benim hikayem, boşanıyorum

Kendi güçsüzlükleri karşısında güçlü bir insanı görünce böyle oluyor bence. Başka açıklaması olamaz. Biz neler çekiyoruz şunun için boşanıyorlar diye dertleniyorlar sanırım.

Banada yakinda pisman olursun gibi geldi. Yakinda konu acarsin pismanim esimi nasil geri getireyim diye. Herkesin zor donemi oluyor ortada bosanacak bir sebep goremedim. Gezme tozma biryere kadar her ne islem uyguladiysa doktorun fazla gelmis. Ayrica uslubun bir ogretmene yakismayacak sekilde

Öğretmensen tayin mayin ne oldu

Ben tatile anneme gittim deyince iş güç Nasıl birden başka şehre taşınıyor

Eşin bilmiyor mu öğretmenler en geç eylül başında işe başladığını, bu sürede daha dönmedi demiyor

Ben mi inanmadım siz mi dalgaya alıyorsunuz bir şeyleri bilemedim

O zaman durum farkli. Konunuzu guncelleyin isterseniz, daha dogru yorumlar yapalim.

Aldatma siddet yoksa kurtarilabilr bi evlilik gbi geldi bna. Son bi şansı hakediyor esiniz..
Cesaretine hayran kaldim bu arada.. guclu bu kadinsinz tebrikler

Adam evde ayı gibiymiş niye bi ayıyı beslesinki?
Babası vefat etmiş olabilir ama bu evde yatmaya, eve para getirmemeye , kadın parası yemeye bahane midir?
Çok bile dayanmışsınız konu sahibi bu adamı besliceğinize bi ihtiyaç sahibine, fakire fukaraya, sokak hayvanlarına harcayın paranızı hiç değilse bi faydası olur. Kıymet bilinir.

Neler yaşadıklarını bilmiyoruz. Belki acısının ardından birşey beğenmez, hakaretlerle dolu cümleler kuran bir insandı? Ayrıca babası vefat ettiği için konu sahibi yardımcı olmaya çalışmış,yanında olmuş bir evi tek başına çevirmeye çalışmış biraz kıymet bilip kadın ''bitti'' kıvamına gelmeden teşekkür etmek neden aklına gelmemiş? Neden hep tek taraflı beklenir fedakarlık, daha ne kadar kedinden verseydi? Verilmeye verilir, zor zamanda destek de olunur ama ufak bir hareketle kıymet verdiği hissettirilir karşı tarafa, burada öyle birşey olmamış ki artık konu sahibi kendinden verecek birşey bulamamış.
Verenleri de görüyoruz 60 yaşında mutsuz bir köşede hala''evli'' oturuyorlar. Bu hayatta yegane amaç evlilik değil insan önce kendini sevip mutlu edecek,sonra etrafını. Şurada evlilikten çeken kadınlara bir soralım, kaç tanesi ''iyi ki'' diyor?

Evlilik o sebeple bitmez, bu sebeple bitmez... ne sebeple bitebiliyor nedir bunun kriteri? Beraber mutsuzsan ayrı ayrı mutlu olma şansında varsa tamam işte. Ama yok illa ki anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelsin, dayak manyağı olalım, boynuzlara doymayalim. Sonra 5677kere şans verdikten sonra bitirebiliriz

Hakkinda hayirlisi olsun ama isin ucunda hakaret siddet ve calismamma gibi bi durum yoksa bence gozden gecirin bi belki onunda kendince hakli sebepleri vardir.ama sevindim senin adina toparlanabilip ayakta durabilmene kadin dedidigin dimdik olmali hemcinslerime tek tavsiyem olmuyosa zorkanmamali ama bi düşün bence ve ona istek beklentilerini soyleyip tekrar dene

Eş çalışmıyormuş evlendiklerinden beri konu sahibi evi geçindiriyormuş.

Ee iyi tamam bosandiniz da
Roman vatandasi sizin cirkin tabirinizle cingene de olmak istemiyorsunuz
Burda ne bu hareketler
Hi hi cinim ,mucks ,zart zurt ..
Ne gereksiz tavirlar ..
Egitimcisiniz bir de sozde

+1 Olayınız kabul edilebilir sizin tercihiniz ama tavırlarınız çok çirkin.

En iyisini yapmış konu sahibi. Ayrıca nasıl sudan bir sebep anlamadım. Eve bea kuruş katkısı olmayan, yüzü gülmeyen, yaşadığı ortamı ahıra çevirip bir de üstüne kavga çıkaran bir adam var. Ama tabi biz ko an olsun sinek kadar olsun mantığıyla büyüyen kadınlarız. Adam aldatsa bile öteki kadın kandırmış deyip affederiz. Mutsuz olalım, gerekirse mutsuzluktan ölelim ama dursun o alyans parmakta. Oysa insan dünyaya bir defa geliyor.

Ne kadar lakayt bi eğitimcisiniz..gerçekseniz tabiki.
Ayrıca hatalarından ders almış ve sizi çok sevdiğini söyleyen eşinizi de, çift terapistine gitmek şartıyla bir kez daha deneyebilirdiniz.

Hmm bi de bunca seyle beraber calismamasi baya kotu olmuyosa zorlamanin alemi yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…