ama bu yaptığınız bana yazık cinsinden daha bakacak bir sürü kötü içerik varken bir uslu durmuyorsunuz
E polemiğe girenler sonucuna da katlanırmış, sonra mune mune demeyin, ben yapmıyorum siz yapıyorsunuz. Sağ baştan saymaya başlayın lütfen

Taktir ettim! Ben hep diyorum mutsuzluk,hiç birieyden keyif almama değresyon belirtisidir tedavi olun diye! Ama kadınlar bunu kolah kolah kabul etmiyor. Çok iyi yapmışsınız güçlü olmak gerek her zaman erkeğin karşısında! Yeni hayatınızda başarılar dilerim

Ebeveyn vefatlari her zaman trajik ve cok agirdir, yasadigim icin biliyorum. Ve sunuda soylemeden edemeyecegim, bir insan ruhsal yonden hasta olduguna inanmiyorsa, tedaviye gitmez, zorla gitsede faydasini goremez. Daginiklik, sorumsuz vs esinizin ruh sagliginin dengeli olmadigini gösteriyor. Konuyu yuzeysel anlwtmissiniz, detaylari bilemem ama bu tip travmatik durumda esinize destek olmaliydiniz diye düşünüyorum.

Bilinçli bir kadınmışsın hayatını seni mutsuz eden adam için heba etmemişsiniz ne güzel iyiki mesleğiniz varmış

Çingenelere ayıp etmişsiniz

Bağırmayı, kavgayı bir çingeneler mi yapıyor?

Çingeneler için kullandığınız cümleleri kınıyorum. Birde söz sahibine yakışır

Sonunda barışcakmissin gibi hissettim lakin boşanıyorumussunuz, demekki cokda sevmemişsiniz ben onu cıkardım bundan
Aileden birini kaybetmek agir... yaşadımm bilirim.. 6 ay sonra unutsanız bile dönem dönem acisi cok yeni gibi cikageliyor çörekleniyor insanın üstüne. Gezmek tozmak daha cazipse demek kolay gele

Böyle daha mutlu olacaksan en doğru kararı vermişsin. Umarım bundan sonraki hayatı da mutlu olursun .

Bu arada doktorun kimdi özelden yazabilir misin ?

Ha buarada bundan sonra ki hayatınızda giren her erkek adayin muhtemelen ki bir anne babası olacaktir kimsede ölümsüz olmadigina göre aileden birini kaybetme potansiyeli yüksek hani aynı duruma tekrar düşme diye şeeeyettiydim

Esine son bir sans versen bu olay onu sarsmistir belki.

ben de zaten meslegi olup calisip para kazanan kadinlarin neden boyle adamlara katlandigini bir turlu anlayamıyorum.

Psikolog sizi maşallah kabak çiçeği gibi açmış yalnız ölçü ayarı kacmis birazcık tamam özgüven iyidir ama asirisi ukalalik olur .
Kavga etmeyi bir halkın özelliği gibi aksettirmeniz doğru değil , hele hele eğitimci olup bu şekilde söylemeniz gerçekten çok acı

Onun dışında konunuza gelirsek bir çok kadına göre sağlam bir durusunuz olmuş umarım sizin için iyi olur bu karariniz

Bu konuda ne saçma şekilde kavga çıkmış. Gezegen hareketleri mi çarptı acaba diye düşünmedim değil. :))
Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim. Seni mutsuz eden kişiyi hayatında tutman hata olurdu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…