- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.016
- 158
- 37
Bu zaman kadar kimse varmıydı yanınızda yok pekala iadare ettiniz. Ağrısız başınıza dert almayın derim benMerhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler![]()