civcikcim sen dua ette nişan alışverişinde kaynana senin istediğini alsın.
kendi beğendiğini değil....
ah canım ya çok önemli gibi durur bu konular, nişan öncesi gündem oluşturur. ama inan bana sonradan setin metin bi önemi kalmıyor.
allah mutluluk ve huzur versin. aldıklarınızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
bence bu setler çok sık. sözlünüz alacaksa hiç çevirmeyin derim. sizin beğendiğiniz o taşlı setler hep 14 ayar ya da 18 ayar bunların yanından bile geçemez. ama hiç beenmediyseniz boşuna aldırmayın tabi. ama eşiniz durumu bugun iyi diye bu hep böle olacak anlamına gelmez ileriyi de düşünerek bence satınca para edecek şeyleri alın. bende böle bi set istiyorum kısmetse. daha oralara kadar gelemedik ama taşlı set alacaklarına bilezik alsınlar daha iyi. gerçi mevzu değişmiş sizde hakkınızda hayırlısı olsun. ama istediklerinizden de taviz vermeyin sonra pişman olursunuz.
canım yaa bence nişanlına söyle başka baksak olur mu de
yani ben hiçbirini beğenmedimtabii zevk meselesi
sarı altından nefret ederim bence eğer siz de sviyorsanız
beyaz altın yada beyaz altın ağırlıklı sarı altın karışımı bişey bakabilirsiniz
hayırlısı olsun eşinizin durumu iiyse sizin istediklerinizi evlendikten sonra da alabilirsiniz sıkıntı edilecek konular değil allah ağız tadı versin mutlu huzurlu olun.
bizde güya kendimiz gitcez aileleri götürmeyeceğim dedi sözlüm
sen hangisini istersen alırsın çok abartıya kaçmadan dedi :44:
bende senin resimlerini koyduklarına benzer daha ınce 8 bıne bı set beenmıstım herhalde onu alırım.
bu kaynının düğünü ve takıların 2 ye bölünmesi olmadı şimdi bak...
sen yarın alışverişten gelince yaz yine olur mu
çok sevindim sizin adınıza
darısı başımıza
siz bi kaç model beğenip" hayatım ben bu tarz bişe düşünmüştüm arkadaşında bunlardan varsa bakabilir misin" deseniz,
sonuçta satmayacaksanız işçiliği olan bişey alabilirsiniz. durumları da iyiymiş. hayatınız boyu takabileceğiniz modası geçmeyen bi model seçin.
bugün alışverişten geldik ve inanın herşey çok güzeldi
zaten hacet namazı ve bol duayla çıkmıştım ve Rabbim gönlüme göre verdi.
önce kuyumcuya gittik.nerdeyse 2 saat durduk orda.
sözlüm,konuşurken birden kayınvalidem sizle paylaştığım setlerden birini çıkardı
meğer sözlüm sürpriz yapıp almış o seti.
kuyumcuya geldik fakat kuyumcu o setin eskide kaldığını söyledi sizler gibi ve onu o kuyumcuya sattık 4600 e.onun yerine çok hoş zarif,tam istediğim gibi bi set aldılar bana
ardından kayınvalidem 5 tane 25 er gramlık beğendiğim bilzeklerden aldı.sonra söz yüzüğümüzü aldık,en içimize sineninden.
tektaş alalım dediler beğendim bitane.nişan yüzüğüm kalın olduğndan tektaşla çok kalabalık durdu,kayınvalidemde tektaşla kullanmam için bi tane daha yüzük almayı teklif etti.sonra bi baktık tektaşla yapışık alyanslar var.bitanede ondan aldık
yani takılar çok içime sindi
ardından iç çamaşırları,abiyem,ayakkabilarım,çantalarım,kıyafetlerim,pijama takımım,bornoz takımlarımız alındı.
geriye bi tek makyaj seti,eşarplar kaldı onuda sözlümle beraber alacağız.
çok yorulduk ama inanın değdi...kayınvalidem sağolsun hiç bi isteğimi ikiletmedi
şimdi çok üzülüyorum günahını aldım,onda art niyat aradım diye
hiç bi isteiğimi geri çevirmedi.kıyafetler,ayakkabılar,çantalar oldukça pahalı olduğu halde en ufak bi imada bile bulunmadı sağolsun
şimdi tüm takılar,alınanlar onlarla beraber gitti,nişanda atılacak bohça olarak.o yüzden foto ekleyemedim
ama nişandan sonra ekleyeceği inşallah
bu arada sözlüm erzurumdan gelirken bana,minik kalpli altın bi kolye almış ve şiir yazmış,öyle duygulandımki
onun yüreğini simgeleyen bu kolyeyi hiç çıkarmayacağım
canım çok sevindimgüle güle iyi günlerde kullan herşeyini inşallah.
kızlar 9 kasımda nişanım var bu cumartesi nişan alışverişine çıkacağız.
ben,ailem ve kayınvalidemler ankarada yaşıyoruz fakat sözlüm erzurumda çalışıyor.cuma günü gelecek Allah izin verirse
dün msn de konuşurken,kuyumcuya gittiğini ve tanıdığı olduğu için az işçiliği olan takı setlerini çok uygun bi fiyata alabileceğini söyledi.
kuyumcuda da resimlerini çekmiş dün gösterdi bana;
Eki Görüntüle 270966
Eki Görüntüle 270971
Eki Görüntüle 270967
Eki Görüntüle 270968
Eki Görüntüle 270969
ben baktım ama hiçbiri hayalimdeki gibi değil
sözlümün maddi durumu gayet iyi. zaten dedi de eğer beğenmediysen söyle geldiğimde beğendiklerinden alalım,çünkü bu bi ömürlük kullanacağın bişey olacak,satmayacağız dedi...
ama dün çekindim diyemedim hiç birininin içime sinmediğini
inanın defalarca baktım,zorla sevdireyim kendimi diye.1. ve 4. ye biraz içim ısındı o kadar...sözlümde 4. daha güzel diyor.
ben şimdi ona ben bunları beğenmedim diyemem
dedim kk daki kızlara sorayım.en azından siz bi fikir verirseniz belki içlerinden birini daha rahat benimserim.sizce hangisi?
ya kızlar şu 2. ci sıradaki kolyenin bi adı varmı ya bende istiyorm nette aradmda modelini ismini bilmediğim için bulamdmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?