benim içime pek sinmiyor.sizce hangisi?

pek ümidim yok canım ya...durumları gayet iyi(sözlümün gelirinden dolayı,onlara sürekli yardım yapıyor) fakat buna rağmen kayınvalidemin eli sıkı.
daha geçen gün,nişanda takılan çeyrekleri alıp bana bilezik yapacağını söyledi,sesimizi çıkaramadık.biz yapamazmıydık?
niyeti o yaptığı bileziği düğünde kendi takıyormuş gibi göstermek.
keşke sadece o olsa....
düğünde takılan takılarımızı alıp bizden 4 ay sonra düğünü olacak kaynıma takacaklarmış.onlarında düğünü biitince herşey ikiye bölünecekmiş...öyle şey mi olur?
bunu bize bizzat demediler ama tanışmamıza aracı olan dayıma denmiş.
yarın nişan alışverişi olacak ama inan hiç tadım yok,heves falan kalmadı....isterse kendi istediklerini aldırsın,kalbimi kırıyorya...altınla donatsada değeri yok artık.
bugün oturmaya gelecekler,nişan alışverişini falan ayrıntılı konuşmak için ve babamla annem bu sefer et tavırlarını koyacaklar.
bundan önce biz hiç zıt gitmiyorduk,iyi niyetli olduklarını düşünerek ne isteseler kabul ettim fakat görüyoruzki bu suistimal ediliyor...
sözlümün ağzını aradım,düğündeki altınlarımızı ne yapacağız diye.''beğendiklerini sen ayıracaksın,gerisinin üzerine bende para katacağım ev alacağız bitanem'' diyor sürekli.yani onun ailesinin bu planlarından haberi bile yok.
tek sığınağım o...bana öyle düşkünki.
umarım hep böyle devam eder.aslında annesi babası çok iyi insanlar,sağolsunlar fakat bu para mevzusu açılınca bi garip oluyorlar.
düğün bile yapmamayı teklif etti düşün! salon tutacağımız paraya koluna bilezik yaparız diye.hiç düşünmüyorlarmıki ben en mutlu günümü,altınlara değişmem....
bugün herşey belli olacak.tavrımızı koyacağız artık

bence bu setler çok sık. sözlünüz alacaksa hiç çevirmeyin derim. sizin beğendiğiniz o taşlı setler hep 14 ayar ya da 18 ayar bunların yanından bile geçemez. ama hiç beenmediyseniz boşuna aldırmayın tabi. ama eşiniz durumu bugun iyi diye bu hep böle olacak anlamına gelmez ileriyi de düşünerek bence satınca para edecek şeyleri alın. bende böle bi set istiyorum kısmetse. daha oralara kadar gelemedik ama taşlı set alacaklarına bilezik alsınlar daha iyi. gerçi mevzu değişmiş sizde hakkınızda hayırlısı olsun. ama istediklerinizden de taviz vermeyin sonra pişman olursunuz.

canım yaa bence nişanlına söyle başka baksak olur mu de
yani ben hiçbirini beğenmedimtabii zevk meselesi
sarı altından nefret ederim bence eğer siz de sviyorsanız
beyaz altın yada beyaz altın ağırlıklı sarı altın karışımı bişey bakabilirsiniz

ben galiba fazla yumuşak davrandım...
şuan sette değil pek gözüm açıkçası.zaten sözlümde lafını etmedi bi daha,demekki vazgeçtiler.
bilmiyorum ne olacak...

yok canım almayacak zaten.son yazdıklarımda gelişmeleri yazdım.vazgeçti sözlüm.
artık yarın ANNESİNİN uygun gördüğü bişeyler alırız

hayırlısı olsun eşinizin durumu iiyse sizin istediklerinizi evlendikten sonra da alabilirsiniz sıkıntı edilecek konular değil allah ağız tadı versin mutlu huzurlu olun.

bizde güya kendimiz gitcez aileleri götürmeyeceğim dedi sözlüm
sen hangisini istersen alırsın çok abartıya kaçmadan dedi :44:
bende senin resimlerini koyduklarına benzer daha ınce 8 bıne bı set beenmıstım herhalde onu alırım.

inşallah herşey istediğin gibi olur canım ve Allah hayırlı eder
bugün kayınvalidemler geldi konuştuk,annem tavrını koydu bu kez,kayınvalidemde kabul etti.
yarın alışverişe çıkılacak,umarım şeytan ve vesveselerden uzak,bereketli bi alışveriş olur,rahatça atlatırız

bu kaynının düğünü ve takıların 2 ye bölünmesi olmadı şimdi bak...

sen yarın alışverişten gelince yaz yine olur mu

bu kaynının düğünü ve takıların 2 ye bölünmesi olmadı şimdi bak...

sen yarın alışverişten gelince yaz yine olur mu

bugün alışverişten geldik ve inanın herşey çok güzeldi
zaten hacet namazı ve bol duayla çıkmıştım ve Rabbim gönlüme göre verdi.
önce kuyumcuya gittik.nerdeyse 2 saat durduk orda.
sözlüm,konuşurken birden kayınvalidem sizle paylaştığım setlerden birini çıkardı
meğer sözlüm sürpriz yapıp almış o seti.
kuyumcuya geldik fakat kuyumcu o setin eskide kaldığını söyledi sizler gibi ve onu o kuyumcuya sattık 4600 e.onun yerine çok hoş zarif,tam istediğim gibi bi set aldılar bana
ardından kayınvalidem 5 tane 25 er gramlık beğendiğim bilzeklerden aldı.sonra söz yüzüğümüzü aldık,en içimize sineninden.
tektaş alalım dediler beğendim bitane.nişan yüzüğüm kalın olduğndan tektaşla çok kalabalık durdu,kayınvalidemde tektaşla kullanmam için bi tane daha yüzük almayı teklif etti.sonra bi baktık tektaşla yapışık alyanslar var.bitanede ondan aldık
yani takılar çok içime sindi
ardından iç çamaşırları,abiyem,ayakkabilarım,çantalarım,kıyafetlerim,pijama takımım,bornoz takımlarımız alındı.
geriye bi tek makyaj seti,eşarplar kaldı onuda sözlümle beraber alacağız.
çok yorulduk ama inanın değdi...kayınvalidem sağolsun hiç bi isteğimi ikiletmedi
şimdi çok üzülüyorum günahını aldım,onda art niyat aradım diye
hiç bi isteiğimi geri çevirmedi.kıyafetler,ayakkabılar,çantalar oldukça pahalı olduğu halde en ufak bi imada bile bulunmadı sağolsun
şimdi tüm takılar,alınanlar onlarla beraber gitti,nişanda atılacak bohça olarak.o yüzden foto ekleyemedim
ama nişandan sonra ekleyeceği inşallah

bu arada sözlüm erzurumdan gelirken bana,minik kalpli altın bi kolye almış ve şiir yazmış,öyle duygulandımki
onun yüreğini simgeleyen bu kolyeyi hiç çıkarmayacağım

eğer sözlünün maddi durumu iyi olmasaydı kabul et derdim çünkü önemli olan maneviyat üzmeye deymezdi ama madem maddi durumu iyi tatlı bir dille beğenmediğini söyleyebilirsin canım
şimdiden mutluluklar...

aynen katiliyorum.

bu arada sözlüm erzurumdan gelirken bana,minik kalpli altın bi kolye almış ve şiir yazmış,öyle duygulandımki
onun yüreğini simgeleyen bu kolyeyi hiç çıkarmayacağım

canım çok sevindim güle güle iyi günlerde kullan herşeyini inşallah.

bence beyaz altın ince bir model alsan bile bundan zarif durur
bu setlerin kolyeden bi dilim altın çıkarıp küpe yapmışlar gibi ucu açıkta duran küpelerine ayar oluyorum

Cok sukur hersey tatliya baglanmis. İnsallah hersey boyle devam eder, cok sevindim senin adina. Gule gule kullan aldiklarini da.

ya kızlar şu 2. ci sıradaki kolyenin bi adı varmı ya bende istiyorm nette aradmda modelini ismini bilmediğim için bulamdmm :26:

ya kızlar şu 2. ci sıradaki kolyenin bi adı varmı ya bende istiyorm nette aradmda modelini ismini bilmediğim için bulamdmm :26:

canım onlarım bi adı yok sanırım.geçen hafta kayınvalidem bana almış,yarım altından yapılma çerçeveli bişey.
benim çok hoşuma gidiyor bunlar,çeyreklerden oluşan künyelerede bayılıyorum
zaten nişandan sonrada o çeyreklerle künye yaptırdım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…